Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nainai, 19 Kov 2020 - 13:59, parašė: Šonkauliukus sudėjau į rankovę. Kaži reikia pradūrti?
Aš tai vakar klausiau vebinaro ir dariau balandėlius. Tipo viską pasiruošiau. Lapai taip gražiai nusilupo ir bulvių gavau pirkt ir morkų.nu čiki.jau vyniot noriu ir galvoju, kažkas ne taip.nu jaučiu tiesiog. Sėdžiu galvoju.faršo reikia,kopūstų,aha,morkų gerai,bulvių prilupau.nu ok lyg gerai. Vėl paimu ir pyst nušvitimas.ryžių ryžių reikia.!
Atsakyti

Nainai, 19 Kov 2020 - 14:00, parašė: Pienė. Madam
Pienė yra.ji ten Tija. O madam bus ten kur jos ta galva.
Atsakyti

Kristij,tai tiesiog supjaustyk, prieskoniu ir troskink visja. Gali pries tai apkept.

Atsakyti
Sakau čia nėra
Atsakyti

Nu. Ka? Est darot? As pabusiu needus. Turiu sernienos kepenu pasteto ir sernienos desru, puszencio idetos lauktuves, tai bus gerai sumustiakai. 

Atsakyti
Jūs visos iš telef rašot? Padėjau planšrtę krautis. Tai šakės iš telef rašyti
Atsakyti

Nainai, 19 Kov 2020 - 14:15, parašė: Sakau čia nėra
Yra pienė.rašė šiandien
Atsakyti

Buvau vaistineje. Pakeliui uzejau i bakerija. Dabar sedziu ant saules. 😂

Priedas  E8CD8023-7F33-4979-A0AD-813049B9C9B8.jpeg   40,25KB   11 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nainai, 19 Kov 2020 - 14:17, parašė: Jūs visos iš telef rašot? Padėjau planšrtę krautis. Tai šakės iš telef rašyti
Man iš telefono patogu.nu būna,kad ne tokią raidę nuspaudžiu,bet užtat raidės yra aiškios.
Atsakyti

as kaip kada. Daugiausiai is telefo. Gali nesiotis visur. 

Atsakyti

*** Sėlija, 19 Kov 2020 - 14:16, parašė: Nu. Ka? Est darot? As pabusiu needus. Turiu sernienos kepenu pasteto ir sernienos desru, puszencio idetos lauktuves, tai bus gerai sumustiakai.
Šernienos dešra.vytinta kokia?
Atsakyti
Kažkokia nesamonė. Tai neleidžia iš vis parašyt. Rašo ksžkokie BB kodai neatitinka. Nu gal jūs įpratusios sms rašyt
Atsakyti