Tik visa bėda,kad to vidinio grožio iš išorės nesimato.🙈
Jo, visa bėda, kad kitą kartą sunku jį ir parodyti 😄
Kroksai patogu su baidarėmis plaukiant.
Na taip, sušlampa, iškratai, vėl sausi. Nepatogūs pjaunant žolę, nes per skylutes žolės prikrenta.
Kroksai, kelnės su klynu tie keliais, bateliai žudikai su didžiausiu kulnu, dar kažkas, neprisimenu, didžiausios madų pramonės nesąmonės.
Bet iš tikro, kai žmogus patinka,man jis ir gražus pasidaro,dažnai pastebiu. O jei ne ,tai po to to grožio ir nebepastebiu. Tokia viena kolegė yra.kai susipažinom,man ji visai nebuvo graži,atrodė nosis kažkokia ilga ,akys rudos ,tokia tamsaus gymio.o dabar ji man tokia graži,kuo ilgiau žiūriu, tuo gražesnė darosi.
Na taip, sušlampa, iškratai, vėl sausi. Nepatogūs pjaunant žolę, nes per skylutes žolės prikrenta. Kroksai, kelnės su klynu tie keliais, bateliai žudikai su didžiausiu kulnu, dar kažkas, neprisimenu, didžiausios madų pramonės nesąmonės.Bateliai plonu padu ir aukštu kulnu. Labai aukštu, na, kaip Melania nešioja - man gražu. Aš seilę varvinu į jos tas kojas žiūrėdama
Dar aišku svarbu EISENA... Jei negražiai vaikštai -tada tik stovėt, ar sėdėt galima su tokiais. 😄
Bet iš tikro, kai žmogus patinka,man jis ir gražus pasidaro,dažnai pastebiu. O jei ne ,tai po to to grožio ir nebepastebiu. Tokia viena kolegė yra.kai susipažinom,man ji visai nebuvo graži,atrodė nosis kažkokia ilga ,akys rudos ,tokia tamsaus gymio.o dabar ji man tokia graži,kuo ilgiau žiūriu, tuo gražesnė darosi.
Taip ir yra.
Tik reikia laiko atsiskleisti kažkaip. O jei nepatinka tas žmogus, tu jo išvis ir neprisileidi.
Bateliai plonu padu ir aukštu kulnu. Labai aukštu, na, kaip Melania nešioja - man gražu. Aš seilę varvinu į jos tas kojas žiūrėdama
Pati turiu kažką panašaus - aviu per balius, kai labai jau noriu būt sau graži. Per mamos 70 buvau su jais. Už MB būnu aukštesnė su jais. Bet padas plonut plonutėlis. Nepatogu. Bet gražuuuuuuuu
Dar aišku svarbu EISENA... Jei negražiai vaikštai -tada tik stovėt, ar sėdėt galima su tokiais. 😄
Jo, nepatogus.Va,aukstakulniai ant platformu tai buvo belekokio patogumo, i kalnus su jais buvo galima lipt.
Kas per trukumai, kiba snobelis didelis uzauges?
Na taip, sušlampa, iškratai, vėl sausi. Nepatogūs pjaunant žolę, nes per skylutes žolės prikrenta.
Kroksai, kelnės su klynu tie keliais, bateliai žudikai su didžiausiu kulnu, dar kažkas, neprisimenu, didžiausios madų pramonės nesąmonės.
Samones viskas. Visa tai man yra grazu, ar tiesiog faina, patogu.