Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O aš prie dviejų tulikų.jei esu viršuj,tai lipu į apačią,jei apačioj tai tai į viršų.arba braunuosi į tuliką ir rėkiu kiek gali sedėt ir aš noriu😁😁

Oi. Juokiausi. Mus nufilmuoti reiketu. Mane, kai nesu dezute, su maistu, i balkona. Tave, kai lauzai tuliko duris. 😂😳

Lašiako su cibulių kirsk.bet tau turbūt negalima.

Tai dabar zinok, kas galima. Jau nebeatseku. Uz lasinius su cibuliu, Tevyne( ta nauja) parduociau. 😂

Atsakyti
Virga, kiek? O vaistus nuo cholesterolio ar geri
Atsakyti

Virga, kiek? O vaistus nuo cholesterolio ar geri

Daug sake. Geriu. Butu siuntusi i Osla, i moteru klinika kazkokia, bet dabar karantinas. Tai dar vienus vaistus israse. 

Atsakyti

Daug sake. Geriu. Butu siuntusi i Osla, i moteru klinika kazkokia, bet dabar karantinas. Tai dar vienus vaistus israse. 

O nesake kiek tas daug?

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2020 03 19, 12:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72631347" data-time="1584613242"><div><p>Virga, kiek? O vaistus nuo cholesterolio ar geri</p></div></blockquote><p>Daug sake. Geriu. Butu siuntusi i Osla, i moteru klinika kazkokia, bet dabar karantinas. Tai dar vienus vaistus israse. </p>

Nesuprasi nuo ko tas cholesterolis...
Atsakyti

Nesuprasi nuo ko tas cholesterolis..

Faktas, kad nebutinai nuo riebalu. Lyg geriau yra ribot angliavandenius ir hidrintus riebalus

Atsakyti

O nesake kiek tas daug?

Neklausiau. Sake daug. Tai jau skaicius buvo neidomu. 😳😂

Faktas, kad nebutinai nuo riebalu. Lyg geriau yra ribot angliavandenius ir hidrintus riebalus

O kas tie hidrintai? 

Atsakyti

Man ateodo tie,kurie  būna pyragaičiuose ir saldainiuose.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 kovo 2020 - 12:37

Man ateodo tie,kurie  būna pyragaičiuose ir saldainiuose.
Taip. Margarinai visokie, palmiu riebalai.blooogiu blogis.

Nuo lasiaku ir kiausiniu yg net nekyla tas cholesterolis visai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 19 kovo 2020 - 12:44

Taip. Margarinai visokie, palmiu riebalai.blooogiu blogis.

Nuo lasiaku ir kiausiniu yg net nekyla tas cholesterolis visai.

Taip, tie tai blogis. Dar cukrus. Kažkiek metų pas mane vis kilo ir kilo, kol cukraus nepradėjau mažinti, ir normaliau maitintis, ta prasme, kad buvau išmetus iš raciono pvz kiaušinius.  Cukrų reikia išmesti visiškai. Ir tuos blogus riebalus.  Pradėjo mažėti ir mažėja iki šiol.

Atsakyti

Aciu Pinotija. Cukraus, kaip produkti nevartoju, bet pyragaicius, taip. Sokolada irgi. Reiks isbraukti is racijono. Nes jei no korono nemirsiu, tai mirsiu nuo cholesterolio. Su daug didesne tikimybe. 😏😂

Atsakyti

O aš tokių pyragiukų kioske nusipirkau, tokių skanių ,saldžių,burnoj tirpsatančių.nu pas mus čia vienintelė pramoga.tai einam.ir einam.tai pieno,tai ryžių,tai kažkam.l alaus reikia.😁

Vis sugalvojam,kad kažko pritrūko.beveik kasdien.

Atsakyti