Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ką mokinukų mamos manot apie nuotolinį po atostogų?

Atsakyti

Nu ne, anytos neprasyciau. Ne del karunos. Tiesiog seneliai nusipelne poilsio, o ne naktim anukus dabot. 

Ne naktim, dienom prašyčiau. Nuvežciau ir eičiau pamiegot kelias valandas. Ir norėčiau kad mano marčios nesigedytu paprašyt tokio dalyko. 

Atsakyti

Mb pats ja (savo mama) nepasitiki tiek, kad vaiką paliktų. Tai ir man ranka nekyla.

Mano mamai paliekam po biški, bet ji aišku toli. Tik kai ji labai nori, tai ir atvažiuoja, o ir mes dažnai ten važiuojam. Bet jai pačiai ta anūkė kaip aštuntas pasaulio stebuklas, tai kitas reikalas. 

Taigi savo 2 vaikus užaugino, ko čia nepasitikėti. Jau perdedat ryškiai 

Atsakyti

Taigi savo 2 vaikus užaugino, ko čia nepasitikėti. Jau perdedat ryškiai 

Ar tu ją geriau pažįsti ar mb? Manau, kad ne tu. Tad jei jis nenori palikt jai, manau tam yra priežasčių. 

Va kažkodėl mano mamai paliekam. Ir mb neturi kažkokių baimių jai palikt, nes mato kaip elgiasi. 

Ir tiek. 

Atsakyti

Ne naktim, dienom prašyčiau. Nuvežciau ir eičiau pamiegot kelias valandas. Ir norėčiau kad mano marčios nesigedytu paprašyt tokio dalyko. 

Ai, diena tai jo. Bet jei nesisiulo, vistiek neprasyciau. 

Atsakyti

Daug prirašiau, kodėl nenorėčiau, bet ištryniau, nenoriu viešai pasakoti apie žmogų ir dar kažkokių neigiamų dalykų. Tiek to. 

Yra kaip yra. 

Atsakyti

Ar tu ją geriau pažįsti ar mb? Manau, kad ne tu. Tad jei jis nenori palikt jai, manau tam yra priežasčių.  Va kažkodėl mano mamai paliekam. Ir mb neturi kažkokių baimių jai palikt, nes mato kaip elgiasi.  Ir tiek. 
Jis tiesiog nuoskauda jaučia ir iš principo neprašo 

Žinok mąsčiau taip pradžioje, nes nesisiule pati. Bet paskui nusiėmiau karūna. Ir nesigailiu. Ji tiesiog toks žmogus, kuris nelenda, nesiūlo, yra emociskai uždara. Bet tai nereiškia kad nieko nejaučia ir nemyli vaikų. Niekad neatsisakė paprašyta. Nors iki šiol nesisiulo, net lb retai skambina anūkams. Na ir kas? Aš pati sukūriau jų santykius ir ryšį. Ir lb dėl to džiaugiuosi

Nors tai ir nebuvo nuoširdu iš mano pusės. Aš dėl savęs tą dariau, nes norėjau pailsėt 🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 21 spalio 2020 - 20:38

Daug prirašiau, kodėl nenorėčiau, bet ištryniau, nenoriu viešai pasakoti apie žmogų ir dar kažkokių neigiamų dalykų. Tiek to. 

Yra kaip yra. 

O jei pati pasisiulytu, duotum vaiką pažiūrėt kelias valandas?

Atsakyti

O jei pati pasisiulytu, duotum vaiką pažiūrėt kelias valandas?

Žinok nežinau. Turbūt bandyčiau perlipt per save ir palikt, bet būtų labai neramu.

Nes žinau, kad mano mama ir ant galvos atsistos, kad tik vaikas neverktų, visą laiką žais, užsiims ir nei sekundei nenusisuks. 

O ten kitas požiūris. Verkia - tegul, nustos. Griūna- tegul, išmoks su laiku saugotis. 

*****, aš irgi leidžiu kažkiek paverkt, o ir pagalvę ne visad spėju pakišt, kai virsta. Visko būna. Bet kai palieku kažkam tai man baisu ir tada norisi žinot, kad vaikui bus maksimaliai gerai kiek įmanoma paliktam be tėvų. 

Atsakyti

Siaip, jo, turi zmogum pasitiket. Per mazas seskiukas dar palikt visiems is eiles. 

Atsakyti

Siaip, jo, turi zmogum pasitiket. Per mazas seskiukas dar palikt visiems is eiles. 

Čia gi močiutė, ne kokia boba is gatvės 

Atsakyti

Ką mokinukų mamos manot apie nuotolinį po atostogų?

Tai ka, mums bus jau trecia savaite...

Uzknisa tas virusas. Vaiko darze vieno is vaiku mamai teigiamas. Nesuprantu kai gali nebut privalona seimos nariams testuotis... Ir zinok dabar. Debiliska tvarka

Atsakyti