Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Darse, Larnakoj ir apsistojot? Automobili išsinuomavot?

Turbūt manęs klausi. Ne, larnakoj be ryšio. Išsinuomojom auto, gyvenam governors beach kaime

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 09 12, 18:02)
<p>Sėlija, padėčiau ir aš patiktuką po tavo baravyku, bet man jau jų vaizdo negera. biggrin.gif </p><p>ketvirta džiovyklė vien kepurėlių ir dar privertė mane šiandien marinuoti šaldžiarūgštiškai, vien tam, kad kažkaip panaudoti. Tai  pririkiuota visko. Sakau, pamatysiu dar vieną grybą, išeisiu iš namų. biggrin.gif O jei dar atsižvelgus, kad mažai kas valgo tuos marinuotus..</p>

Tai gamink kiniskus patiekalus ,man itin skanu su tais grybais.
Atsakyti
Nu, Gaile, buvo sianakt antra serija? biggrin.gif
Atsakyti

Koks smagus man dabar metas, fainas oras, skanios kriauses, slyvos, vynuoges, gryyyybai :D​ 

Atsakyti

Nu, Gaile, buvo sianakt antra serija? biggrin.gif
Nebuvo 🤣 Varom Snd ant olimpo kalno. Eisim trekinga 7 km. Karšta nežmoniškai. Jei negrįšiu bloguoju neminėkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 13 rugsėjo 2020 - 10:25
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 13, 11:13)
<p>Koks smagus man dabar metas, fainas oras, skanios kriauses, slyvos, vynuoges, gryyyybai biggrin.gif​ </p>

Vaikščiojau širyt su šunimi ir galvoju, šaltoka, kas ten taip norėjo vėsių orų...Aš dar noriu vasaros, nespėjo ji pabosti. O dar striukės rudeninės neturiu, senas išmečiau, maniau iki rudens atnaujinsiu garderobą
Gaile, geros išvykos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajokle*: 13 rugsėjo 2020 - 10:43
Trekingas, tai ejimas bekele...Tai jei nera kelio, is kur zinot, kur eit? Kazkokius zemelapius turit? Ar as ne taip isivaizduoju? Nufotkink ka...
Atsakyti

Trekingas, tai ejimas bekele...Tai jei nera kelio, is kur zinot, kur eit? Kazkokius zemelapius turit? Ar as ne taip isivaizduoju? Nufotkink ka...

Kalnų keliukai gi būna, paprastai suženklinta kazkaip tie pėsčiųjų takai, kur oficialūs. Pažiūrėsiu kaip šįkart. Pernai ėjom avakas tarpekliu, tai na nėra ten kur paklyst, tiesiog eini tarpekliu. O capo grieko kalne kai ėjom, tai tokie kalnų ožkų keliukai, rodyklės kai kur sukaltos, kad nenubludyt.

Lanzarotej tai tiesiog su Google maps arba wikiloc appsu vaikščiojom. Arba šiaip iš akies, eini gi ir matai kur 😀, ten nėra augalų, nieks neužstoja. 

Atsakyti

Kalnų keliukai gi būna, paprastai suženklinta kazkaip tie pėsčiųjų takai, kur oficialūs. Pažiūrėsiu kaip šįkart. Pernai ėjom avakas tarpekliu, tai na nėra ten kur paklyst, tiesiog eini tarpekliu. O capo grieko kalne kai ėjom, tai tokie kalnų ožkų keliukai, rodyklės kai kur sukaltos, kad nenubludyt.

Lanzarotej tai tiesiog su Google maps arba wikiloc appsu vaikščiojom. Arba šiaip iš akies, eini gi ir matai kur 😀, ten nėra augalų, nieks neužstoja. 

Tai jei suzenklinti keliukai, tai vadinasi hikingas :) Vat mano kalnu zygiai visad buna hikingas, uztat ir idomu, kaip trekingas atrodo :)

Atsakyti
Kokios jus jaunos ir strainos. Mano tai sliauziojimas arba ropojimas aktivitetas turbut vadinasi biggrin.gif O ne haikingas ar trekingas. biggrin.gif
Atsakyti

Fėja tai iš Kauno, kaip suprantu, o Svajoklė? Galima būtų su šunimis kolektyviai pasivaikščiot. Nes visad einu viena, liūdna man.

Atsakyti

Nepavydziu Gailei karscio, man labai gerai dabar. Jei keliauciau, tai tik ten, kur nekarsta. Pats tas man dabar, darbe po trumpu rankoviu, lauke lengva striukyte, jega.. 

Atsakyti