Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As vietoj Monos isvis nieko nepasakociau..po tokiu komentaru :) Ir po visko dadedama..man tai dzin ka kas daro :) Aha...dzin..matos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 21 spalio 2020 - 18:19

Nieko tam misinukui neatsitinka po tu dvieju valandu, nei po triju, nei keturiu.  :rolleyes:​ As ne sildyklej palikdavau, o prie sildykles. Kadangi salia miegojau, tai tik istatydavau, kai pabusdavo i sildykle, tada maitindavau. Is lovos nelipdama visai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 21 spalio 2020 - 18:45

Aha.tu ten taip anaip.mazochistė,chacha cha,bet man dzin.

Atsakyti

Nu aš nemiegojau su vyresneliu. Nes nebuvo poreikio. Miegodavo visą naktį jis savo lovoj. Bet mūsų kambary. Nuo 4 mėn net valgyt nesijeldavo naktį.

Su mažuoju miegojau nes bliaudavo ir žindydavo. Tai aš tikrai per didelė tingine kad kilnociausi ir lakstyciau su bonkem. Stogas man tikrai nuvažiuotu po kokio mėnesio nemiegojimo normalaus

Taip kad tie atspalviai pagal poreikius ir situacija 

As irgi is tingejimo grynai. To net neslepiu.

Tiesa, miegantis vaikas salia manes nenervuodavo, o is lovos kelinetis tai nervintu juodai.. 

Atsakyti

Esme, kad reik pasidaryt, kad butu kuo patogiau. 

O esme, kas Monai vistiek ner patogu, tai vat ir raso kaip kitos darydavo. 

As esu darius taip diena: patiesiu ant grindu kaldra, pasikmu pagalve ir snaudziu, jei jau budavo, jad pavargus juodai, o vaikas nemiega. O tas zaidzia kazka salia.

Atsakyti

As vietoj Monos isvis nieko nepasakociau..po tokiu komentaru :) Ir po visko dadedama..man tai dzin ka kas daro :) Aha...dzin..matos...

O tu ką, manai naktim nemiegam ir nervuojames dėl svetimų vaikų? 😂 abejoju ar čia tokių yra

Nieko tam misinukui neatsitinka po tu dvieju valandu, nei po triju, nei keturiu.  :rolleyes: As ne sildyklej palikdavau, o prie sildykles. Kadangi salia miegojau, tai tik istatydavau, kai pabusdavo i sildykle, tada maitindavau. Is lovos nelipdama visai. 

Taip pat darydavau su vyresniuoju. Bet tada buvo kitos rekomendacijos. Šiaip dar išeitis tas maisto šaldymo dėžutė turistinė. Nes seniau tai rekomenduoja o mišinius visai dienai pasidaryt, sterilizuoti buteliukus, supilstyti ir sudėt šaldytuvan. Prieš maitinima pašildyti. Taip dariau su vyresneliu, dauguma taip darė. Bet db gal kitokia tvarka

Atsakyti

Na tu teigi, kad aš viską darau, kad tik būtų sunkiau. Nežinau kaip tu gali žinot, kas man sunkiau. Man sunkiau kartu miegot, nes neužmingu giliau, girdžiu jos kiekvieną krepštelėjimą, bijau atrodo net kvėpuot per garsiai ir t.t. Man daug geriau, kai ji savam kambary. O valgyt daryt vienaip ar kitaip reikia keltis eit daryt į virtuvę. 

Aš žiūriu kaip man geriau psichologiškai.

Man taip atrodo tiesiog. Tu aplamai linkusi į savidestrukcija gyvenime, kankiniesi be rimtų priežasčių, vargsti, stresuoji. kiek iš forumo istorijų susidarė įspūdis. Tai manau tiesiog toks charakteris. Nepiktai aš žinok, visi mes turim savų blogybių. Bet kai jas sąmoningai atpažisti, lengviau būna kažką keist. Va db tu motinyste verti kančia ir pasineri į sunkumus užuot ieškojus išeičių kaip nekentėt.

Ir tai nebūtinai miegas su vaiku. Čia tik pvz. Išeičių yra daug

Atsakyti

Suprantu Moną

Aš irgi su vaikais nemiegojau, tragedija kažkokia. Sava lova vienintelis ramus kampelis, tai jei ir ten juos įsileist... net jei ir užsnūsdavau bemaitindama, paskui atsikeldavau ir nunešdavau į lovytę

Atsakyti

Suprantu Moną Aš irgi su vaikais nemiegojau, tragedija kažkokia. Sava lova vienintelis ramus kampelis, tai jei ir ten juos įsileist... net jei ir užsnūsdavau bemaitindama, paskui atsikeldavau ir nunešdavau į lovytę

Valio, yra suprantančių 🥰

Atsakyti

Ir šiaip lavina, gi turi nedirbancia anyta. Kuri gyvena tam pačiam mieste. Aš tavo vietoj nusiimciau karūna ir prašyčiau pagalbos. Bent kartą į savaitę. Žinok tikrai palengvina gyvenimą močiutės 

Atsakyti

Nu ne, anytos neprasyciau. Ne del karunos. Tiesiog seneliai nusipelne poilsio, o ne naktim anukus dabot. 

Atsakyti

Mb pats ja (savo mama) nepasitiki tiek, kad vaiką paliktų. Tai ir man ranka nekyla.

Mano mamai paliekam po biški, bet ji aišku toli. Tik kai ji labai nori, tai ir atvažiuoja, o ir mes dažnai ten važiuojam. Bet jai pačiai ta anūkė kaip aštuntas pasaulio stebuklas, tai kitas reikalas. 

Atsakyti