Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mikrobange naudojam, indaploves neturiu.  Kapeliuose pasivaiksciojom, anciuka iskepem, suedem. Kava pati skaniausia tiesiog uzpilta.

Kai į svečius atvykdavo užsieniečiai, neprasukdavom su užpiltine kava, žiūrėdavo kaip į durnius. Darbe turim kavos aparatą. 

Atsakyti

Nu ką,ryt poryt jau prasidės Kalėdų šou.

Atsakyti

Ir man taip patinka tas laikotarpis.visos tos šviesos,lemputės,muzika,filmai,laukimas,traukinukai,eglutės.Užburiantis metas.

Atsakyti

Gerai,einu žiūrėt multiką.radom nematytą.selma ir užburtas miestas.kažkoks helouvyniškas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 lapkričio 2020 - 19:19

Kai į svečius atvykdavo užsieniečiai, neprasukdavom su užpiltine kava, žiūrėdavo kaip į durnius. Darbe turim kavos aparatą. 

O pas mus jie daznai uzsuka ir geria be issikalinejimu. Vienas, pas mus dirbes, buvo nupirkes paprasta aparata, tai naudojomes lygiai tris dienas. Del vaizdo. 

Atsakyti

O pas mus jie daznai uzsuka ir geria be issikalinejimu. Vienas, pas mus dirbes, buvo nupirkes paprasta aparata, tai naudojomes lygiai tris dienas. Del vaizdo. 

Gal ne kaip i durnius:)Tiesiog neiprate.Mes ir esam nustebine uzsieniecius su uzpilama kava.Nesuprato kiek tos kavos detis...Bet as kiek susidurus pas juos namie daznai kavos aparatai.Ale Lidl arba tokie ...net nezinau kaip vadinas ...kaip arbatos pakeliuose kava:)

Pupelėse esmė, aišku. Nu neišeis skani kava iš pigių pupelių

Man tai nėra visiškai aišku.Nemanau kad visi kas vaisino turedami brangius aparatus deda pigia kava.

Mane nuo tu degaliniu kavu net supykina kartais. 

Gal Statoil nebandei :D 

Atsakyti

Na va, o mums jau pasakė, kad čia yra pričendalas, katrą įnonė "must have", nusipirkom. Tai ir geriam, bet namie man kol kas nereikia. Vyras negeria kavos, ar dėl vienos manęs dabar man pirkt.

Atsakyti

tą patį galiu pasakyti, bet... Spjaudydavosi kavos tirščiais, atseit kava su užkanda. Bet tai buvo labai seniai, ir tai buvo ne patys geriausi  tos tautos atstovai.  Taip kad dzin. Užsienietis - tai dar nereiškia, kad jis protingiausias ir mandagiausias. :)​  

Atsakyti

Na va, o mums jau pasakė, kad čia yra pričendalas, katrą įnonė "must have", nusipirkom. Tai ir geriam, bet namie man kol kas nereikia. Vyras negeria kavos, ar dėl vienos manęs dabar man pirkt.

O ko ne? Aš tai daug ką perku dėl savęs vienos 😀. Negi gaila sau kažko turi būt 

Atsakyti

Gal ne kaip i durnius:)Tiesiog neiprate.Mes ir esam nustebine uzsieniecius su uzpilama kava.Nesuprato kiek tos kavos detis...Bet as kiek susidurus pas juos namie daznai kavos aparatai.Ale Lidl arba tokie ...net nezinau kaip vadinas ...kaip arbatos pakeliuose kava:)

Man tai nėra visiškai aišku.Nemanau kad visi kas vaisino turedami brangius aparatus deda pigia kava.

Gal Statoil nebandei :D

Manau tas skonis kažkaip priklauso nuo aparato. Mūsų ex saeco visada vienodo skonio kava darydavo, kokias pupeles bedetum 🤣. Nu nebent aromatizuotu kokių pridedi,  tada yra skirtumas. Niekad nesupratau kaip taip gali būti 

Atsakyti

tą patį galiu pasakyti, bet... Spjaudydavosi kavos tirščiais, atseit kava su užkanda. Bet tai buvo labai seniai, ir tai buvo ne patys geriausi  tos tautos atstovai.  Taip kad dzin. Užsienietis - tai dar nereiškia, kad jis protingiausias ir mandagiausias. :)​  

Pas mus nesispjaudydavo ir nepasakydavo. Tiesiog atsiųsdavo "office equipment" standartus po to, sugalvoję :D Nesuku galvos net, kas ir kaip buvo. :) 

Atsakyti

Ir man taip patinka tas laikotarpis.visos tos šviesos,lemputės,muzika,filmai,laukimas,traukinukai,eglutės.Užburiantis metas.

O man nepatinka. Nes prasideda ziauriai per anksti. 

Atsakyti