Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Turim. Kartais prisegu. Žiūrint kur ir kiek laiko važiuojam. Bet tai neapsaugo gi nuo purvinų kojų. Apie ką ir kalbėjau, kad odos sėdynės mums būtinybė. Be to kur nors išeidami paliekam jį mašinoj laisva, tai užlipa ant visur 

Aaaa, tai viskas normalEi 👍

Atsakyti

Ne taip buvo. Bet man px ką tu galvoji. Ir tu man nepaaiškinsi ką daryt 

Jokia paslaptis, as esu visose gyvunu prieglaudu grupese, skelbimas su tavo dingusiu  suniuku atsidure prieglaudos Klajunas grupeje. Rasei, kad dingo. 

Atsakyti

Jokia paslaptis, as esu visose gyvunu prieglaudu grupese, skelbimas su tavo dingusiu  suniuku atsidure prieglaudos Klajunas grupeje. Rasei, kad dingo. 

Nu ir ten parašyta kuo viskas baigėsi? Ne? Tai vat gali ir toliau fantazuoti savo išvadas. Aš ne detaliuosiu, jau 3 k rašau 

Atsakyti

Nu ir ten parašyta kuo viskas baigėsi? Ne? Tai vat gali ir toliau fantazuoti savo išvadas. Aš ne detaliuosiu, jau 3 k rašau 

Nesvarbu, kuo baigesi, bet jis dingo nepriziurimas is namu. 

O paskui jau bet kas galejo atsitikti, gal ir zuvo. 

Atsakyti

Nesvarbu, kuo baigesi, bet jis dingo nepriziurimas is namu. 

O paskui jau bet kas galejo atsitikti, gal ir zuvo. 

Tau nesvarbu be abejo. Tai gal žiūrėk kas tau svarbu, nefantazavus

Atsakyti

Tas diedas jau senai dulkina kitą

Intemoros diedas? :blink:   :mega_shok:​  

Nu įdomu, čia šiaip pasišaipyta, ar turi būti kokia atsakomybė už žodžius?

Atsakyti

Gaile, nežinojau, kaip gaila...

Bet kam gali nutikti nelaimė, mes nei vienas neapsaugotas.

Ir Seli Zuza, nu nenudobė gi ta Alta, kaip kokia ragana to šunio. Atsitiko matyt, nelaimė. Tik kad slepia Alta. Tas tai keista.

Aš dabar gyvenu kitur, kol remontas vonios. Tai čia vaikštim po parką tokį, nu ir atrodo, kad apšviesta, bet tamsoka. Mano šunė nematoma tokia tampa, nes maža ji. Kad ir už pavadžio, bet atleidžiu pvz ir varo koks dviratininkas. Nu bijau, kad nepamatys. Tai nupirkau šiandien šviečiantį antkaklį. Parodyčiau ją, bet nžn kaio čia foto dedama. Ir ką, galėjo jau ją čia sužaloti, nes savaitę jau gyvename, aišku, saugau, bet kas garantuoyas kad neatsitiks, kad "nepraganysiu"....

Atsakyti
O kiek naujienu .Tik atitrauk subine nuo kompo minutei.
Jau ne tik tai ka parasysi bus panaudota pries tave ,bet ir megalitu eros nutikimai.
Mona , poniu nerekomenduoju. Jie tokie sunkiai vairuojami ,kaip kokie ferariai turbut.Cia tau uz regionius parkus, kai atsisakei diskutuot.
As rasau horoskopus, gaile prarado suni kadaise ,pasirodo ,nezinojau net. O buvo kur nors mineta?
Kieno diedams dar stovi?
Atsakyti

Madam pareis veliau, 04 Spa 2020 - 16:12, parašė: Vat šito ir nepasakosiu. Abu kariškiai, tik mano jau pensijoj.
Supranti,kad aš puikiai žinau,kad tu vat taip na šarom sugalvojai.nes taip sugalvojai čia ir dabar. Tokiems dalykams reikia įrodymų ,o ne tiesiog pasakymų. Ką tai sako.apie tave? Jei dar buvai kada suabejojus,kad ne visada skiedi,tai dabar tikrai žinau_visada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 spalio 2020 - 15:44

Gaile, nežinojau, kaip gaila...

Bet kam gali nutikti nelaimė, mes nei vienas neapsaugotas.

Ir Seli Zuza, nu nenudobė gi ta Alta, kaip kokia ragana to šunio. Atsitiko matyt, nelaimė. Tik kad slepia Alta. Tas tai keista.

Aš dabar gyvenu kitur, kol remontas vonios. Tai čia vaikštim po parką tokį, nu ir atrodo, kad apšviesta, bet tamsoka. Mano šunė nematoma tokia tampa, nes maža ji. Kad ir už pavadžio, bet atleidžiu pvz ir varo koks dviratininkas. Nu bijau, kad nepamatys. Tai nupirkau šiandien šviečiantį antkaklį. Parodyčiau ją, bet nžn kaio čia foto dedama. Ir ką, galėjo jau ją čia sužaloti, nes savaitę jau gyvename, aišku, saugau, bet kas garantuoyas kad neatsitiks, kad "nepraganysiu"....

Aisku, kad nelaime, ar as kur sakiau, kad Alta nudobe specialiai?

Tiesiog su gyvunais, kaip ir su vaikais nutinka visokiu nelaimiu. Ir pabega, ir dingsta, ir zuva. Todel moralizuot kita reikia atsargiai, nes atsitinka ir paciam. 

Atsakyti

Ir dar kaip įdomu kada jis spėja padulkint.ir dar senai . Kai 5min pardėn nueina?.jis net per išeigines namie sėdi.niekur neišvarysi,čia ne tai,kad aš ginu,bet jei skiest,tai,kad būtų kažkoks suabejojimas,nu kažkur kažką silpną vietą užčiuopus,o tokios tiesiog nėra. Tai kuo ji save išstato.?

His mane iš darbo pasiima ir į darbą nuveža.tai kada ir kur?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 spalio 2020 - 15:43

Aš tai žinojau, kad Gailė prarado vyresnį šuniuką, bet pasakė neklausinėt, tai supratau, kad skaudu būna, ir neklausiau niekada. 

Daug šuniukų laisvi laksto po sodus ir  nuosavų namų rajonus. Jei nenuklysta kitur, viskas gerai baigiasi. Bet reikia atsižvelgti, kad yra toks dalykas kaip ruja. Tada patinėlis nuvarys kad ir 5 km paskui kvapą.  Tai geriau kažkaip neišleisti iš teritorijos ir nepasikliauti šuns įpročiais.

Atsakyti