Pinotija, 01 Lap 2020 - 16:28, parašė: Taigi sakau, kaip geriausiuose Paryžiaus namuose, skaityk aukščiau.A...dašilo.😁
Na jau l.sureiksminot ta mikrobange
As suprantu,kad man buity ji padetu gal labiau nei kavavire,taciau skanios kavos be tu drumzliu noriu labiau.
Isvardinau kaip maniskiai vaikai valgo.Tai realiai kad ner tos mikrobanges manes neapsunkina.Savaitgaliais dazniausiai iseina vienam kartui pagamint.Jei lieka kitai dienai-vel bendrai puode sildom:) Na gal dar gerai butu pienui sausiems pusryciams...prinaudoja puodu.
Vakar buvo dvejose kapinėse su gėlėm ir žvakėm, šiandien niekur nevažiuojam.
Bet žmonių vakar buvo nemažai, visi tokie patys "gudručiai" kaip ir mes.
Į tolimesnes kapines kitam rajone nusprendėm nevažiuoti.
Tai šnd nepakeliu rankų ir kojų, jei nebūčiau padirbėjus, tai manyčiau, kad raumenis skauda dėl baubo.
Tai tie puodai ir blogiausia.ir taip amžinai ta indaplovė ūžia.aš tai ten viską šildau .pvz blynas,tai tada jau reik kokio sviesto ar aliejaus,keptuvę traukt.o sausi pusryčiai,kaip tuos? tai negi puodą svilint pienu.?
O tai čia aš kaip suprantu, reikia teisintis, kad naudojies mikrobange? dabar jau tapo ne lygis naudotis ja?
![]()
nes visos pateikia pasiteisinimus, kodėl ja naudojasi. Na tokį atspalvį lyg ir mačiau.
Aš va naudojuos, nes man patinka.
Tuoj bus ne lygis skalbiankėse skalbt, pateiksim argumentus, kodėl taip darome.
Pinot, na nevaryk į pievas...Tiesiog PAS MANE šiuo metu tai nėra pirmo būtinumo buitiniai prietaisai. Koks dar aiškinimąsis. Atrodo, kad už visas pašnekėjau. O kavos virimo gadžetas kodėl neužkliuvo tuomet?🙂
Pinot, na nevaryk į pievas...Tiesiog PAS MANE šiuo metu tai nėra pirmo būtinumo buitiniai prietaisai. Koks dar aiškinimąsis. Atrodo, kad už visas pašnekėjau. O kavos virimo gadžetas kodėl neužkliuvo tuomet?🙂
Bandau kantrybę tavo... O šiaip tai juokauju be kažkokių piktų kėslų.
Tema apie statybas buvo, tai norėjau kažko kito.
Statybos 😁😁😁
Blem, aš galvojau,kad nupirks tą dušą ir ten kur nors stovės garaže,reiks kokių santechnikų ,meistrų ir pan.Ne,va baigia surinkt,jis ten su sienelėm su viskuo.sakau,eee,o tai nereik pirma sienų sutvarkyf?
Sako px,jis gi kaip kambariukas,aplink ir klijuosim.aaa.sakau nu ok...veiksmas vyksta.
Bandau kantrybę tavo...
O šiaip tai juokauju be kažkokių piktų kėslų.
Tema apie statybas buvo, tai norėjau kažko kito.
Nea, aš tikrai nepykstu ir kantrybės turiu Kada prireiks, nusipirksim. Tiesiog daba vieno objekto virtuvės remontas, tai mikrobangę noriu įmontuojamą, jei jau vyrui žiaur reikės. O kavos aparac, tai irgi toks, pagal pareikalavimą
Beje, ar ne Sėli peikė Ikejos virtuvinius, gavau feedbacką iš tam tikrų asmenų, tie brangūs turėtų būt superiniai. Ir žmonės komentaruose taip sako.
Čia apie Ikea šiaip sau tik.
Nemėgstu remontų, persikraustymų ir viso to bardako susijusio. Nežinau, ar galėčiau ištvert dar vieną. Esu iškentėjusi keturis kapitalinius persikraustymus, vienas iš jų buvo ypač sudėtingas, tarptautinis, nežinau, kaip aš jį įveikiau. Tada jauna buvau, tai viskas dzin atrodė. Daiktai atvažiavo po kokio mėn. konteineriu po visokių muitinės patikrinimų. Gerai paparceliuoti.
Man tai būtų dar vienas griozdas virtuvėje, kurio nebūtų kur padėti (tikrai labai maža mūsų virtuvė).
Darbe būna naudojuosi, bet labai dažnai maistas nekoks būna po šildymo joje. Nežimau, gal priklauso ir nuo mikrobangės ar teisingo naudojimosi ja.
Aš tiesiog namie nepasigendu jos ir tiek.
Aš tiesiog namie nepasigendu jos ir tiek.
Tai ir gerai. Kiekvienas turi savo buitį. Man pvz., nereikia kavos aparato, virtuvinio kombaino (nors turiu), mandros viryklės.
Užtai reikia mikrobangės, durklių siurblio robotuko (labai pasigendu, kai sugedo).
Bet apskritai tai apsieitume be visko, jei reikėtų. Tiesiog įpratome.