Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ir dar kaip įdomu kada jis spėja padulkint.ir dar senai . Kai 5min pardėn nueina?.jis net per išeigines namie sėdi.niekur neišvarysi,čia ne tai,kad aš ginu,bet jei skiest,tai,kad būtų kažkoks suabejojimas,nu kažkur kažką silpną vietą užčiuopus,o tokios tiesiog nėra. Tai kuo ji save išstato.?

His mane iš darbo pasiima ir į darbą nuveža.tai kada ir kur?

Darbo metu. Užsisako viešbutį kelioms valandoms.  :)​ 

Atsakyti

Paklausk vyro, Intemora, kokiam pensinykui pasipasakojo apie savo meiles nuotykius.  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 04 Spa 2020 - 16:44, parašė: Darbo metu. Užsisako viešbutį kelioms valandoms. :)

Aha,neina į darbą ,viešbučius užsisakinėja.

Ne nu jei jau skiest,tai tai kad būtų kažkoks pagrindas,nu rast tą vietą,o ne nesąmomes kalbėt.

Atsakyti

*** Sėlija, 04 Spa 2020 - 16:46, parašė: Paklausk vyro, Intemora, kokiam pensinykui pasipasakojo apie savo meiles nuotykius. :D
Aha,užsisako viešbutį metų metus,rado kažkokią durnę,kuri į tą viešbutį važinėtų metų metus ir dar pasakojasi🙈🙈🙈 per visą Lietuvą.ir sugalvok taip🙈
Atsakyti
Siaip tai neistikimybe nera nusikaltimas ,todel irodinet nebutina.
Aisku gaila , bet legalu. Cia dar ne kalifatas su sharia istatymu.
Atsakyti

*** Sėlija, 04 Spa 2020 - 16:46, parašė: Paklausk vyro, Intemora, kokiam pensinykui pasipasakojo apie savo meiles nuotykius. :D
Jo jau klausinėju.jis turbūt apapruolį gautų sužinojęs.sėdi va dabar po šonu ir pasaloja apie laminato klojimą😁
Atsakyti

Acqua Alta, 04 Spa 2020 - 16:49, parašė: Siaip tai neistikimybe nera nusikaltimas ,todel irodinet nebutina. Aisku gaila , bet legalu. Cia dar ne kalifatas su sharia istatymu.
Čia yra šmeižimas,kol neįrodai kitaip.
Atsakyti

Pinotija, 04 Spa 2020 - 16:30, parašė: Intemoros diedas? :blink: :mega_shok:​ Nu įdomu, čia šiaip pasišaipyta, ar turi būti kokia atsakomybė už žodžius?
Neturi jinai jokių atsakomybių,dabar ners į pogrindį savaitei.

Kaip.twn rusai sako

"Leč na dno"🙊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 04 spalio 2020 - 15:54

Ir dar kaip įdomu kada jis spėja padulkint.ir dar senai . Kai 5min pardėn nueina?.jis net per išeigines namie sėdi.niekur neišvarysi,čia ne tai,kad aš ginu,bet jei skiest,tai,kad būtų kažkoks suabejojimas,nu kažkur kažką silpną vietą užčiuopus,o tokios tiesiog nėra. Tai kuo ji save išstato.?

His mane iš darbo pasiima ir į darbą nuveža.tai kada ir kur?

Pasakysiu tau paslaptį - dauguma romanų būna darbo metu. Ir net neitarsi 

Atsakyti
Tai jei neistikimybe ne nusikaltimas , tai ir pezejimas apie tai ne nusikaltimas.Istatymas yra istatymas.
Atsakyti

Darbo metu. Užsisako viešbutį kelioms valandoms.  :) 

Čia klasika šiaip jau. Ir 90% bletsvu taip vyksta. Esu dirbus jaunystėj kelis mėn viešbutyje admine. Tai ojoj

Atsakyti

GAILE*, 04 Spa 2020 - 16:54, parašė: Pasakysiu tau paslaptį - dauguma romanų būna darbo metu. Ir net neitarsi
Matai jis darbus labai dažnai keičia.😁 Ir jei metų metus ,tai jau iš kažin kokių čia laikų. Supranti,ne tai,kad neigiu tokias galimybes(aišku,kad darbe ,o kur daugiau,bet tiesiog žinau,kad ji šneka nesąmones).nei.pažįsta,nei žino,nei kas jos tam vyrui kas ką pasakotų.ir dar buvusiem kariškiui.

Tiesa,kol dar neparašė  "iš kur"žinojau ,kad taip ir parašys,nes taip lengviausia sugalvot.

Atsakyti