Pienė_, 19 Kov 2020 - 10:38, parašė: Va, apsiūti medinėm pakopom metaliniai laiptai.Žinok pas mane vietos tiek pat.erdvė panaši.aš kažkaip taip ir įsivaizduoju. Virga ,super aprašei mano.namus.jie tokie ir yra.[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=266491"]metaliniai-laiptai-kaunas-280.jpg[/url]
nu liuks laiptai, man visai nieko.
Aš gi šeškų poliklinikoj skiepams užsirašiusi.prieš savaitę kažkur ,gal.seniau.tai atsiuntė kažkokią neaiškia žinutę.dėl būtinumo susisieks su manim.tai laukiu.bet pati kažko nebenoriu,ten coroną atrado.tai kas gi blogiau, potenciali corona ar potenciali bjauri erkė.😁😁
Kristij,o laikotės laikotės atstumo?
nelabai Dezinfekcinio skyscio tik padalino...
Pareinu cion.
.
Gera girdėt.🙂
tai visos pamazu pareis, jei vel neuzsilenks ta SM..Man cia irgi kaip namie Viskas sava
Nors siaip is esmes koks skirtumas vieta..svarbu zmones..
Kristij, gal jau kavalieriu turi?
QUOTE(Intemora @ 2020 03 19, 09:42)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72631236" data-time="1584607133">Pienė_, 19 Kov 2020 - 10:38, parašė: Va, apsiūti medinėm pakopom metaliniai laiptai.
metaliniai-laiptai-kaunas-280.jpg </blockquote> Žinok pas mane vietos tiek pat.erdvė panaši.aš kažkaip taip ir įsivaizduoju. Virga ,super aprašei mano.namus.jie tokie ir yra.

Tai as gi buvau oas tave ir maciau /pajauciau ta silumos ir jsukuma.
Pareinu ir as.
Kristij, gal jau kavalieriu turi?
rimto ne
virga, 19 Kov 2020 - 11:17, parašė: Tai as gi buvau oas tave ir maciau /pajauciau ta silumos ir jsukuma. Pareinu ir as.Ai,tai dabar didesnis bardakėlis.nėr kur dėt daiktų.gerai,kad bent mano suknelės turi savo vietą,yra drabužinė yra ir daug daug kabyklų ir naujoms užtwks.tik nežinau kada prireiks.😁😁 Dabar man dvejų kelnių treninginių užtenka kr t kioską galima pieno nueit į kioską. Vakar vakare sugalvojom pasivaikščiot,ėjom ėjom taip smagiai namus apžiūrinėjom ir tooooks šu o kai kai šoko taip netikėtai už tvoros,bet toooks arklys kad vos nenukritom.tai rovėm atgal😁😁
kristij, 19 Kov 2020 - 11:26, parašė: rimto neO ne rimto?