Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pinotija, 01 Lap 2020 - 17:30, parašė: Nemėgstu remontų, persikraustymų ir viso to bardako susijusio. Nežinau, ar galėčiau ištvert dar vieną. Esu iškentėjusi keturis kapitalinius persikraustymus, vienas iš jų buvo ypač sudėtingas, tarptautinis, nežinau, kaip aš jį įveikiau. Tada jauna buvau, tai viskas dzin atrodė. Daiktai atvažiavo po kokio mėn. konteineriu po visokių muitinės patikrinimų. Gerai paparceliuoti.

Nu ,o kas jau mėgsta.smagu tik jau rezultatą matyt,bet aš moku prisitaikyt prie bet kokių sąlygų ir gyvent šia akimirka.buvo baisu,bomžynas beveik,bet džiaugiausi namu,kiemu ,kelmu,,pasivaikščiojimais ir upe Dabar džiaugiuosi ir grožiuosi pokyčiais,nepaisant to,kad mūsų miegamajam,dar apgraužti tapetai ir iljičiaus lemputė.bet tai tokia smulkmena,palyginus su tuo kas jau yra .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 lapkričio 2020 - 17:43

Tai ir gerai. Kiekvienas turi savo buitį. Man pvz., nereikia kavos aparato, virtuvinio kombaino (nors turiu), mandros viryklės.

Užtai reikia mikrobangės, durklių siurblio robotuko (labai pasigendu, kai sugedo).

Bet apskritai tai apsieitume be visko, jei reikėtų. Tiesiog įpratome. 

Tai taip. Ir mikrobangę jei turėčiau ir po to dingtų tai turbūt pasigesčiau 😁

Atsakyti

Pirmas rytas po mūsų atsikraustymo.

Nu ir ją ,gyvrnom ir taip,po truputį kraustėm,remontavom,dabar jau gražu.

Atsakyti

Mikrobangė tai labai daug girdžiu, kad nesveika. Bet naudojam kasdien beveik.

Gal ir nuskambėjo kaip pasiteisinimas iš mano pusės kažkoks. 

Lavinax, mergytė kai eis į mokyklą ir galvosi, kaip ji šildysis maistą. Dabar nereik tau, gal ir vėliau nereiks. Gal meęgytė bus šeimininkutė ir šildysis puodeliuose. Aš pvz, kai augau, nebuvo jokių mokrobangių. Ir šildžiausi pati, gamintis net mokėjau kažką lengvo, nes kai prisilieti prie viryklės, tai visai su ja draugauti pradedi, nebijai jos.

Atsakyti

Aš gal kokių   12metų pradėjau kažką savarankiškai gamint.Bulves kepdavom su draugėm  ir su kečupu valgydavom, beveik kasdien .patiekalas top 1.

Atsakyti

Aš nieko namie negaminau kol neisvykau studijuot. Pasišildyti sugebėdavau. Dar su kaimyne kartais kepdavo pyragą ar sausainius. O šiaip visada mama maitindavo 

Atsakyti

Iki mūsų juros man irgi statoile buvo skaniausia 😄

Bet čia manau pupeles svarbu, ne vien aparatas 

Pupelėse esmė, aišku. Nu neišeis skani kava iš pigių pupelių

Atsakyti

Mikrobange naudojam, indaploves neturiu.  Kapeliuose pasivaiksciojom, anciuka iskepem, suedem. Kava pati skaniausia tiesiog uzpilta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 01 lapkričio 2020 - 18:43

Mane nuo tu degaliniu kavu net supykina kartais. 

Atsakyti

Čia Klaipėdoj ar pas mamą? 

Atsakyti

Mes ir buvom ant kapų šiandien, nesitikėjau tiek žmonių, sunku praeit vietomis...

Atsakyti

Čia Klaipėdoj ar pas mamą? 

Pas mama, naujuose kapuose. Dar yra senieji vidury miestelio. 

Atsakyti