Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aciu Pinotija. Cukraus, kaip produkti nevartoju, bet pyragaicius, taip. Sokolada irgi. Reiks isbraukti is racijono. Nes jei no korono nemirsiu, tai mirsiu nuo cholesterolio. Su daug didesne tikimybe. 😏😂

Nuo cholesterolio tai nemirsi. Bet kraujagyslės pamažu kimšis, paskui gali būti aterosklerozė.  Aš tai dar vartoju tokį papildą Aterolip ir natokinazę, pakaitom,  augaliniai. Jie yra efektyvūs. Aterolip paieškojus pagal sudėtį kitu pavadinimu gali rasti turbūt ir pas save NO. O natokinazę užsakau iš iherb.

Atsakyti

turiu cukiniju ir baklazana..ka is ju galima padaryt? :)

Atsakyti

kristij, 19 Kov 2020 - 13:07, parašė: turiu cukiniju ir baklazana..ka is ju galima padaryt? :)
Pagal mane tai nieko.čia nevalgomi dalykai.Amadėja tai žinos😁😁
Atsakyti

Pagal mane tai nieko.čia nevalgomi dalykai.Amadėja tai žinos😁😁

eik jau..cia skanu..tik reik moket :D

Atsakyti

turiu cukiniju ir baklazana..ka is ju galima padaryt? :)

Supjaustyt  riekėm įstrižai, pasidaryti aliejaus, citrinos, druskos ir trupučio česnalo užpilą, užpilti ir kepti orkaitėje. Baklažanus prieš tai pamirkyti supjaustytus pasūdytam vandeny, kad išeitų kartumas.  Jei kepsi juos keptuvėj, baklažanai labai sugers aliejų ir nebus  skanu.

Atsakyti

kristij, 19 Kov 2020 - 13:14, parašė: eik jau..cia skanu..tik reik moket :D
Nu jei kas pagamintų. Jau kas kas ,o cukinija man iš vis nesuprantamas augalas.medis kažkoks.😁
Atsakyti

Nu jei kas pagamintų. Jau kas kas ,o cukinija man iš vis nesuprantamas augalas.medis kažkoks.😁

Labai skani daržovė. Galima valgyti žalią pamarinuotą kokiu užpilu.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 03 19, 13:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72631412" data-time="1584616587"><div><p>Nu jei kas pagamintų. Jau kas kas ,o cukinija man iš vis nesuprantamas augalas.medis kažkoks.😁</p></div></blockquote><p>Labai skani daržovė. Galima valgyti žalią pamarinuotą kokiu užpilu.</p>

Kad ji be skonio. Skonį reikia pačiam sukurti
Atsakyti

Kad ji be skonio. Skonį reikia pačiam sukurti

O kaip tada tu gamini? Nededi prieskonių, druskos? Žinoma, kad skonis kuriamas su bet kokiu patiekalu.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 03 19, 13:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nainai" data-cid="72631418" data-time="1584617242"><div><p>Kad ji be skonio. Skonį reikia pačiam sukurti</p></div></blockquote><p>O kaip tada tu gamini? Nededi prieskonių, druskos? Žinoma, kad skonis kuriamas su bet kokiu patiekalu.</p>

Dedu. Bulvės skonis kaip bulvės. Agurko ir. O cukinija, kaip medis😉 ką įdėsi toks ir bus skonis. Šiaip tai aš jas naudoju. Ir į sriubą įpjaustau ir salotas su citrina alijaus užpilu
Atsakyti

Nu,kad ne, agurką ar pomidorą gali kąst ir viskas.o su cukinija šitas bajeris neišeina.ten reik nežinia kaip stenngtis,kad būtų valgoma.o jau ją ten išlupinėt tai dar ir titaniškų pastangų reikia.aš neprasidedu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 kovo 2020 - 13:54

Supjaustyt  riekėm įstrižai, pasidaryti aliejaus, citrinos, druskos ir trupučio česnalo užpilą, užpilti ir kepti orkaitėje. Baklažanus prieš tai pamirkyti supjaustytus pasūdytam vandeny, kad išeitų kartumas.  Jei kepsi juos keptuvėj, baklažanai labai sugers aliejų ir nebus  skanu.

neturiu orkaites :(

Atsakyti