Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu intermorai juokinga lb. Nieko tokio jai

Norėjau parašyt, ale nenoriu teptis rankų.

Atsakyti

Oi,negaliu tu nemirtinga,talentas taip išvartyt.respectas.🧛♀ Bet gerai prisimenu,kad šuniukas lakstė lakstė kur norėjo...

Ne čia tik tu nemirtinga ir tau niekad nebus chana. Ir tavo vyras tik ištikimas. Ir tavo dukros niekad neparves netinkamo diedo. Ir tu visa tokia liekna. Ir tavo tėvai tokie teigiami, džiaugiasi kai puna jų daržovės tavo sklepe. O kiti tai ką, bedziai, arkliais ir vežimais važinėja, juodus darbus dirba ir juos ištinka nelaimės. Nu bet taip jiems ir reikia. Pažvenkim

Atsakyti

Ne čia tik tu nemirtinga ir tau niekad nebus chana. Ir tavo vyras tik ištikimas. Ir tavo dukros niekad neparves netinkamo diedo. Ir tu visa tokia liekna. Ir tavo tėvai tokie teigiami, džiaugiasi kai puna jų daržovės tavo sklepe. O kiti tai ką, bedziai, arkliais ir vežimais važinėja, juodus darbus dirba ir juos ištinka nelaimės. Nu bet taip jiems ir reikia. Pažvenkim

Tas diedas jau senai dulkina kitą

Atsakyti

Nu gi sakau,kad nesu liekna.

Bet tai kai pagalvoji,a tai čia ne tas pats?tavo mama šunį praganė,mano tėvas katę.

Juokiasi puodas,kad katilas juodas.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 04 Spa 2020 - 15:56, parašė: Tas diedas jau senai dulkina kitą
Čia, šiaip prisiminimui.Gal tave,kad taip jau žinai😁
Atsakyti

Mano mama nieko nepragane. Atsitiko nelaimė. Pas ją kieme. Nedetaliuosiu, nes čia niekieno reikalas. Istorija nepanaši.

Atsakyti

Čia, šiaip prisiminimui.Gal tave,kad taip jau žinai😁

Mūsų vyrai pažįstami, pasirodo.

Atsakyti

GAILE*, 04 Spa 2020 - 15:59, parašė: Mano mama nieko nepragane. Atsitiko nelaimė. Pas ją kieme. Nedetaliuosiu, nes čia niekieno reikalas. Istorija nepanaši.
Tai neprižiūrėjo?
Atsakyti

Tai neprižiūrėjo?

Nu koks tavo reikalas? Paklausk pati jos jei taip įdomu. Aš pasakiau kad nedetalizuosiu 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 04 Spa 2020 - 16:00, parašė: Mūsų vyrai pažįstami, pasirodo.
Ty nusišneki ,jau tau sapnuojasi.nepažįstami mūsų vyrai. Man.atrodo esi tikrai ligonis,nes juk kažkur reik sustot sveikam.protui?.
Atsakyti

GAILE*, 04 Spa 2020 - 16:03, parašė: Nu koks tavo reikalas? Paklausk pati jos jei taip įdomu. Aš pasakiau kad nedetalizuosiu
Tai aišku,kad neprižiūrėjo🧛‍♀️
Atsakyti

Tai aišku,kad neprižiūrėjo🧛♀

Nu tu geriau žinai. Su tuo ir sveikinu. Gali toliau zvengti 

Atsakyti