Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai neprižiūrėjo?

Intemora, nesuvokiu tavo ciniškumo...Kaip tu bjauriai pasakei. Žinojau, kad kažkas atsitiko su Gailės vyresnėliu, ji nepasakojo, aš nedrįsau klaust . Pati auginu du tokius mažučius iš gatvės.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 04 Spa 2020 - 16:07, parašė: Intemora, nesuvokiu tavo ciniškumo...Kaip tu bjauriai pasakei. Žinojau, kad kažkas atsitiko su Gailės vyresnėliu, ji nepasakojo, aš nedrįsau klaust . Pati auginu du tokius mažučius iš gatvės.
Mano katės iš ten pat,tai jau medalį man ant kaklo? Ciniškimas pas mane visur ir visada,o var gaut atgal.tai čia jau įžeidimas. Geriau papasakok,kaip mūsų vyrai pažįstami mielaširdiškojii madam.
Atsakyti

Mano mama nieko nepragane. Atsitiko nelaimė. Pas ją kieme. Nedetaliuosiu, nes čia niekieno reikalas. Istorija nepanaši.

Ne, ne kieme, ko meluoji? Tavo suo dingo soduose ir buvo ieskomas. 

Atsakyti

Mano katės iš ten pat,tai jau medalį man ant kaklo? Ciniškimas pas mane visur ir visada,o var gaut atgal.tai čia jau įžeidimas. Geriau papasakok,kaip mūsų vyrai pažįstami mielaširdiškojii madam.

Vat šito ir nepasakosiu. Abu kariškiai, tik mano jau pensijoj.

Atsakyti

Vat šito ir nepasakosiu. Abu kariškiai, tik mano jau pensijoj.
Ale kaip idomu. O maniskis ka dulkina? O taviskis ka? 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 spalio 2020 - 15:14

Ne, ne kieme, ko meluoji? Tavo suo dingo soduose ir buvo ieskomas. 
Ji gyvena tuose soduose, seli. Aš buvau Ispanijoj, šuo pas ją. Gal jau gana? Gal pavartyk savo zuzos nuotraukas, biski gal atšoks širdis į vietą? Ar jau visai neber pas tave to organo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 04 spalio 2020 - 15:17

Ale kaip idomu. O maniskis ka dulkina? O taviskis ka? 

Taviškis nieko, bo tave myli, maniškis nežinau.

Atsakyti

Ji gyvena tuose soduose, seli. Aš buvau Ispanijoj, šuo pas ją. Gal jau gana? Gal pavartyk savo zuzos nuotraukas, biski gal atšoka širdis į vietą? Ar jau visai neber pas tace to organo?

Taip. Ir ji, kaip ir tu, paleido ji laisvai lakstyti. Taip, kaip jis prates. Ir dingo. 

Tai skaudu, kaip ir Zuzos atvejis, tik Zuza nedingo, o zuvo.

Tiesiog tada as nutylejau, kai prasei neklausineti dar bendroj temoj. O dabar, kai parasei, kad ir sitam suniukui leidi neatsakingai duotis po vaziuojancia auto,nebegaliu tyleti. Intemorai moralizavom, dabar tavo eile. Tiesiog taip nebedaryk. 

Atsakyti

Tai ko neprisegi? Gi yra petnesos su masininiu dirzu. 

Jis nepratęs tai cyptų rėktų.... bet įprastų per kažkiek laiko. Čia jau turi šeimininkas būt stiprus.

Atsakyti

Taviškis nieko, bo tave myli, maniškis nežinau.

Tu cia rimtai kazka zinai apie Intemoros vyra, ar tik erzini?  :hmm:​ 

Atsakyti

Taip. Ir ji, kaip ir tu, paleido ji laisvai lakstyti. Taip, kaip jis prates. Ir dingo. 

Tai skaudu, kaip ir Zuzos atvejis, tik Zuza nedingo, o zuvo.

Tiesiog tada as nutylejau, kai prasei neklausineti dar bendroj temoj. O dabar, kai parasei, kad ir sitam suniukui leidi neatsakingai duotis po vaziuojancia auto,nebegaliu tyleti. Intemorai moralizavom, dabar tavo eile. Tiesiog taip nebedaryk. 

Ne taip buvo. Bet man px ką tu galvoji. Ir tu man nepaaiškinsi ką daryt 

Atsakyti

Jis nepratęs tai cyptų rėktų.... bet įprastų per kažkiek laiko. Čia jau turi šeimininkas būt stiprus.

Necypia. Prisegam kai toliau važiuojam. Bet nuo sėdynių purvo tai neapsaugo. 

Atsakyti