bodycon dress midi lenght ir tokie aukštakulniai. Ir aš DIVA
Kokio dydžio tavo pėda? Turiu tau vienus batelius 🤣
Atvaiksciojus beveil 20 metu aukstakulniais kasdien. Moku eiti graziai, sokti, bile koks aukstis dzin. Bet zinau, kad kojai blogai, todel atsisakiau jau seniai.
Aa, tas zandikaulis yra sutvarkomas operacija.
Tai va, ir aš. Su tais kur rodžiau, atšokus vestuves, keliose krikštynose buvus, keliuose jubiliejuose....
Jo, žandikauliai tik operacija. O prieš 30 metų ortodontai nežinojo. Esu išbandžius viską mergytė būdama. Aparatai buvo tragiški.... niekas nepadėjo metų metais niekas nesikeitė... Mamos žliumbdama maldavau, kad paliktų mane ramybėje.
Kalbėjau dabar su ortodontais, nes vaikus vedu. Sakė, kad palyginus neseniai jie suprato, kad tik operacija efektyvi. Bet suma nuo 20 000 Kompensuoja tik tiems, kuriems trukdo kramtymui tiek, jog visai nekramtai ir neryji....
Tai va, ir aš. Su tais kur rodžiau, atšokus vestuves, keliose krikštynose buvus, keliuose jubiliejuose....
Jo, žandikauliai tik operacija. O prieš 30 metų ortodontai nežinojo. Esu išbandžius viską mergytė būdama. Aparatai buvo tragiški.... niekas nepadėjo metų metais niekas nesikeitė... Mamos žliumbdama maldavau, kad paliktų mane ramybėje.
Kalbėjau dabar su ortodontais, nes vaikus vedu. Sakė, kad palyginus neseniai jie suprato, kad tik operacija efektyvi. Bet suma nuo 20 000 Kompensuoja tik tiems, kuriems trukdo kramtymui tiek, jog visai nekramtai ir neryji....
brangu. Cia apie ortognatine kalbam ane?
kristij, 08 Spa 2020 - 13:18, parašė: Net ir su baidarem nepatogu, nukrenta nuo kojos, jei i koki mauryna ilipiNeįmanoma, pas mane dabar baisiai.Visur purvina su tais remontais.nešiojai.nežinau man tai nieo Nieko netrina.aš vasara ir viduj ir lauke su tais pačiais,vistiek špaklius ir visas remonto purvas nešasi.tik prie kambario nusiaunu.O kaip juos namie nesiot, isvis neisivaizduoju..visiskai nepatogus. AS vaikstau basa, jei nesalta, kai salta - su kojinem, tapkes kazkaip nepatogu