Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(Apvalute @ 2008 01 29, 21:00)
as dabar naudoju Lipocure ir lipometric.Man patinka:)

as siandien is vienos forumietes nusipirkau lipometric,gal ir as susidraugausiu,parasysiu po kurio laiko kaip man jis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 01 29, 20:49)
o gal kuri bandet Lipometric nuo celiulito?  ax.gif

man tai nepatiko schmoll.gif sunkiai susigeria, ir nulis poveikio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 01 29, 22:00)
as dabar naudoju Lipocure ir lipometric.Man patinka:)

as taip pat dabar naudoju drinks_cheers.gif laukiu efekto bigsmile.gif siaip tai maloni konsistencija
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 01 29, 22:08)
as siandien is vienos forumietes nusipirkau lipometric,gal ir as susidraugausiu,parasysiu po kurio laiko kaip man jis wink.gif

iš ko pirkai? prašom duomenų ir kainytės 4u.gif
Atsakyti
Aš tik kelios dienos turiu ,tačiau kaip mažas vaikas negaliu atsidžiaugti VICHY MYOKINE kremuku veidui thumbup.gif Jau toks švelnus ,malonus ,akimirksniu nuramina odelę bigsmile.gif Buvo kelios tokios sausos dėmelės ,pačiai sunku patikėti ,kad jau po pirmojo patepimo vakare ,rytą pabudau šviežiu ,be jokių sausų plotelių veidu biggrin.gif
Daug labiau patinka nei Vichy Oligo [šis gal vasarai labiau tiktų].
Tiesa ,mano mišri oda ,tai tuo Myokine netepu nosies ir barzdos ,nes joms gal per riebus būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(heide(0) @ 2008 01 31, 23:43)
iš ko pirkai? prašom duomenų ir kainytės  4u.gif

Perkam is lulidos 4u.gif

As irgi turi Lipometric, man kol kas labai patinka - stebuklingo poveikio nesitikiu, bet man labai minkstina oda ir ta blizgi konsistencija truputi "slepia" strijas. O susigeria tai irgi super thumbup.gif Turejau anksciau is lulidos pirkus Galenic, tai sakyciau sitas net labiau patinka. O dar dozatorius labai patogus, nes jau to Galenic dozatorius tai numirk koks nepatogus buvo doh.gif

Na, 110 litu kaip vaistinej tas kremas gal ir nevertas, bet tikrai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 02 01, 01:34)
Perkam is lulidos  4u.gif

As irgi turi Lipometric, man kol kas labai patinka - stebuklingo poveikio nesitikiu, bet man labai minkstina oda ir ta blizgi konsistencija truputi "slepia" strijas. O susigeria tai irgi super  thumbup.gif  Turejau anksciau is lulidos pirkus Galenic, tai sakyciau sitas net labiau patinka. O dar dozatorius labai patogus, nes jau to Galenic dozatorius tai numirk koks nepatogus buvo  doh.gif
Na, 110 litu kaip vaistinej tas kremas gal ir nevertas, bet tikrai neblogas  mirksiukas.gif

o tai pas lulida gal pigiau negu vaistinej? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 02 01, 10:47)

tai zinoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 02 01, 09:47)

daugiau nei per pusepigiau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 24, 19:17)
Jau savaitę kaip naudoju Vichy Oligo25, tai galiu atsiliept, kaip patiko  biggrin.gif
Iš visų mano turėtų Vichy kremų, šitas man patiko labiausiai. Gerai drėkina, oda mikšta, švelni, susigeria puikiai ir yra geras makiažo pagrindas  ax.gif Spuogai nuo jo dygt nepradėjo, ne taip kaip kai kurioms  unsure.gif

Aš ir šį kremuką naudoju 4u.gif , man tai tinka ir patinka biggrin.gif
Dar naudoju Integral makiažo valiklį, 3 in 1, irgi čiki-piki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 01, 14:06)
daugiau nei per pusepigiau  bigsmile.gif  bigsmile.gif

O-ho-ho,kaip smagu,kad as cia papuoliau 4u.gif ,gal dar ir kontaktus gauciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 02 04, 10:52)
O-ho-ho,kaip smagu,kad as cia papuoliau 4u.gif ,gal dar ir kontaktus gauciau ax.gif

rašyk lulidai į až mirksiukas.gif
gali dar SM kosmetikos išparduotuvę aplankyt, ten ją irgi rasi mirksiukas.gif
Atsakyti