Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu gerai kad tu nebijojai, man nejauku, ji tokia griežta, priekabi, kritikuojanti moteris. Neveltui tuos sūnus taip užgrūzinus. 

Tu man paaiskink, ko galima bijot? 

Atsakyti

Nu gerai kad tu nebijojai, man nejauku, ji tokia griežta, priekabi, kritikuojanti moteris. Neveltui tuos sūnus taip užgrūzinus. 

Aš drąsi esu visur 😀. Man būtų dzin tas griežtumas turbūt. Drauge nebūčiau gal, bet normaliai kalbėt tikrai nebijočiau. Juk nieko nenutiks. Blogiausiu atveju toliau nebebdrausit kaip ir iki šiol 🤣

Atsakyti

Nežinau, gal stengiuosi išlaikyt kažkokį atstumą? 

Atsakyti

Nežinau, gal stengiuosi išlaikyt kažkokį atstumą? 

Aš bendrauju kaip bendraujasi. Nieko išlaikyt nesistengiu. Niekad ditbtinai nekuriu atstumo iki kito žmogaus.

Atsakyti

O šiaip jei turiu kitą nuomonę nei ji, tai savo nuomonę pasilaikau sau. Nes nenoriu aš ginčytis su mb mama. Nenoriu tų tikrai blogų santykių, apie kuriuos visur kalbama. Jau geriau kartais patylėsiu.

Kita vertus ji irgi labai susilaiko mano atžvilgiu, kaip mb sako, nedrįsta ji man sakyt nieko, nes aš mat magistro studijas baigus 😅 man tai tas juokinga, nes šiais laikais tiek tų magistrų, kad jais užpakalį gali valytis, bet va vyresniems žmonėms gal kitaip atrodo.

O mb brolio žmonai ji gerokai griežtesnė.

Atsakyti

O šiaip tai rimtai, kaip jūs bendraujat su vyrų mamom? Aš tai jau tikrai nesistengiu įtikt, ką ji ir pati sakė, bet būnu mandagi. 

Iš viso nebendrauju.

Atsakyti

Mes tai grįžom. Vakar mažas sukarščiavo. Gerklę skauda. Prasitūsinom visą naktį... brrrr...

Atsakyti

Ką domina lietuviška kino "depresucha", tai per tv3 rodo "Virš pilkų debesų".

Atsakyti

Bendrauju,kai susitinkam ,nesunku man,reiktų gal ir artimiau,bet po to pripletkina,o ir laiko neturiu labai jau myluotis.

Atsakyti

Aš tai bendrauju santūriai, mandagiai, iki tam tikros ribos- tiesiog niekam neleidžiu lipti man ant galvos.

Man nėra problemų ir pasiginčyti pagal situaciją ir kažką griežčiau atsakyti. 

Draugėm netapom, nes tai yra gyvenimiškai neįmanoma.  

Atsakyti

Ką domina lietuviška kino "depresucha", tai per tv3 rodo "Virš pilkų debesų".

Puikus filmas. Ir ne "virš", o "tarp" 😀

Atsakyti

Puikus filmas. Ir ne "virš", o "tarp" 😀

Atsiprašau už netikslų parašymą. O ar puikus nežinau dar, žiūriu.

Atsakyti