kristij, 19 Kov 2020 - 11:10, parašė: tai visos pamazu pareis, jei vel neuzsilenks ta SM..Man cia irgi kaip namieTaip,svarbu kokie žmonės.Viskas sava
Nors siaip is esmes koks skirtumas vieta..svarbu zmones..
Pareinu cion.
![]()
.
Tai as gi buvau oas tave ir maciau /pajauciau ta silumos ir jsukuma.
Pareinu ir as.
O ne rimto?
nu nepradesiu db apie savo meiluzius pasakot
nu nepradesiu db apie savo meiluzius pasakot
Už miegamojo durų 😅 ...kuris geresnis, kuo?
Miargos, turiu tuoj skype konferencija, tai dingsiu. Po to parvarysiu.
Nukrito man gumulas is gerkles cia parejus
Taip ir man. Aš namie.visgi nesu tokia keliautoja😁

Feja,
Pareis ir kitos. Dar yra mieganciu. 😂😳😏 Niekaip negaliu priprasti, prie saldytuvo. Nesu maista i balkona. 😂😳
Kazkdel tai, mano zinute papuole i Fejos zinute, tai istryniau.
Turbūt visaip.kam kur geriau.
Tiesa. Skambino seimiste. Siaip mano gydytojas vyras, ir lb charizmatiskas. Turbut pavaduotoja. Tai pasake, kad pas mane aukstas cholesterolis. Aukstesnis, nei buvo. O tada, kai buvo zemesnis, valgiau viska ir riebiai. Dabar, neprisimenu, kada valgiau mesa, jei vista nevadinti mesa. Kazin nuo ko?
virga, 19 Kov 2020 - 11:57, parašė: [quote name="Fėja*" post="72631318" timestamp="1584611578"]Fėja*, 19 Kov 2020 - 11:52, parašė: Labas, dar kartą. Bandau pažiūrėt, ar čia visos grįžot, ar ten likot...O aš prie dviejų tulikų.jei esu viršuj,tai lipu į apačią,jei apačioj tai tai į viršų.arba braunuosi į tuliką ir rėkiu kiek gali sedėt ir aš noriu😁😁Pareis ir kitos. Dar yra mieganciu. 😂😳😏 Dar negaliu priprasti, prie saldytuvo. Nesu maista i balkona. 😂😳[/quote]
virga, 19 Kov 2020 - 12:01, parašė: Tiesa. Skambino seimiste. Siaip mano gydytojas vyras, ir lb charizmatiskas. Turbut pavaduotoja. Tai pasake, kad pas mane aukstas cholesterolis. Aukstesnis, nei buvo. O tada, kai buvo zemesnis, valgiau viska ir riebiai. Dabar, neprisimenu, kada valgiau mesa, jei vista nevadinti mesa. Kazin nuo ko?Lašiako su cibuliu kirsk.bet tau turbūt negalima.