Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dedu. Bulvės skonis kaip bulvės. Agurko ir. O cukinija, kaip medis😉 ką įdėsi toks ir bus skonis. Šiaip tai aš jas naudoju. Ir į sriubą įpjaustau ir salotas su citrina alijaus užpilu

pas mane mazos zalios cukinijos..Jos tikrai ne kaip medis..kaip agurkas labiau :)

Atsakyti
Pinot. O tie vaistai receptiniai? Ta nanokinaze kažkur girdėta
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2020 03 19, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1584617683" data-cid="72631422" data-author="Nainai"><div><p>Dedu. Bulvės skonis kaip bulvės. Agurko ir. O cukinija, kaip medis😉 ką įdėsi toks ir bus skonis. Šiaip tai aš jas naudoju. Ir į sriubą įpjaustau ir salotas su citrina alijaus užpilu</p></div></blockquote><p>pas mane mazos zalios cukinijos..Jos tikrai ne kaip medis..kaip agurkas labiau smile.gif</p>

Tada net nelupk. Supjaustyk labai labai plonom riekelėn. Arba toks prietaisas ku plonai agurkus skuta yra. Labai super. Ir dsryk užpila citrins biš aliejaus jei mėgsti išspausk česnako
Papildyta:
Bl bl iš telefo rašau. Kaip jūs iš jų rašot...
Atsakyti

Kristij, gali troskinuka pasidaryt su mesa, geriau vistiena.

Atsakyti
Real, tai tema skilo dar kartą...
Atsakyti

Kristij, gali troskinuka pasidaryt su mesa, geriau vistiena.

nu tai parasyk kaip :) Baklazana turiu pirmasyk..net nzn su kuo jis valgomas :D

Atsakyti

kristij, 19 Kov 2020 - 13:43, parašė: pas mane mazos zalios cukinijos..Jos tikrai ne kaip medis..kaip agurkas labiau :)
Nu tai paimk šlapiankės, duonos ir cukiniją .Liuks užkanduks.😋
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 19 kovo 2020 - 13:57

Nu tai paimk šlapiankės, duonos ir cukiniją Liuks užkanduks.😋

kode ne lasiniu? :D

Atsakyti

Real, tai tema skilo dar kartą...

kad tik Alta ir Gaile negrizo..o daugiau visos yra :)

Atsakyti

kristij, 19 Kov 2020 - 13:56, parašė: kode ne lasiniu? :D
Gali ašinių.bet man su šlapiankėle skaniai susigalvojo .ir gamint minimaliai reikia.😁
Atsakyti
Šonkauliukus sudėjau į rankovę. Kaži reikia pradūrti?
Atsakyti

kristij, 19 Kov 2020 - 13:54, parašė: nu tai parasyk kaip :) Baklazana turiu pirmasyk..net nzn su kuo jis valgomas :D
Nu aš baklažaną dažniausiai lenkiškuoae baliuose valgau.į jį būna kažkas susukta.gal koks kumpis.🙄
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2020 03 19, 13:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1584618833" data-cid="72631437" data-author="Nainai"><div><p>Real, tai tema skilo dar kartą...</p></div></blockquote><p>kad tik Alta ir Gaile negrizo..o daugiau visos yra smile.gif</p>

Pienė. Madam
Atsakyti