Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Noriu ir as konsultacijos jusu, noriu pabandyti sios firmos kremuka, man reikai sausai odai, kad drekintu, siaip jaunai iki25m, tai gal ka turit patarti? smile.gif didelis aciu isanksto smile.gif
Atsakyti
Turiu tokį:
user posted image

Turėjau tokį:
user posted image

Oda pas mane sausa. Nei vienas nepaliko labai gero įspūdžio. Pirmąjį užsitepus ilgai blizga veidas g.gif
O antrasis prastai drėkino ax.gif
Atsakyti
niu aisku tada... tai gal tda kokios kitos firmos rinktis kremuka, nes tikrai reikai baisiai drekinti ta veida, nuo soleriumo tai isdziuvo, nors tepiau ir kremais ir pries ir po speceliais, ber deja... padare savo, o dabar noriu gelbeti, bet nzn ka cia geriau pasirinkus... g.gif
Atsakyti
Jei reiktų pirkt, tai antrą kartą pirkčiau tą pirmą ax.gif
O šiaip puikiai drėkina Avene kaukė 4u.gif Kai dabartinis Vichy baigsis pirksiu Avene kremą, sako, kad gerai drėkina rolleyes.gif
Atsakyti
na, riebi oda turi buti turbut tikrai laai riebi, nes mano misri tai enpajutau jokio poveikio po norma derm. vienintelis kas padejo - skinoren tepalas.
Atsakyti
Gyvybingumo suteikianti sampuna tikrai pirksiu dar karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 08, 12:54)
Noriu ir as konsultacijos jusu, noriu pabandyti sios firmos kremuka, man reikai sausai odai, kad drekintu, siaip jaunai iki25m, tai gal ka turit patarti? smile.gif didelis aciu isanksto smile.gif

gali pabandyti OLIGO25 SAUSAI ODELEI, ESU TUREJUSI MISRIAI NEBLOGAS KREMUKAS smile.gif
Atsakyti
Turiu Norma Derm Nuit, tai jis man thumbup.gif . Ypač po totalios katastrofos su Nivea kremu unsure.gif . Oda per kelias dienas susitvarkė. Bet šiaip aš jį naudoju pasikeisdama su Neutrogena drėkinamuoju kremuku rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo innuendo: 11 sausio 2008 - 21:34
QUOTE(innuendo @ 2008 01 11, 23:33)
Turiu Norma Derm Nuit, tai jis man  thumbup.gif . Ypač po totalios katastrofos su Nivea kremu  unsure.gif . Oda per kelias dienas susitvarkė. Bet šiaip aš jį naudoju pasikeisdama su Neutrogena drėkinamuoju kremuku  rolleyes.gif .

man jis patiko. Lyginant su dieniniu - jis daug geresnis. Dabar galvoju gal nusipirkti g.gif as ji paskutiniu metu ir diena tepdavau - tai labai graziai pudra dengdavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 11, 19:54)
man jis patiko. Lyginant su dieniniu - jis daug geresnis. Dabar galvoju gal nusipirkti g.gif  as ji paskutiniu metu ir diena tepdavau - tai labai graziai pudra dengdavosi thumbup.gif

Man juo pasitepus oda tokia lygi ir švelni pasidaro smile.gif . Dieninio nebandžiau, bet turbūt irgi nusipirksiu, nes oda man žiemą labai išsausėja nuo šildymo unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 01 12, 00:09)
Man juo pasitepus oda tokia lygi ir švelni pasidaro  smile.gif . Dieninio nebandžiau, bet turbūt irgi nusipirksiu, nes oda man žiemą labai išsausėja nuo šildymo  unsure.gif .

tau nepirk tada, nes jis kaip tik sausina, suteikia matiskumo odai. O del naktinio - drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 11, 20:14)
tau nepirk tada, nes jis kaip tik sausina, suteikia matiskumo odai. O del  naktinio -  drinks_cheers.gif

Ot, o tai iš Vichy yra koks geras drėkinamasis kremas? Ar kitos firmos, nes Neutrogenos pirkt nenoriu vėl schmoll.gif .
Atsakyti