Ai, mergos, gana jau.. Ko tik pas mus čia nebūta. Bet gal kaip nors jau pačios, be kurstytojų ir trečių šalių įsikišimo. Kaip tik šaršalas, taip ir supuola suoliuko tylenės.
Pinotija, 04 Spa 2020 - 22:13, parašė: Ai, mergos, gana jau.. Ko tik pas mus čia nebūta. Bet gal kaip nors jau pačios, be kurstytojų ir trečių šalių įsikišimo. Kaip tik šaršalas, taip ir supuola suoliuko tylenės.O tu vat pasakyk,kokia tavo nuomonė apie šiandieninį madam bajeruką?
O tu vat pasakyk,kokia tavo nuomonė apie šiandieninį madam bajeruką?
O vat kaip visada, nei geriau, nei blogiau. Na, gal kiek į blogesnę pusę. Bet žinot ką, Virga būdavo ne tiek prišnekėjus, net ir būdama ne tokia impulsyvi, ir sueidavo.
Bajerukas blogas, amoralus. Bet kantrybė gali trūkti, tik toms, kurios nuolat kalbasi, diskutuoja, bendrauja, o ne skaitančioms. Tau trūko kantrybė? Netrūko. O kažkas, pažįsta ir ko gero asmenines sąskaitas suvedinėja.
Man šitas dalykas nepatinka.
Ko slepiasi po lapais, metus skaito, o staiga "trūksta kantrybė"? Ateikit dalyvaukit, įsiliekit, tai ir įgysite teisę visokioms kantrybės trūkimams.
Neginu Madam, o žiūriu iš kitos pusės. Ir manęs tie kurstymai niekaip neveikia.
O įmanoma kažkaip išsiregistruoti iš sm? Dar kas nors čia gyva iš moderatoriu ir pildo tokius prašymus?
Jau seniai neįmanoma. Tik Madam gal to nežino.
Ai, mergos, gana jau.. Ko tik pas mus čia nebūta. Bet gal kaip nors jau pačios, be kurstytojų ir trečių šalių įsikišimo. Kaip tik šaršalas, taip ir supuola suoliuko tylenės.
Nu jo tie suoliuko gyventojai keistoki. Mėgsta drakes. Ir dar keisčiau kad jiems kantrybė trūksta. Taigi kaip tik malonumas turi būt, kad daugiau intrigos
O aš pabandysiu įdėti savo vonios vizualizaciją. MB žiūrėdamas internete į plyteles, pamatė mūsų plytelių firmos tokią programėlę. Tai vat plytelės, atrodytų, turėtų labai atitikti spalviškai, faktūriškai... Baldai įai maždaug kažkas panašaus. Kas ten buvo įmanoma įdėti. Bet išmatavimai tai tie, kokie reikia. Gal negulės foto...
Kriauklės stalviršis tamsus, ne ryžas bus, tiesiog nerado programėlėj tamsesnio, durys tiesiog kokias rado įdėjo, bus kitokios, o tualeto durys atsidarys kitoje pusėje, nei kriauklytė stovi.
Jetus, jūs rimtai? Manot, kad "suoliukas" nori intrigų? O kai Jūs, bendraujančios, vos ne katučių plojat kai ant su Jumis bendraujančios šūdus pila, tai čia normalu?
Pinot, buvote labai mano vibe'o (kaip dabar įprasta sakyti), bet šį kartą nustebinote. Ir labai neigiamai.
Ir kas čia gali norėti prisijungti....
Šiaip gražu. Bet tamsios plytelės dušo kabinoje reiškia, kad nuolat jas šveisi nuo kalkių nuosedu. Pas mane tamsokos mėlynos prie vonios, tai vargų vargas, nebedaryciau taip.
Ir ar tu tikrai nori tokios kriauklės? Nes grožio tai gražu, bet ji maža ir nėra praktiška. Geriau kai visas stalvirsis kriauklinis. Ir valyt paprasčiau, ir nesitasko tiek aplink
Jetus, jūs rimtai? Manot, kad "suoliukas" nori intrigų? O kai Jūs, bendraujančios, vos ne katučių plojat kai ant su Jumis bendraujančios šūdus pila, tai čia normalu?
Pinot, buvote labai mano vibe'o (kaip dabar įprasta sakyti), bet šį kartą nustebinote. Ir labai neigiamai.
Ir kas čia gali norėti prisijungti....
O tai gal galima paklausti, ko nori suoliukas? Koks įdomumas skaityt svetimus pokalbius amžinai tokius pačius?
Jetus, jūs rimtai? Manot, kad "suoliukas" nori intrigų? O kai Jūs, bendraujančios, vos ne katučių plojat kai ant su Jumis bendraujančios šūdus pila, tai čia normalu? Pinot, buvote labai mano vibe'o (kaip dabar įprasta sakyti), bet šį kartą nustebinote. Ir labai neigiamai. Ir kas čia gali norėti prisijungti....Jeigu naujos narės "išmėtytų" senąsias nares - tema mirtų. Jei senosios susipyksta, bet toleruoja, išsiaiškina, tai tik dėl to čia tiek metų ta tema gyvuoja. Unikali tema čia. Niekas gi Madam žodžių nepriėmė už tikrą. Aišku, Intemorai nemalonu tokius dalykus skaityti. Bet, matyt, viskas čia bus gerai.