Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gal ne kaip i durnius:)Tiesiog neiprate.Mes ir esam nustebine uzsieniecius su uzpilama kava.Nesuprato kiek tos kavos detis...Bet as kiek susidurus pas juos namie daznai kavos aparatai.Ale Lidl arba tokie ...net nezinau kaip vadinas ...kaip arbatos pakeliuose kava:)

Man tai nėra visiškai aišku.Nemanau kad visi kas vaisino turedami brangius aparatus deda pigia kava.

Gal Statoil nebandei :D

Bandziau. Ne ne ne. Man bet kokia aparatine turi bjauru prieskoni. Uzpilama yra visai kitokia. Dar patinka turkiska, ant mazos ugnies kaitinama mazam indely.

As DE visada turiu savo kava ir darau pati savo puodely. 

Atsakyti

Bandziau. Ne ne ne. Man bet kokia aparatine turi bjauru prieskoni. Uzpilama yra visai kitokia. Dar patinka turkiska, ant mazos ugnies kaitinama mazam indely.

As DE visada turiu savo kava ir darau pati savo puodely. 

Aš sau namie tame mažam verduos, kur įsideda kava ir užsisuka, ant dujinės statosi, pavadinimas užkrito.

Atsakyti

Aš sau namie tame mažam verduos, kur įsideda kava ir užsisuka, ant dujinės statosi, pavadinimas užkrito.

Itališkas espresso arbatinukas. Kava jame tai puiki gaunasi. Bet rytais užima laiko jame virt. Mes naudodavom sode kadaise. Bet tik savaitgaliais. Dar db kažkur garaže voliojasi 

Atsakyti

Itališkas espresso arbatinukas. Kava jame tai puiki gaunasi. Bet rytais užima laiko jame virt. Mes naudodavom sode kadaise. Bet tik savaitgaliais. Dar db kažkur garaže voliojasi 

Tai, kai aš ir geriu kavą namie tik savaitgalį, tai man vienam kruziukui tip top. Vyras negeria, jau pasakojau. Tai kol kas tenkinuosi šiuo :D​ 

Atsakyti

Mb tokiam savaitgalį kartais verdasi 😊

Atsakyti

Bet ten principas gi kavos aparato - isgarina vandenį per kavos pilną filtrą. Tai automatiniai tą patį daro, tik pupeles šviežiai sumala. Kas jau yra skaniau

Atsakyti

Bet ten principas gi kavos aparato - isgarina vandenį per kavos pilną filtrą. Tai automatiniai tą patį daro, tik pupeles šviežiai sumala. Kas jau yra skaniau

Aš kavą susimalu kiekvienam savo virimui.

Atsakyti

Neee, ten tokis rundelis maziukas. Ant mini ugnies kaitini, kol triskart puta uzkyla. 

Atsakyti

Aš kavą susimalu kiekvienam savo virimui.

Ojej koks vargas

Atsakyti

Neee, ten tokis rundelis maziukas. Ant mini ugnies kaitini, kol triskart puta uzkyla. 

Rundeliukas su rankena. Aš turiu tikrą varinį rankų darbo. Džezva vadinasi. Kažkada tik taip ir gerdavau, po  3 kartus užkaitinant.

Atsakyti

Rundeliukas su rankena. Aš turiu tikrą varinį rankų darbo. Džezva vadinasi. Kažkada tik taip ir gerdavau, po  3 kartus užkaitinant.

ir dar druskos kelis trupunius imest. Dievazi skani kava budavo. 

Atsakyti

Laukiu kolegės covid rezultatų. Ai, visko jau primislijau, ale patylėsiu ir palauksiu. 

Atsakyti