Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gaile, varei ant Intemoros anoj temoj, kad kate jos tevas netycia isleido.

O pati praganei seni suniuka soduose, nors kiek visos dar bendroj temoj  rase, kad nesaugu leist valkiotis, kur nori. O sitam leidi masinoj makaluotis, kol karta uzsimus. 

Atsakyti

Jei ne narve, tada segčiau ją prie diržo. Yra tokie spec šunims. 

Tai ko neprisegi? Gi yra petnesos su masininiu dirzu. 

Turim. Kartais prisegu. Žiūrint kur ir kiek laiko važiuojam. Bet tai neapsaugo gi nuo purvinų kojų. Apie ką ir kalbėjau, kad odos sėdynės mums būtinybė. Be to kur nors išeidami paliekam jį mašinoj laisva, tai užlipa ant visur 

Atsakyti

Gaile, varei ant Intemoros anoj temoj, kad kate jos tevas netycia isleido.

O pati praganei seni suniuka soduose, nors kiek visos dar bendroj temoj  rase, kad nesaugu leist valkiotis, kur nori. O sitam leidi masinoj makaluotis, kol karta uzsimus. 

Eik išsimiegok

Atsakyti

Mano šuniukas žuvo pas mama, kai mes užsieny buvom. Niekur aš jo nepraganiau. Tavo išvados debiliskos. O tu kiaulė esi visiška kad man tai primeni. Manai malonu lb, tau faina kai kas primena kad mirė tavo šuo? 

Atsakyti

Neteisk ir nebusi teisiamas. Taikau konkreciai tau. 

Atsakyti

Nu ,kaip ten bebūtų mano katės sveikos gyvos, kažkieno šuniukui chana🤓

Atsakyti

Neteisk ir nebusi teisiamas. Taikau konkreciai tau. 

Kas ką teisia? Tau visai kuku? Is vis prie ko čia aš? Kažkaip galėjau įtakot nelaimę būdama už 3000 km? 

Atsakyti

Nu ,kaip ten bebūtų mano katės sveikos gyvos, kažkieno šuniukui chana🤓
Nu tai gali padziugaut, pazvengt, kad kito gyvunas miršta. Kas gi tau reiškia? Tai gi ir negalios juokingos. Iš autistu pasišaipyti lb mėgsti. Is kitų darbo. Smaginkis į sveikatą, tau gi niekad niekur nebus chana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 04 spalio 2020 - 14:47

Mano šuniukas žuvo pas mama, kai mes užsieny buvom. Niekur aš jo nepraganiau. Tavo išvados debiliskos. O tu kiaulė esi visiška kad man tai primeni. Manai malonu lb, tau faina kai kas primena kad mirė tavo šuo? 

Jėz, kaip gaila.. TIe toičikai kažkas tokio...

Atsakyti

Jėz, kaip gaila.. TIe toičikai kažkas tokio...

Nu intermorai juokinga lb. Nieko tokio jai

Atsakyti

GAILE*, 04 Spa 2020 - 15:46, parašė: Nu tai gali padziugaut, pazvengt, kad kito gyvunas miršta. Kas gi tau reiškia? Tai gi ir negalios juokingos. Iš autistu pasišaipyti lb mėgsti. Is kitų darbo. Smaginkis į sveikatą, tau gi niekad niekur nebus
Oi,negaliu tu nemirtinga,talentas taip išvartyt.respectas.🧛‍♀️ Bet gerai prisimenu,kad šuniukas lakstė lakstė kur norėjo...

A,klausyk,jei mano tėvas katę praganė,tai tavo mama šunį.🤓

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 spalio 2020 - 14:53

Moterys, nesipykit. Sėlli šuo dingo Bulgarijoj, daba apie Gailės sužinojau . .Gyvūnai mus daro geresniais.

Atsakyti