Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

bodycon dress midi lenght ir tokie aukštakulniai. Ir aš DIVA  :lol:

Kokio dydžio tavo pėda? Turiu tau vienus batelius 🤣

Atsakyti

Kokio dydžio tavo pėda? Turiu tau vienus batelius 🤣

37 😊

Atsakyti

Atvaiksciojus  beveil 20 metu aukstakulniais kasdien. Moku eiti graziai, sokti, bile koks aukstis dzin. Bet zinau, kad  kojai blogai, todel atsisakiau jau seniai.

Aa, tas zandikaulis  yra sutvarkomas operacija. 

Atsakyti

Atvaiksciojus  beveil 20 metu aukstakulniais kasdien. Moku eiti graziai, sokti, bile koks aukstis dzin. Bet zinau, kad  kojai blogai, todel atsisakiau jau seniai.

Aa, tas zandikaulis  yra sutvarkomas operacija. 

Tai va, ir aš. Su tais kur rodžiau, atšokus vestuves, keliose krikštynose buvus, keliuose jubiliejuose....

Jo, žandikauliai tik operacija. O prieš 30 metų ortodontai nežinojo. Esu išbandžius viską mergytė būdama. Aparatai buvo tragiški.... niekas nepadėjo metų metais niekas nesikeitė... Mamos žliumbdama maldavau, kad paliktų mane ramybėje.

Kalbėjau dabar su ortodontais, nes vaikus vedu. Sakė, kad palyginus neseniai jie suprato, kad tik operacija efektyvi. Bet suma nuo 20 000 Kompensuoja tik tiems, kuriems trukdo kramtymui tiek, jog visai nekramtai ir neryji....

Atsakyti

Kaip įdomu su tais žandikauliai.skaičiau kaip kaip apie kokią garsią dinastiją.mes tai neturim kažkokių savo ypatingų giminės bruožų.ai, mes su broliu trumparegiai,bet daugiau niekas.kodėl mes ir dar abu,tai neaišku.

Atsakyti

Tai va, ir aš. Su tais kur rodžiau, atšokus vestuves, keliose krikštynose buvus, keliuose jubiliejuose....

Jo, žandikauliai tik operacija. O prieš 30 metų ortodontai nežinojo. Esu išbandžius viską mergytė būdama. Aparatai buvo tragiški.... niekas nepadėjo metų metais niekas nesikeitė... Mamos žliumbdama maldavau, kad paliktų mane ramybėje.

Kalbėjau dabar su ortodontais, nes vaikus vedu. Sakė, kad palyginus neseniai jie suprato, kad tik operacija efektyvi. Bet suma nuo 20 000 Kompensuoja tik tiems, kuriems trukdo kramtymui tiek, jog visai nekramtai ir neryji....

brangu. Cia apie ortognatine kalbam ane? 

Atsakyti

brangu. Cia apie ortognatine kalbam ane? 

Taip

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 10 08, 10:37)
<p>Kroksai patogu su baidarėmis plaukiant. </p>

Net ir su baidarem nepatogu, nukrenta nuo kojos, jei i koki mauryna ilipi biggrin.gif O kaip juos namie nesiot, isvis neisivaizduoju..visiskai nepatogus. AS vaikstau basa, jei nesalta, kai salta - su kojinem, tapkes kazkaip nepatogu smile.gif
Atsakyti

uzknisa ta supermamos nauja versija...hrrr..verti puslapi ir "klaida"..vel restartuoji...Su sena versija paprasciau...tik jusu foto nematau :)

Atsakyti

uzknisa ta supermamos nauja versija...hrrr..verti puslapi ir "klaida"..vel restartuoji...Su sena versija paprasciau...tik jusu foto nematau :)

Va tik dabar pradėjo klaidą mest. Visą dieną man nemetė.

Atsakyti

Man jie visur patogu. Ir remontus darant, ant kopeteliu dirbti, jie neslysta visiskai.

Atsakyti

kristij, 08 Spa 2020 - 13:18, parašė: Net ir su baidarem nepatogu, nukrenta nuo kojos, jei i koki mauryna ilipi biggrin.gifO kaip juos namie nesiot, isvis neisivaizduoju..visiskai nepatogus. AS vaikstau basa, jei nesalta, kai salta - su kojinem, tapkes kazkaip nepatogu smile.gif
Neįmanoma, pas mane dabar baisiai.Visur purvina su tais remontais.nešiojai.nežinau man tai nieo Nieko netrina.aš vasara ir viduj ir lauke su tais pačiais,vistiek špaklius ir visas remonto purvas nešasi.tik prie kambario nusiaunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 spalio 2020 - 12:57