Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mano mama ir dabar su tokiais vaikšto,troleibusais važinėja,ir vis man kiša,kad "panešiočiau"🙈 Nesuvokiu kai jinai su jais iš vis pajuda.bet tai plaukia kaip gulbė.

Su tais < 12 cm  aukštakulniais plonu kulnu? Netikiu.

Atsakyti

Jo, tas klynas kabantis, nu kartais taip veža 👍👍👍😄😄😄 Tie kroksai iš maximos, tai man nurtynė pūsles ant abiejų kauliukų. Nenešioju. Bet pas mane, matyt babytiškos tapkės. Gal parodysiu, šiandien visos žinutės bus su foto, matyt 😄😄 Va, batai, kur jau bais graži su jais jaučiuos

Atsakyti

Jo, tas klynas kabantis, nu kartais taip veža 👍👍👍😄😄😄 Tie kroksai iš maximos, tai man nurtynė pūsles ant abiejų kauliukų. Nenešioju. Bet pas mane, matyt babytiškos tapkės. Gal parodysiu, šiandien visos žinutės bus su foto, matyt 😄😄 Va, batai, kur jau bais graži su jais jaučiuos

Kaip įmanoma su jais paeiti? 🙈🙈🙈

Šiaip lavai gražu ir man, pažiūrėti 😅

Atsakyti

Kas per trukumai, kiba snobelis didelis uzauges?  :D​ 

Mano senelis turėjo nelabai gražų žandikaulį. Na, vyrui, kaip vyrui... vaikų susilaukė 9. 6 užaugo. Iš jų tik vienas paveldėjo tokį. O va jau anūkai tai iš 12, mes 3 paveldėję. Bet mano situacija blogiausia. Proanūkė viena paveldėjo. Labai nerimauju, ar paauglystėj mano mažoji nepasikeis. Nes didžioji, viskas lyg ok jau, kaip ir aišku. Bet nu nieko nepadarysi. Tik operacija, kuri apie 20 000 + € padėtų. Domėjaus. Viena proanūkė pasidariusi. Fantastiškai sutvarkė. Gražuoolė ❤👍

Atsakyti

Kaip įmanoma su jais paeiti? 🙈🙈🙈

Šiaip lavai gražu ir man, pažiūrėti 😅

Aš, matai tik aukštus nešiojau iki vaikų stumdymo vežimukais. Žiemą  -  vasarą - tik aukštakulniai. Man labai gražu. Bet dabar jau prarasti įgūdžiai kažkiek. Bet einu tikrai normaliai. Visgi, į trūlikus bėgimas ant špilkų gerai įsisegęs į vestibiuliarinį aparatą  :lol:  Man vidutinis kulnas niekad nepatiko. Labai pritariau Statkevičiaus frazei.... nepamenu dabar... kažkaip sakė ėaip - "vidutinio aukščio kulniukas tik vidutinio amžiaus moteriai"  :lol: Nu čia juokas, bet kai jis taip pasakė, pamaniau, nu sutinku. Būdavo sijonas - jei mini tai super mini, arba jau iki žemės maxi maxi. Batai arba aukštas kulnas, bet taip normaliai aukštas, arba tada jau visai be kulno. Bet aš tokių neturėjau 😄

O dabar labai mėgstu kelius dengiančias suknias.... bet batai man vis tiek tik aukšti, jei kur į balius, negaliu pasiduot  :lol:​ 

Atsakyti

Tai va, Intemoros mama, dar ne vidutinio amžiaus, pagal Statkevičių 👍😄👍😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 08 spalio 2020 - 10:52
Na paneliu is kauno rajono ,vertu milijono ,taip lengvai nepaimsi. biggrin.gif
Atsakyti

Aš, matai tik aukštus nešiojau iki vaikų stumdymo vežimukais. Žiemą  -  vasarą - tik aukštakulniai. Man labai gražu. Bet dabar jau prarasti įgūdžiai kažkiek. Bet einu tikrai normaliai. Visgi, į trūlikus bėgimas ant špilkų gerai įsisegęs į vestibiuliarinį aparatą  :lol:  Man vidutinis kulnas niekad nepatiko. Labai pritariau Statkevičiaus frazei.... nepamenu dabar... kažkaip sakė ėaip - "vidutinio aukščio kulniukas tik vidutinio amžiaus moteriai"  :lol: Nu čia juokas, bet kai jis taip pasakė, pamaniau, nu sutinku. Būdavo sijonas - jei mini tai super mini, arba jau iki žemės maxi maxi. Batai arba aukštas kulnas, bet taip normaliai aukštas, arba tada jau visai be kulno. Bet aš tokių neturėjau 😄

O dabar labai mėgstu kelius dengiančias suknias.... bet batai man vis tiek tik aukšti, jei kur į balius, negaliu pasiduot  :lol:​ 

Vajėj kaip faina, kaip norėčiau. Man ir su vidutinio aukštumo eiti labai sunku, kažkaip kojas laužia 🤭 o su tokiom nu nebent pasimaivyt su sex apatiniais prieš vyrą kelias minutes 🤣🤣🤣

Atsakyti

Vajėj kaip faina, kaip norėčiau. Man ir su vidutinio aukštumo eiti labai sunku, kažkaip kojas laužia 🤭 o su tokiom nu nebent pasimaivyt su sex apatiniais prieš vyrą kelias minutes 🤣🤣🤣

bodycon dress midi lenght ir tokie aukštakulniai. Ir aš DIVA  :lol: 

Atsakyti

Bateliai žudikai yra su platforma ir diiideliu kulnu. Kad pakrypus koją išsisuktum. :) O Fėjos aukštakulniai yra gražu, tik ne visoms,  progoms nebent.

Mano tai ir amžius, ir stilius  ne tas. Jau esu jaunystėj nuo tokių esu susilaužius pėdą. Pasekmes jaučiu iki šiol.

Atsakyti

Taip, visose Yra visko. Testai padeda nustatyti kiek ko yra procentais. Harmoningoj motery po 25 kiekvienos turėtų būt 

Labai priklauso nuo periodo gyvenime.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 08, 11:05)
<p>Bateliai žudikai yra su platforma ir diiideliu kulnu. Kad pakrypus koją išsisuktum. smile.gif O Fėjos aukštakulniai yra gražu, tik ne visoms,  progoms nebent.</p><p>Mano tai ir amžius, ir stilius  ne tas. Jau esu jaunystėj nuo tokių esu susilaužius pėdą. Pasekmes jaučiu iki šiol.</p>

As tai su slidem ,pasekmes irgi jauciu biggrin.gif
Atsakyti