Noriu ir as konsultacijos jusu, noriu pabandyti sios firmos kremuka, man reikai sausai odai, kad drekintu, siaip jaunai iki25m, tai gal ka turit patarti?
didelis aciu isanksto
Turiu tokį:

Turėjau tokį:

Oda pas mane sausa. Nei vienas nepaliko labai gero įspūdžio. Pirmąjį užsitepus ilgai blizga veidas
O antrasis prastai drėkino

Turėjau tokį:

Oda pas mane sausa. Nei vienas nepaliko labai gero įspūdžio. Pirmąjį užsitepus ilgai blizga veidas
O antrasis prastai drėkino
niu aisku tada... tai gal tda kokios kitos firmos rinktis kremuka, nes tikrai reikai baisiai drekinti ta veida, nuo soleriumo tai isdziuvo, nors tepiau ir kremais ir pries ir po speceliais, ber deja... padare savo, o dabar noriu gelbeti, bet nzn ka cia geriau pasirinkus...
Jei reiktų pirkt, tai antrą kartą pirkčiau tą pirmą
O šiaip puikiai drėkina Avene kaukė
Kai dabartinis Vichy baigsis pirksiu Avene kremą, sako, kad gerai drėkina
O šiaip puikiai drėkina Avene kaukė
na, riebi oda turi buti turbut tikrai laai riebi, nes mano misri tai enpajutau jokio poveikio po norma derm. vienintelis kas padejo - skinoren tepalas.
QUOTE(Indre_ @ 2008 01 08, 12:54)
Noriu ir as konsultacijos jusu, noriu pabandyti sios firmos kremuka, man reikai sausai odai, kad drekintu, siaip jaunai iki25m, tai gal ka turit patarti?
didelis aciu isanksto 
gali pabandyti OLIGO25 SAUSAI ODELEI, ESU TUREJUSI MISRIAI NEBLOGAS KREMUKAS
Turiu Norma Derm Nuit, tai jis man
. Ypač po totalios katastrofos su Nivea kremu
. Oda per kelias dienas susitvarkė. Bet šiaip aš jį naudoju pasikeisdama su Neutrogena drėkinamuoju kremuku
.
QUOTE(innuendo @ 2008 01 11, 23:33)
Turiu Norma Derm Nuit, tai jis man
. Ypač po totalios katastrofos su Nivea kremu
. Oda per kelias dienas susitvarkė. Bet šiaip aš jį naudoju pasikeisdama su Neutrogena drėkinamuoju kremuku
.
man jis patiko. Lyginant su dieniniu - jis daug geresnis. Dabar galvoju gal nusipirkti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 11, 19:54)
man jis patiko. Lyginant su dieniniu - jis daug geresnis. Dabar galvoju gal nusipirkti
as ji paskutiniu metu ir diena tepdavau - tai labai graziai pudra dengdavosi 
Man juo pasitepus oda tokia lygi ir švelni pasidaro
QUOTE(innuendo @ 2008 01 12, 00:09)
Man juo pasitepus oda tokia lygi ir švelni pasidaro
. Dieninio nebandžiau, bet turbūt irgi nusipirksiu, nes oda man žiemą labai išsausėja nuo šildymo
.
tau nepirk tada, nes jis kaip tik sausina, suteikia matiskumo odai. O del naktinio -
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 11, 20:14)
tau nepirk tada, nes jis kaip tik sausina, suteikia matiskumo odai. O del naktinio - 
Ot, o tai iš Vichy yra koks geras drėkinamasis kremas? Ar kitos firmos, nes Neutrogenos pirkt nenoriu vėl