Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Siandien jau nebetaip karsta ,kaip vakar. O siaip tai gerai , vit d prisikaups dar siek tiek,pries didiji panikos sezona. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 rugsėjo 2020 - 11:27
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 09 13, 12:09)
<p>Fėja tai iš Kauno, kaip suprantu, o Svajoklė? Galima būtų su šunimis kolektyviai pasivaikščiot. Nes visad einu viena, liūdna man.</p>

Aš šiaulietė smile.gif
Ar yra forume iš mano miesto kas nors?
Atsakyti

*** Sėlija, 13 Rgs 2020 - 12:23, parašė: Nepavydziu Gailei karscio, man labai gerai dabar. Jei keliauciau, tai tik ten, kur nekarsta. Pats tas man dabar, darbe po trumpu rankoviu, lauke lengva striukyte, jega..
Keliaut gerai visur ,viską pamatyt,karšta ,šalta,kryptis ne taip man ir svarbu.
Atsakyti

*Svajokle*, 13 Rgs 2020 - 12:30, parašė: Aš šiaulietė smile.gif Ar yra forume iš mano miesto kas nors?
Nainai.
Atsakyti
Šunys yra toks gėris wub.gif
Vakar su saviške vaikščiojom miške, pagyvenusių žmonių pora susėdę užkandžiavo, ėmė liaupsint mano šunį, įsikalbėjom, tai jie su šunim ir sumuštiniais norėjo pasidalint, o mane kažkuom is pleškikės pavaišint biggrin.gif
Gaila kad mano šuo ne iš tų kur gali labai daug vaikščiot, bet kokius 8 km dažnai yra priversta eit.
Atsakyti

Nainai.

ir as :) tik negyvenu ten :)

Atsakyti

Tai jei suzenklinti keliukai, tai vadinasi hikingas :) Vat mano kalnu zygiai visad buna hikingas, uztat ir idomu, kaip trekingas atrodo :)

NA pas mus visaip būna, ir suženklinti ir neduzenklinti, ir iš vis be kelio. Tai jokio skirtumo kaip pavadinsi gi 🤣. 

Nepavydziu Gailei karscio, man labai gerai dabar. Jei keliauciau, tai tik ten, kur nekarsta. Pats tas man dabar, darbe po trumpu rankoviu, lauke lengva striukyte, jega.. 

Na man lietus vėjas ir striukės nepatinka vienareikšmiai. Geriau jau karšta 

Atsakyti

O man liuks. Kokios cia tos striukes dar, daugiau dzemperiai. 

Atsakyti

kristij, 13 Rgs 2020 - 12:45, parašė: ir as :) tik negyvenu ten :)
O tėvų butas gal išnuomotas?
Atsakyti

Intemora, atsipagiriojai?

As plauku saknis nusidaziau, dvi s

avaites ruosiausi, pagaliau prisiverciau.. 

Atsakyti

Mes kažkada Turkoj varėm kalnu. Tai 2 km nenuėjom. Aišku, mes su MB būtume nuėję tuos du km, bet vaikams buvo per sunku. Temperatūra kažkur 36-38 buvo. Ir mums malonu tikrai nebuvo irgi. Žodžiu, neičiau tokiame karštyje.

Man atostogos jūra - gultas - kokteilis - baseinas - restoranas tinka  :blush-anim-cl: Šiais metais būtume varę į kalno viršų su užkėlimu. Ten būtų buvę apie 10* šilumos. Būtume apsidairę nuo viršūnės.... Čia Turkijoj, Kemere tas buvo numatyta...

Atsakyti

Mes sia vasara buvom numate Rumunijoj Drakulos pili aplankyt, paskui i Konstantinopoli. 

Nepaejo.. 

Atsakyti