Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ai..jau paguglinau...ta padaza zinau..bet man jis toks beskonis...gal pas mus jo nemoka daryt. O tempura, raso, japoniskas valgis.

Kaip jis gali būt beskonis? Gi ten česnako daug. Nzn kaip pas mus daro. Graikijoje dieviškai skanu 

Tešla gi čia. Traški. Apvolioji  cukiniju arba baklažanų griezineliais ir kepi. Galima ir kitokią traškia, ne esmė 

Atsakyti

Putino draugelis uzsilenke. 

https://m.delfi.lt/u...php?id=85749753

Atsakyti

Esme ta ,kad cukinijos skaniau su ryskesniu skoniu suriais ir isvis gamintos vidurzemio juros metodais.

Reiks pabandyt būtinai

Atsakyti
nesu savo virtuves apsikeja, kaip sako Seli, bet tradicine lietuviska virtuve mano skoniui per riebi, vienintelius saltibarscius galiu valgyt neribotai smile.gif O visokie cepelinai, kugeliai, zemaiciu blynai tik rugsti kelia... Aisku, kartais uzsinori ir tokio maisto...karta du i metus smile.gif O visokiu saltienu, lasiniu ar skilandziu apskritai nepasigendu metu metais... smile.gif Ir manau cia ne sikimas ant salies, tiesiog skonio reikalas...
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2020 11 18, 11:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72738288" data-time="1605690005"><div><p>Ai..jau paguglinau...ta padaza zinau..bet man jis toks beskonis...gal pas mus jo nemoka daryt. O tempura, raso, japoniskas valgis.</p></div></blockquote><p>Kaip jis gali būt beskonis? Gi ten česnako daug. Nzn kaip pas mus daro. Graikijoje dieviškai skanu </p><p>Tešla gi čia. Traški. Apvolioji  cukiniju arba baklažanų griezineliais ir kepi. Galima ir kitokią traškia, ne esmė </p>

tai tikiu, kad Graikijoj skaniau, gi ten gimtine turbut to padazo smile.gif O cia esu valgius kavinej, tai nesuzavejo...
Atsakyti

Pvz keptos tempuroje. Ir valgyt su tsadziki padažu 

Arba šiaip su prieskoniais  apkeptos kaip garnyras. 

Na aš paantrinsiu mona ir altai, kad neskanu jos įdarytos faršu 

Man lb skanu tiesiog keptos kiausinio plakiny su džiūvėseliais (riekutes reik palaikyt padruskintas).Galima sezamo dėt, galima džiugo užbarstyt, padažo mėgstamo. Realiai skanu kaip pagr.patiekalas. Galima ir orkaitėėj taip kept

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 18, 11:02)
<p>Ir niekam nereikia nieko ginti. Gamina visi tai, kas kam skanu. Svarbiausia nesikt kitiems i lizda.Ir i savo tuolab. </p><p>O tai jau perdaug tu atsiverteliu ir apsisvieteliu atsirado. </p><p></p>

Taigi ir bega visi apsisviete ir iseje is teisingo kelio i uzsieni. Kad tik netrukdytu tokioms kaip tu teisingai tamsoje gyvent. Neduok dieve apsvies kokia netycine sviesos ar energijos iskrova.
Bet horoskopas sake, tamsieji neapsvestieji ir neatverstieji laikai baigiasi. But apsviestuoju nebebus geda seimai ir tautiniam kulturingam ir ne paveldui.https://www.youtube.com/watch?v=hCuMWrfXG4E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 lapkričio 2020 - 11:19

Aš tai manau, kad nėra blogai gamint kažką sudėtingo, jei tai tikrai verta skonio. 

Kad ir tos lydekos, tikrai esu ragavusi tokios, kad pirštus galima apsilaižyt 😊

Ir jei gaunasi tai pagamint 😁 

Ir ta lietuviška virtuvė su cepelinais, balandėliais ar šaltiena man visai patinka. O jei nenoriu gamint, valgau mieste. 

Nematau reikalo nurašyt patiekalų. Cepelinų bent kelis kart į metus nei už ką neatsisakyčiau 🙂 gal ir kiek dažniau.

Atsakyti

Aha bega del to, kad balandeliu daryt nereiktu :rolleyes:

O i Bulgarija tai isvis buriais traukia... svajoniu salis, gerove garantuota... 

Atsakyti

Taigi ir bega visi apsisviete ir iseje is teisingo kelio i uzsieni. Kad tik netrukdytu tokioms kaip tu teisingai tamsoje gyvent. Neduok dieve apsvies kokia netycine sviesos ar energijos iskrova.
Bet horoskopas sake, tamsieji neapsvestieji ir neatverstieji laikai baigiasi. But apsviestuoju nebebus geda seimai ir tautiniam kulturingam ir ne paveldui.

O tu cia didziausia apsviestoji.. Dievo sviesos nutvieksta... 

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=hCuMWrfXG4E
Atsakyti

balandeliai, man rodos, ne tradicine lietuviska virtuve  :hmm:​ 
Ne, paguglinau, kildinami is Artimuju rytu, i Europa atejo is Turkijos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 18 lapkričio 2020 - 11:38

balandeliai, man rodos, ne tradicine lietuviska virtuve  :hmm:​ 

Tikrai ne. Pietiečiai daro panašius suktinukus, pvz su vynuogių lapais, bet man nepatiko. 

Atsakyti