Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Šiandien į kapines vežėm ir mb mamą, ji pakosėjo, po to pradėjo lažką šnekėt, kad jų darbo korona irgi neaplenkė. Ir tai kalba neaiškiai. Tai vos iš važiuojančios mašinos neišlipau, bet negalėjau gi vaiko palikt. Taip ir nesupratau kaip ten. Mb sako, kad tipo ji norėjo pasakyt, kad dėl koronos darbo sumažėjo. Nu bet nafik...

Atsakyti

Nu skaniau kai su garais. Skonis geresnis tikrai

Atsakyti

Šiandien į kapines vežėm ir mb mamą, ji pakosėjo, po to pradėjo lažką šnekėt, kad jų darbo korona irgi neaplenkė. Ir tai kalba neaiškiai. Tai vos iš važiuojančios mašinos neišlipau, bet negalėjau gi vaiko palikt. Taip ir nesupratau kaip ten. Mb sako, kad tipo ji norėjo pasakyt, kad dėl koronos darbo sumažėjo. Nu bet nafik...

O tai kodėl normaliai jos nepaklausei pati, kokie ten tie reikalai su corona darbe?

Atsakyti

O tai kodėl normaliai jos nepaklausei pati, kokie ten tie reikalai su corona darbe?

Nes nebendrauju aš su ja kaip su drauge. O taip mandagiai paklausta buvo. 

Atsakyti

O šiaip tai rimtai, kaip jūs bendraujat su vyrų mamom? Aš tai jau tikrai nesistengiu įtikt, ką ji ir pati sakė, bet būnu mandagi. 

O koronos atveju jei matau, kad žmogus skeptiškas, kaip šiuo atveju, nesinori man ginčytis

Atsakyti

Nes nebendrauju aš su ja kaip su drauge. O taip mandagiai paklausta buvo. 

Nu nebūtina but drauge, kad paklaust tiek, kad būtų aiškiau 😀

Atsakyti

O šiaip tai rimtai, kaip jūs bendraujat su vyrų mamom? Aš tai jau tikrai nesistengiu įtikt, ką ji ir pati sakė, bet būnu mandagi. 

O koronos atveju jei matau, kad žmogus skeptiškas, kaip šiuo atveju, nesinori man ginčytis

Su MB tėvais bendrauju tik tiek kiek nuvykstam ten. Jie lb seni žmonės jau 

Su ex anyta normaliai bendravom, niekad nebijojau nieko paklaust ar paprašyt 

Atsakyti

Nu nebūtina but drauge, kad paklaust tiek, kad būtų aiškiau 😀

Sunku forume viską paaiškint 😄

Atsakyti

Normaliai bendrauju, betarpiskai. Galiu ir pasigincyt mandagiai. 

Atsakyti

Su MB tėvais bendrauju tik tiek kiek nuvykstam ten. Jie lb seni žmonės jau 

Su ex anyta normaliai bendravom, niekad nebijojau nieko paklaust ar paprašyt 

Nu gerai kad tu nebijojai, man nejauku, ji tokia griežta, priekabi, kritikuojanti moteris. Neveltui tuos sūnus taip užgrūzinus. 

Atsakyti

Nu skaniau kai su garais. Skonis geresnis tikrai

Skoniui  draugu ner. Taskas. 

Atsakyti

Sunku forume viską paaiškint 😄

Tai ji iš tų netikinčiųjų korona antivakseriu?

Atsakyti