Nainai, 19 Kov 2020 - 14:25, parašė: Kažkokia nesamonė. Tai neleidžia iš vis parašyt. Rašo ksžkokie BB kodai neatitinka. Nu gal jūs įpratusios sms rašytNieko tokio nebūna man.
Šernienos dešra.vytinta kokia?
Parukyta. Labai liesa.
Šonkauliukus sudėjau į rankovę. Kaži reikia pradūrti?
Pamirsau. Bet, jei rankoveje nera skyliu, tada nereikia. Ta rabkovecturi issipusti. Pradaryta subliuks. Pas MB taip kepeme kiaulienos kepsni. Pabaigai prapjoveme mais, kad paskrustu.
Pienė. Madam
Piene pareis. Ten ta nauja ja suvalgys. Abi jos nesusigyvens. O Madam? Tai ji be nuomones. Siandien Alta, ryt kita.
Mona gali negrizti. Ji ten del dukrytes, bendrauja. Toks jos rupestis dabar.
Pinotija, aciu. Einu pro PC tai padidomesiu ka jie turi.
TD man buvo patogiau rasyti ir nuotraukas deti. Bet pripratus buvau ir cia. Cia zinutes, kai nori cituoti, tai pakol nesurenki visu, taves nemeta i ta langa kur atsakyti. TD mete ir reikedavo vel grizti, kur paskutine zinute skaitei.
Baklazanai lb skanu supjaustyti plinai l isilgai, per visa ilgi ir ploti. Padruskinti. Aliejaus uzpilti ir cesnaku prideti. Paslepti viena ant kito. Kita diena valgyti. Galima kelias dienas. Pirstus tik nenusivalgyti, nes lb skanu. Pas mane restorane vienas virejos mums darydavo. Tai mes laukdavome tu baklazanu, kaip sventes.
Ps Pas mus budavo cesnakai su aliejumi uzpilti darbe, kibiruose. Tai va ta jis naudodavo. Cesnakai minksti budavo.
Pinot. O tie vaistai receptiniai? Ta nanokinaze kažkur girdėta
Papildyta:
Tada net nelupk. Supjaustyk labai labai plonom riekelėn. Arba toks prietaisas ku plonai agurkus skuta yra. Labai super. Ir dsryk užpila citrins biš aliejaus jei mėgsti išspausk česnako
Papildyta:
Bl bl iš telefo rašau. Kaip jūs iš jų rašot...
Natokinazė - papildas, pažiūrėk iherbe, jų LT nėra. Aterolip- papildas, vaistinėse yra. Bet su ta pačia sudėtimi Lenkijoj 10 kartų pigiau, tik kitu pavadinimu.

Atsigavo. Bet būna ir ten, reiškias.
Buvau vaistineje. Pakeliui uzejau i bakerija. Dabar sedziu ant saules. 😂
Nu ir kas ten per suktinukas šalia ir iš ko padarytas? jei tai iš bemielės tešlos, tai ji iš baltų miltų ir margarino. Čia tau tikrai kraujagyslėm nė gėris.
Negaliu jungtis prie TD - Error.
Bet tai, kad Pienės pasiilgot ...ir šiandien, ir vakar, ir užvakar gi čia rašiau. Negi nematoma esu
Ne ne, cia man patogiau, dzin tie paveiksliukai.
Negaliu jungtis prie TD - Error.
Sakai kur nueinam, ten svetainė užlūžta 😅 ...šiaip tai veikia ten viskas, gal trumpas koks žaibas trenkė 😁
Pliat, as neisivazduoju, kaip Madam, gali dirbti dideleje imoneje. Didele vadove? Tokiu tupu zmoniu, nemaciau. Paskaiciau dabar kuom kvepuoja TD. Buvau parasiusi, turbut skaitete, zinute, kaip pas Intemora, vakarojom/ naktinejomevir Kristij prisrmtatecnane ryte i oro uosta. Tai dabar raso: Ar cia nebuvo tada, kai mes buvome sodyboje mete ir as tave parveziau i viesbuti? Pliat. Apsaugok Dieve mane nuo durnu zmoniu. Nuo protingu, pats apsisaugosiu. 😳😂