Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Va, narve radau foto. Kaip važiuojam.

Aaa, tik guli fotkė....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 spalio 2020 - 20:51

Dar sakiau Selijau padėkosiu už paprastą,bet gerą receptą (tų sparnelių). Biški painterpretavau šiandien, ateity dar biški bandysiu aštrumo įvesti, bet šiaip tai atsirado naujas patiekalas namuose :)

Dar paskutiniu metu šitie kalakutienos kukuliai skaniai valgosi su grikiais. Svarbu padažo kad būtų ir juo grikius sulieti 😁

https://www.lamaista...keptuveje-60260

Atsakyti

I sveikata, valgykit. 

Atsakyti

Aha, myliu ir aš. Ate iki kitos pilnatėlės 😉 Gal permastysite kaip kas ir pareisite be fake namų, mašinų ir kitokio š...

Na mašiną tai savom akim mačiau, o dėl viso kito nežinau ir nesiimsiu spėlioti. 

Atsakyti

Nu jo,bet ech , visko gi pasitaiko.😁 Tiesiog aš nepatikėjau nei sekundei,tai man buvo įdomu kaip čia reikalai išsivynios toliau,nu tai ir išsivyniojo.

Jėtau, nebekreipkit dėmesio į "daug darbų dirbančias, daug turto turinčias, vieną po kito namus ir mašinas perkančias". Tiek varo, gi pervargsta. Tik šūdų pilt ant kitų nereikėtų jom. Tik tiek.

Atsakyti

Bandau pasukt, ale neišeina, lygtai. Bet kodėl guli... mano telefe tai normaliai  :hm:

Atsakyti

Raudoną Dodge'ą? O kiek be to jau mašinų ir namų "nusipirko"... 🙄

Nenoriu būt antru sąžinės balsu kaip Sėlija 😀

Atsakyti

Lexusa? 

Atsakyti

Tu cia ***, man karunos neplesyk, nepleeesyk :flirt2:​ 

Atsakyti

Tu cia ***, man karunos neplesyk, nepleeesyk :flirt2:​ 

Atsiprašau 😊

Be to, Lexus yra japonų gamybos, o Madam gi megsta amerikiečius 🙂 

Atsakyti

Taip, šitą jei neklystu.

Atsakyti

Ai, va, galiu pavieryt, kad sunus tikrai dirbt pradejo teisme. 

Nu tik turbut ne prokuroru? 

Atsakyti