Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(innuendo @ 2008 01 12, 00:31)
Ot, o tai iš Vichy yra koks geras drėkinamasis kremas? Ar kitos firmos, nes Neutrogenos pirkt nenoriu vėl  schmoll.gif .

kazkas minejo, kad yra geras Vichy drek. kremukas misriai odai is Oligo serijos 4u.gif
Atsakyti
as is vichy naudoju veido prausikli problemiskai odai nu siaip visai nieko bet antrakart nepikrsiu jau ,radau geresni smile.gif dar nusipirkau pries kelias savaites kaip isbere toki tepaliu parasyta kad per 8 val pranyksta spugelis dalinai o per 24 isvis pedsako nebuta bet nuojo mane dar daugiau isbere nei pagyde gaila pinigu uzji 45lt keli ml galvojau bus geresnis nes vaistininke isgyre ojojoi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(justem @ 2008 01 21, 05:42)
as is vichy naudoju veido prausikli problemiskai odai nu siaip visai nieko bet antrakart nepikrsiu jau ,radau geresni smile.gif

O kokį geresnį radai? ax.gif
Atsakyti
turiu Vichy universalu valikli thumbup.gif neblogai nuvalo makiaza, akiu negrauzia, nusivalius juo galima ir nebeplauti veido vandeniu, nes tokio poreikio kaip ir nera, veidas svariai ir gaiviai jauciasi, ne taip kaip buna kaikurie tokios paskirties valikliai, bet vistiek norisi viska su vandeniu dar nuplauti.. zodziu ir kelionese labai patogu jeigu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 01 21, 13:33)
O kokį geresnį radai?  ax.gif

prekinausi loccitane savaitgali levandu serija nereali nusiprasiau iskart spuogeliai nubalo oda skaistesne tapo o kaina beveik tokia pati o skyriasi ZYMIAI. tikrai patariu pabandyti smile.gif
Atsakyti
Turiu Vichy firmos myokine krema veidui ir akims, man jis thumbup.gif Dar aqualia thermal nusipirkau irgi jis man thumbup.gif
Atsakyti
Jau savaitę kaip naudoju Vichy Oligo25, tai galiu atsiliept, kaip patiko biggrin.gif
Iš visų mano turėtų Vichy kremų, šitas man patiko labiausiai. Gerai drėkina, oda mikšta, švelni, susigeria puikiai ir yra geras makiažo pagrindas ax.gif Spuogai nuo jo dygt nepradėjo, ne taip kaip kai kurioms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 01 24, 19:17)
Jau savaitę kaip naudoju Vichy Oligo25, tai galiu atsiliept, kaip patiko  biggrin.gif
Iš visų mano turėtų Vichy kremų, šitas man patiko labiausiai. Gerai drėkina, oda mikšta, švelni, susigeria puikiai ir yra geras makiažo pagrindas  ax.gif Spuogai nuo jo dygt nepradėjo, ne taip kaip kai kurioms  unsure.gif

O gal bandei Myokine ,mano dabar išsausėjus odelė ,tai galvoju gal šitą prigriebt? :h Oligo man iš pradžių patiko ,dabar jau šiaip sau ,nes nesudrėkina odelės tiek kiek norėtųsi ax.gif
Šiaip mano oda mišri ,aš suprantu ,kad Myokine normaliai odelei daugiau skirtas[nes riebokas ] ,nors iš tikro nerašo kokiai odai ,tik kad nuo mimikos raukšlių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 26 sausio 2008 - 14:04
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 26, 14:04)
O gal bandei Myokine ,mano dabar išsausėjus odelė ,tai galvoju gal šitą prigriebt? :h Oligo man iš pradžių patiko ,dabar jau šiaip sau ,nes nesudrėkina odelės tiek kiek norėtųsi ax.gif
Šiaip mano oda mišri ,aš suprantu ,kad Myokine normaliai odelei daugiau skirtas[nes riebokas ] ,nors iš tikro nerašo kokiai odai ,tik kad nuo mimikos raukšlių biggrin.gif

Nea, nebandžiau 4u.gif
Esu bandžius Thermal Aqualia ir Thermal Fix mat, tik jokio matiškumo nebuvo ir visai nedrėkino ax.gif
Myokine turbūt būt sekantis po Oligo25 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 21, 14:09)
turiu Vichy universalu valikli  thumbup.gif  neblogai nuvalo makiaza, akiu negrauzia, nusivalius juo galima ir nebeplauti veido vandeniu, nes tokio poreikio kaip ir nera, veidas svariai ir gaiviai jauciasi, ne taip kaip buna kaikurie tokios paskirties valikliai, bet vistiek norisi viska su vandeniu dar nuplauti.. zodziu ir kelionese labai patogu jeigu ka  biggrin.gif

man irgi sitas valiklis superinis thumbup.gif thumbup.gif ,nors mano oda labai sausa,bet juo nusivalius, taip ziauriai odos netraukia kaip su kitais. O siaip tai dabar visai nebloga komplektuka turiu:paakiu kremukas-MYOKINE veido serumas-LIFTACTIV PRO SERUM[C+] ir kremas maitinantis,labai sausai odai-NUTRILOGIE 2. Vasarai kremuka pasikeisiu i drekinanti,tik dar nezinau kuri g.gif
Atsakyti
o gal kuri bandet Lipometric nuo celiulito? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 01 29, 22:49)
o gal kuri bandet Lipometric nuo celiulito?  ax.gif

as dabar naudoju Lipocure ir lipometric.Man patinka:)
Atsakyti