Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

kristij, 19 Kov 2020 - 11:10, parašė: tai visos pamazu pareis, jei vel neuzsilenks ta SM..Man cia irgi kaip namie :) Viskas sava :) Nors siaip is esmes koks skirtumas vieta..svarbu zmones..
Taip,svarbu kokie žmonės.
Atsakyti

Pareinu cion.  :4u:  :4u:​. 

:wub:

Tai as gi buvau oas tave ir maciau /pajauciau ta silumos ir jsukuma.
Pareinu ir as.

:wub:

Atsakyti

O ne rimto?

nu nepradesiu db apie savo meiluzius pasakot :D

Atsakyti

nu nepradesiu db apie savo meiluzius pasakot :D

Už miegamojo durų 😅 ...kuris geresnis, kuo?

Atsakyti

Miargos, turiu tuoj skype konferencija, tai dingsiu. Po to parvarysiu.

Nukrito man gumulas is gerkles cia parejus  :wub:​ 

Atsakyti

Taip ir man. Aš namie.visgi nesu tokia keliautoja😁

Atsakyti
Labas, dar kartą. Bandau pažiūrėt, ar čia visos grįžot, ar ten likot...
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Feja,

Pareis ir kitos. Dar yra mieganciu. 😂😳😏 Niekaip negaliu priprasti, prie saldytuvo. Nesu maista i balkona. 😂😳

Kazkdel tai, mano zinute papuole i Fejos zinute, tai istryniau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 19 kovo 2020 - 12:04

Turbūt visaip.kam kur geriau.

Atsakyti

Tiesa. Skambino seimiste. Siaip mano gydytojas vyras, ir lb charizmatiskas. Turbut pavaduotoja. Tai pasake, kad pas mane aukstas cholesterolis. Aukstesnis, nei buvo. O tada, kai buvo zemesnis, valgiau viska ir riebiai. Dabar, neprisimenu, kada valgiau mesa, jei vista nevadinti mesa. Kazin nuo ko? 

Atsakyti

virga, 19 Kov 2020 - 11:57, parašė: [quote name="Fėja*" post="72631318" timestamp="1584611578"]Fėja*, 19 Kov 2020 - 11:52, parašė: Labas, dar kartą. Bandau pažiūrėt, ar čia visos grįžot, ar ten likot... smailikai_com_1_374.gif Pareis ir kitos. Dar yra mieganciu. 😂😳😏 Dar negaliu priprasti, prie saldytuvo. Nesu maista i balkona. 😂😳[/quote]
O aš prie dviejų tulikų.jei esu viršuj,tai lipu į apačią,jei apačioj tai tai į viršų.arba braunuosi į tuliką ir rėkiu kiek gali sedėt ir aš noriu😁😁
Atsakyti

virga, 19 Kov 2020 - 12:01, parašė: Tiesa. Skambino seimiste. Siaip mano gydytojas vyras, ir lb charizmatiskas. Turbut pavaduotoja. Tai pasake, kad pas mane aukstas cholesterolis. Aukstesnis, nei buvo. O tada, kai buvo zemesnis, valgiau viska ir riebiai. Dabar, neprisimenu, kada valgiau mesa, jei vista nevadinti mesa. Kazin nuo ko?
Lašiako su cibuliu kirsk.bet tau turbūt negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 kovo 2020 - 12:09