Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jetus, jūs rimtai? Manot, kad "suoliukas" nori intrigų? O kai Jūs, bendraujančios, vos ne katučių plojat kai ant su Jumis bendraujančios šūdus pila, tai čia normalu?

Pinot, buvote labai mano vibe'o (kaip dabar įprasta sakyti), bet šį kartą nustebinote. Ir labai neigiamai.

Ir kas čia gali norėti prisijungti....

Siaip, tai pritariu. Tik gal, kai mes zinom Madam sita liga, tai ir nelabai rimtai priimam. 

Atsakyti

O vat kaip visada, nei geriau, nei blogiau. Na, gal kiek į blogesnę pusę. Bet žinot ką, Virga būdavo ne tiek prišnekėjus, net ir būdama ne tokia impulsyvi, ir  sueidavo.

Bajerukas  blogas, amoralus.  Bet kantrybė gali trūkti, tik toms, kurios nuolat kalbasi, diskutuoja, bendrauja, o ne  skaitančioms. Tau trūko kantrybė? Netrūko. O kažkas, pažįsta ir ko gero asmenines sąskaitas suvedinėja.

Man šitas dalykas nepatinka.

Ko slepiasi po lapais, metus skaito, o staiga "trūksta  kantrybė"? Ateikit dalyvaukit, įsiliekit, tai ir įgysite teisę visokioms kantrybės  trūkimams.

Neginu Madam, o žiūriu iš kitos pusės. Ir manęs tie kurstymai niekaip neveikia.

Kai Virga perzenge ribas, buvo labai labai sureaguota. Sikart buvo... net nezinau... akibrokstas ne i tema ir labai kvailas. 

Atsakyti

GAILE*, 04 Spa 2020 - 22:44, parašė: Šiaip gražu. Bet tamsios plytelės dušo kabinoje reiškia, kad nuolat jas šveisi nuo kalkių nuosedu. Pas mane tamsokos mėlynos prie vonios, tai vargų vargas, nebedaryciau taip. Ir ar tu tikrai nori tokios kriauklės? Nes grožio tai gražu, bet ji maža ir nėra praktiška. Geriau kai visas stalvirsis kriauklinis. Ir valyt paprasčiau, ir nesitasko tiek aplink
Man sakė, kad tamsus dušas tai vargo bus. Nžn.... Atostigavau Venspily prieš porą metų tokiam. Ir neko ten nieks nešveičia, netikiu. 14 parų buvom. Nepastebėjau nieko. Mano ta plytelė tai raina tokia tamsiai ruda su gelsvumo šiek tiek... Ventspilio dušas toks buvo.. 

O kriauklė..... taip norisi kažko kitooookio.....

Ji, beje, nelabai ir maža. Negaliu dabar išmatavimų pasakyti, bet palyginus su kitais bliūdeliais, tai didesnė 😋

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 spalio 2020 - 21:53

Man grazi Fejos vonia. Bet savo darysiu sviesia. 

Atsakyti

Jeigu naujos narės "išmėtytų" senąsias nares - tema mirtų. 

Jei senosios susipyksta, bet toleruoja, išsiaiškina, tai tik dėl to čia tiek metų ta tema gyvuoja. Unikali tema čia. 

Niekas gi Madam žadžių nepriėmė už tikrą. Aišku, Intemorai nemalonu tokius dalykus skaityti. Bet, matyt, viskas čia bus gerai.

Kada čia kas įšsiaiškina? Toleruojama - taip. Užgniaužiamos emocijos, nutylima - taip. Negalima žemint tų, kurios per mandagios pasiųsti na...

Atsakyti

*** Sėlija, 04 Spa 2020 - 22:53, parašė: Man grazi Fejos vonia. Bet savo darysiu sviesia.
Aš baltoj dabar gyvenau, gelsvą mama pasidarė, pilką darėm vizualizaciją, bet mums ši labiau patinka... čia sienos trys baltos, tik viena tamsi ir ai, dar tūlo kampas.... nu ir grindys mano svajonėj buvo, kad sueitų su siena spalva.... nžn, kaip realiai gausis. Bet kaip laukiuuuu, nes dabar tai vaizdelis toks
Atsakyti

Siaip, tai pritariu. Tik gal, kai mes zinom Madam sita liga, tai ir nelabai rimtai priimam. 

Kol asmeniškai neliečia, tai ir neipriimat. Nu kiek galima... Geriau jokių draugų, nei bet kokie 😉

Atsakyti

Mylu mylu, jokie čia ne draugai. Čia tiesiog plepesiai. Bent man tai taip jaučiasi.

Atsakyti

Kai Virga perzenge ribas, buvo labai labai sureaguota. Sikart buvo... net nezinau... akibrokstas ne i tema ir labai kvailas. 

Bet reakcijos gi nulis. Viskas gi nornalu. Madam galima viskas 😉

Atsakyti

Tai o kiek metų tos ribos buvo tampomos? Ir tik vieną kartą sureaguota rimtai.

Akibrokštas tikrai kvailas. Iki absurdo. Bet ar mes Madam nežinom? Ji blaškosi, visko prisigalvoja, tokia nestabili.  

Protingas žmogus nesureaguotų, ne nu... Intemora ir nesureagavo.

Atsakyti

Bet reakcijos gi nulis. Viskas gi nornalu. Madam galima viskas 😉

Nu kur reakcijos nulis? .... tikrai buvo reakcija.

Atsakyti

Kol asmeniškai neliečia, tai ir neipriimat. Nu kiek galima... Geriau jokių draugų, nei bet kokie 😉

Tiesa. As bucisu reagavus kitaip, nei Intemora. 

Atsakyti