Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 08 Spa 2020 - 13:41, parašė: Man jie visur patogu. Ir remontus darant, ant kopeteliu dirbti, jie neslysta visiskai.
Man irgi nieks ten netrina,atvirkščiai, minkšta visur.
Atsakyti

1) Ortognatinė operacija, atliekama valstybinėje asmens sveikatos priežiūros įstaigoje, kainuoja 0,00 EUR, jei pacientas turi galiojantį privalomąjį sveikatos draudimą;

2) Ortognatinės operacijos, kuri atliekama privačioje stacionarinėje asmens sveikatos priežiūros įstaigoje, kaina yra nustatoma pagal įstaigoje galiojančius įkainius: orientacinė vieno žandikaulio operacijos kaina - apie 1200,00 EUR, dviejų žandikaulių - apie 3000,00 EUR.

Aš tą patį išgirdau prieš kelis metus, kai sūnų konsultavo Žalgirio klinikoj. Man rodos fėja tu dar pasidomėk dėl kompensavimo, gal tiesiog ta klinika, kurioj konsultavaisi neturi sutarties su ligonių kasa

Atsakyti

https://sosklinika.l...1-8db1cb7d-8a86

Atsakyti

1) Ortognatinė operacija, atliekama valstybinėje asmens sveikatos priežiūros įstaigoje, kainuoja 0,00 EUR, jei pacientas turi galiojantį privalomąjį sveikatos draudimą;

2) Ortognatinės operacijos, kuri atliekama privačioje stacionarinėje asmens sveikatos priežiūros įstaigoje, kaina yra nustatoma pagal įstaigoje galiojančius įkainius: orientacinė vieno žandikaulio operacijos kaina - apie 1200,00 EUR, dviejų žandikaulių - apie 3000,00 EUR.

Aš tą patį išgirdau prieš kelis metus, kai sūnų konsultavo Žalgirio klinikoj. Man rodos fėja tu dar pasidomėk dėl kompensavimo, gal tiesiog ta klinika, kurioj konsultavaisi neturi sutarties su ligonių kasa

KMUK man taip sakė. Aš ten konsultavausi.

Pusseserės mergaitė darėsi operaciją. Mokėjo tiek, kiek sakau, tiksliai negaliu dabar pasakyti. Parašyta labai gražiai.... Matyt, mano atvejis ne toks... 

Dėl kompensavimo tai sakau, pats daktaras sakė - tik jei gyvybei trukdo.

Atsakyti

Čia aš jau apie 15 000 suskaičiuoju, bet dar yra niuansai PRIEŠ operaciją. Tai viskas viskas nuo pradžių, maždaug 20 000 + Dar tas individualumas, niuansai visokie....

Atsakyti

Bet dabar aš jau nedaryčiau, sakė daktaras, kad man jau yra rizika didesnė. Kad bus kažkas blogai. Dėl amžiaus. Jie darytų, aišku, bet aš atgyvenus 42 metus, dabar apie vaikus galvoju, šiaip gyvenimo gerinimą kitokį.... blogai jaučiuosi aišku, dėl to savo defekto, bet .... Gyvenu laimingai, ai dzin....

Apie tą skausmą baisu man ir pagalvoti, tą kelią reikalingą nueiti... Man kokių 5 metų IKI operacijos reiktų.... žinokit nea, nebenoriu....

Atsakyti

Nzn, mano sūnui irgi gyvybei netrukdo, bet tada sakė kad pačia operacija kompensuoja. Tik breketu prieš ir po - ne

Va gi ir zareckas kažkada darėsi, sakė interviu kad kompensavo 

Atsakyti

Nu jei netrukdo gyvent, tai kam?

Man tokie ne perdaug bjaurus netobulumai daro veida idomesniu. Kai zandikaulis kiek perdaug atsikises, ar atsitraukes, man visai zavu. Na, jei nera visiskas stalcius, ar visiskas apacios nebuvimas. 

Atsakyti

Dare ta operacija tas daininykas, kaip jis ten..? Net i save nebepanasus patapo.

Atsakyti

Vat būčiau likus gydytis pas tarybinius ortodontus, tai būčiau po  kokių 15-metų eksperimentinę operaciją gal apturėjus. Dykai 😄 Bet nu i nf... 

Žinokit, nežinau, kokio stiprumo žmogus būčiau turėjus būti, kad tiek tampytis be jokio progreso...

Atsakyti

Nzn, mano sūnui irgi gyvybei netrukdo, bet tada sakė kad pačia operacija kompensuoja. Tik breketu prieš ir po - ne

Va gi ir zareckas kažkada darėsi, sakė interviu kad kompensavo 

O Zareckui tai nesu skaičius, kad kompensavo...

Dare ta operacija tas daininykas, kaip jis ten..? Net i save nebepanasus patapo.

Baumila, man rodos tikrai susimokėjo

Gaile, aš tai tik sakau, ką man KMUK sakė apie kompensavimą. Daktaro žodžiais, tai beveik neįmanoma. Čia jo žodžiai buvo tokie  :huh2:​ 

Atsakyti

O tai tie vaikystės aparatai,kiek pagerino padėtį,kur sakei,kad verkei?

Atsakyti