Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man padėjo,bet niekad nesulaukiau jokių priekaištų. Abiems močiutėm mano dukros yra didžiausias džiaugsmas ir meilė.ir mano tėvui. Kokios gudruolės,šaunuolės.nu čia aišku,pelėdos sindromas,bet vistiek.🤣

Drakoniukas kai sirgdavo ,tai tėvas dažnai prižiūrėdavo.Ar tai pernai ar tai užpernai,jinai nulakavo diedukui nagus,išdažė,uždėjo pėdkelnes ant galvos kaip triušio ausis ir liepė taip būt,jis ir buvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 spalio 2020 - 06:10

Sutinku su Pinot. Paprasiau karta mamos vaikis savaitgaliui pasiimt, norejom i baliu eit. Motina ruosesi ten kazkokiam kvalif. kelimui. Atsisake. Daugiau neprasiau. O ir nepasisiule. Tiesa, jau paaugusius pasiimdavo visai vasarai. 

Atsakyti

Nu tai jei taip būtų tai ir aš nepalikčiau,bet kai žmogui malonumas,tai man tokį malonumą suteikt nesunku😁

Atsakyti
Man jau visai norisi pajungt visa sita -liubliu poveselitsa , osobenno pozrat - tema ant saules ir vejo energijos. Selija domejosi ,kodel niekas nekalba.
Mona , yra tevu darzelis ,cia jau seniai tik bobutes , kurios pasirodo yra kazkas neigiamo , bendrai paskaicius.
Ir mona, tu turi ta neperzengtos ribos sindroma. Primygtinai rekomenduoju pratint vaika miegot prie foninio triuksmo. Tik tavo pacios labui. Ir nesvarbu ,patinka tau mano komentarai ar ne. As tau blogo nelinkiu , o visokiems uti uti ,tu jau per sena. Cia toms ,kas kas pasibaises palaikymo jaunai motinai stoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 spalio 2020 - 07:15

Nervuojates..kad nedaro, kaip jus daret..nes TIK TAIP yra gerai..patogu ir apskritai..cha cha cha...bet dzin :)

Na gal tu nervuojies. Bet ne visos žinok tokios jautrios

Atsakyti

Man padėjo,bet niekad nesulaukiau jokių priekaištų. Abiems močiutėm mano dukros yra didžiausias džiaugsmas ir meilė.ir mano tėvui. Kokios gudruolės,šaunuolės.nu čia aišku,pelėdos sindromas,bet vistiek.🤣

Drakoniukas kai sirgdavo ,tai tėvas dažnai prižiūrėdavo.Ar tai pernai ar tai užpernai,jinai nulakavo diedukui nagus,išdažė,uždėjo pėdkelnes ant galvos kaip triušio ausis ir liepė taip būt,jis ir buvo.

Na aš irgi nesulaukiu jokių priekaištų. Net keista skaityt kad kitos įsivaizduoja jog paprašius pagalbos automatiškai sulauks. O tai kaip šeimoj kitaip įmanoma? Visai vieni kitiems nepadedant? 

Atsakyti

Sutinku su Pinot. Paprasiau karta mamos vaikis savaitgaliui pasiimt, norejom i baliu eit. Motina ruosesi ten kazkokiam kvalif. kelimui. Atsisake. Daugiau neprasiau. O ir nepasisiule. Tiesa, jau paaugusius pasiimdavo visai vasarai. 

Bet gali gi būt, kad atsisako 1 kart, nes negali, o kitą kartą neatsisako. Kam jau čia taip įsižeist dėl 1 karto. 

Atsakyti

As turiu savo nuomone. Jei nesisiylo, reiskia nepageidauja. Viskas. 

O del foninio triuksmo labai sutinku.

Mes balius su sokiais darydavom, o vaikai pusmetiniai vezimuose kitam kambary miegodavo. 

Atsakyti

Na aš irgi nesulaukiu jokių priekaištų. Net keista skaityt kad kitos įsivaizduoja jog paprašius pagalbos automatiškai sulauks. O tai kaip šeimoj kitaip įmanoma? Visai vieni kitiems nepadedant? 

seneliai tai ne seima, o gimines. 

Atsakyti

seneliai tai ne seima, o gimines. 

Tau tavo suaugę vaikai ne šeima? Tėvai ne šeima? 

Atsakyti

As turiu savo nuomone. Jei nesisiylo, reiskia nepageidauja. Viskas.

Lb kategoriška esi. Ne visi žmonės vienodai mąsto. 

Atsakyti

Labai sunkus apibrėžimas _kas ta šeima.čia jau kiekvienas savaip traktuoja.nuo ryšių priklauso ir supratimo.

Atsakyti