Šiandien į kapines vežėm ir mb mamą, ji pakosėjo, po to pradėjo lažką šnekėt, kad jų darbo korona irgi neaplenkė. Ir tai kalba neaiškiai. Tai vos iš važiuojančios mašinos neišlipau, bet negalėjau gi vaiko palikt. Taip ir nesupratau kaip ten. Mb sako, kad tipo ji norėjo pasakyt, kad dėl koronos darbo sumažėjo. Nu bet nafik...
Nu skaniau kai su garais. Skonis geresnis tikrai
Šiandien į kapines vežėm ir mb mamą, ji pakosėjo, po to pradėjo lažką šnekėt, kad jų darbo korona irgi neaplenkė. Ir tai kalba neaiškiai. Tai vos iš važiuojančios mašinos neišlipau, bet negalėjau gi vaiko palikt. Taip ir nesupratau kaip ten. Mb sako, kad tipo ji norėjo pasakyt, kad dėl koronos darbo sumažėjo. Nu bet nafik...
O tai kodėl normaliai jos nepaklausei pati, kokie ten tie reikalai su corona darbe?
O tai kodėl normaliai jos nepaklausei pati, kokie ten tie reikalai su corona darbe?
Nes nebendrauju aš su ja kaip su drauge. O taip mandagiai paklausta buvo.
O šiaip tai rimtai, kaip jūs bendraujat su vyrų mamom? Aš tai jau tikrai nesistengiu įtikt, ką ji ir pati sakė, bet būnu mandagi.
O koronos atveju jei matau, kad žmogus skeptiškas, kaip šiuo atveju, nesinori man ginčytis
O šiaip tai rimtai, kaip jūs bendraujat su vyrų mamom? Aš tai jau tikrai nesistengiu įtikt, ką ji ir pati sakė, bet būnu mandagi.
O koronos atveju jei matau, kad žmogus skeptiškas, kaip šiuo atveju, nesinori man ginčytis
Su MB tėvais bendrauju tik tiek kiek nuvykstam ten. Jie lb seni žmonės jau
Su ex anyta normaliai bendravom, niekad nebijojau nieko paklaust ar paprašyt
Nu nebūtina but drauge, kad paklaust tiek, kad būtų aiškiau 😀
Sunku forume viską paaiškint 😄
Normaliai bendrauju, betarpiskai. Galiu ir pasigincyt mandagiai.
Su MB tėvais bendrauju tik tiek kiek nuvykstam ten. Jie lb seni žmonės jau
Su ex anyta normaliai bendravom, niekad nebijojau nieko paklaust ar paprašyt
Nu gerai kad tu nebijojai, man nejauku, ji tokia griežta, priekabi, kritikuojanti moteris. Neveltui tuos sūnus taip užgrūzinus.
Nu skaniau kai su garais. Skonis geresnis tikrai
Skoniui draugu ner. Taskas.