Pasakysiu taip. Jūs darėt, kaip jum buvo geriausia, aš darau taip, kaip man geriau. Nenoriu su ja miegot ir taškas. Man tai būtų tragedija. Kol buvo maža miegojo su tėčiu, aš vis tiek miegojau ant sofos. Nežinau kam reikia įtikinėt, kad man būtų geriau,jei miegotumėm kartu. Nebūtų. Nes nenoriu. Bent naktį noriu būt toliau nuo jos, nes ir taip man jos per daug. Geriau tūkstantį kartų nueisiu į kitą kambarį.
Nu tai aš tai sakiau ,kad dariau taip kaip man buvo.patogu.niekam nieko neperšu.ir daryčiau kaip.man patinka tavo vietoj.
Nu tai mes jau supratom kad tu nenori kad būtų patogiau 🤣. Nuo pat pradžių darai viską, kad tik sunkiau būtų augint. Kažkoks nesusipratimas mazochizmas, sory už nuomonę.
Gal tu čia taip bandai save ir visus kitus įtikinti, kad daugiau vaikų nenori ir nebus, nes tipo augint per sunku. Nu nes db tai tau tikrai sunku, nes tu taip nusprendei pasisunkint.
Nu tai aš tai sakiau ,kad dariau taip kaip man buvo.patogu.niekam nieko neperšu.ir daryčiau kaip.man patinka tavo vietoj.Tai jai nepatogu gi. Vargsta. Su pieno traukimu vargo, su nešiojimu, db su miegu. Nzn kam iš vis jai kankintis. Gi galima auklę pasamdyti ir eit į darbą. Neprivaloma juk būt su vaiku jei nenori
Aš tai irgi daryčiau, kaip man geriausia, ir nekreipčiau dėmesio, kad kitoms reikia įpiršti savo būdą kaip geriausią. Kad ir ką sakytumėt, jaučiasi iš visko toks lengvas atspalvis, kad geriausia miegot su vaiku.
Mane tai irgi suerzintų toks "draugiškas" susivienijimas "už".
Aš tai irgi daryčiau, kaip man geriausia, ir nekreipčiau dėmesio, kad kitoms reikia įpiršti savo būdą kaip geriausią. Kad ir ką sakytumėt, jaučiasi iš visko toks lengvas atspalvis, kad geriausia miegot su vaiku.
Mane tai irgi suerzintų toks "draugiškas" susivienijimas "už".
Nu aš nemiegojau su vyresneliu. Nes nebuvo poreikio. Miegodavo visą naktį jis savo lovoj. Bet mūsų kambary. Nuo 4 mėn net valgyt nesijeldavo naktį.
Su mažuoju miegojau nes bliaudavo ir žindydavo. Tai aš tikrai per didelė tingine kad kilnociausi ir lakstyciau su bonkem. Stogas man tikrai nuvažiuotu po kokio mėnesio nemiegojimo normalaus
Taip kad tie atspalviai pagal poreikius ir situacija
Nu aš nemiegojau su vyresneliu. Nes nebuvo poreikio. Miegodavo visą naktį jis savo lovoj. Bet mūsų kambary. Nuo 4 mėn net valgyt nesijeldavo naktį.
Su mažuoju miegojau nes bliaudavo ir žindydavo. Tai aš tikrai per didelė tingine kad kilnociausi ir lakstyciau su bonkem. Stogas man tikrai nuvažiuotu po kokio mėnesio nemiegojimo normalaus
Taip kad tie atspalviai pagal poreikius ir situacija
Bet juk ji jau pasakė savo nuomonę ir gana aiškiai. Ar tai mes kiekviena žinom, kaip JAI geriausia? Kiekvienos kitokia patirtis. Nepirškim savo būdo, vien todėl, kad jis buvo geras MUMS.
Man atrodo nieks ir neperša. Tik patirtim sava dalijasi ir tiek. Juk realiai visoms čia dzin kaip kas ir kur gyvena ir ką realybėj veikia
Na tu teigi, kad aš viską darau, kad tik būtų sunkiau. Nežinau kaip tu gali žinot, kas man sunkiau. Man sunkiau kartu miegot, nes neužmingu giliau, girdžiu jos kiekvieną krepštelėjimą, bijau atrodo net kvėpuot per garsiai ir t.t. Man daug geriau, kai ji savam kambary. O valgyt daryt vienaip ar kitaip reikia keltis eit daryt į virtuvę.
Aš žiūriu kaip man geriau psichologiškai.
O kodel buteliuko is vakaro nepasiruosi? As prie lovos buteliuka gatava pasistatydavau, i sildykle uzsimerkus ikisdavau, tada vaikui i narsus ir viskas.
Kartu vienoj lovoj tai ir as nenoreciau. Mano lova, noriu laisvai joje jaustis.
O kodel buteliuko is vakaro nepasiruosi? As prie lovos buteliuka gatava pasistatydavau, i sildykle uzsimerkus ikisdavau, tada vaikui i narsus ir viskas.
Nes ten aiškiai rašo, kad mišinuko paruošto negalima laikyti ilgiau nei dvi valandas. Kartais būna verkt pradeda, padarau, o nevalgo, tai irgi dedu į šildyklę ir palieku, nes dažniausiai neužilgo vis tiek užsinori. Bet stengiuosi jau neduoti, jei prabuvo šildyklėj ilgiau nei dvi val.