Pikenes ir Seli,vienoda avataro spalva. Sumaisysiu. 😂😳
kokia vadove, finansininke ji, buhaltere.
Pienes ir Seli
Kristij,tai tiesiog supjaustyk, prieskoniu ir troskink visja. Gali pries tai apkept.
nu noriu mandriau..su mesyte
As dar sedziu ant saules. Nezinau ar patinka toks gyvenimas. Nieko neveikimas. Ir tik pirma Savaite.,😳😂
Man dabar TD rodo EROR.
Atsigavo. Bet būna ir ten, reiškias.
aha..man irgi
Mama skambino labai susirūpinus.gal badaujam.sakė turi šaldiklyje daug mėsos.nu gal reik sakyt,kad palaikytų..nežinau dabar kaip čia reikalai judės.🙄
Pliat, as neisivazduoju, kaip Madam, gali dirbti dideleje imoneje. Didele vadove? Tokiu tupu zmoniu, nemaciau. Paskaiciau dabar kuom kvepuoja TD. Buvau parasiusi, turbut skaitete, zinute, kaip pas Intemora, vakarojom/ naktinejomevir Kristij prisrmtatecnane ryte i oro uosta. Tai dabar raso: Ar cia nebuvo tada, kai mes buvome sodyboje mete ir as tave parveziau i viesbuti? Pliat. Apsaugok Dieve mane nuo durnu zmoniu. Nuo protingu, pats apsisaugosiu. 😳😂
Virga.
va kur ir yra skirtumas tarp SM ir TD. SM kažkaip savaime skatina peštynes.
Ko tu vis užsisciklini tie kuo nors? Na, ryškiai tave varo ant šluotos darbo nebuvimas karantine.
A
virga, 19 Kov 2020 - 15:07, parašė: As dar sedziu ant saules. Nezinau ar patinka toks gyvenimas. Nieko neveikimas. Ir tik pirma Savaite.,😳😂Aš tai prie laido.atsitūpus.power bankas nusėdęs,o kiti laidai sugedo.tupiu,jau sprandą skauda.😁
Manau ir ten peštynių netruks.😁
Bet tai, kad Pienės pasiilgot
...ir šiandien, ir vakar, ir užvakar gi čia rašiau. Negi nematoma esu
Aš irgi. Net niekur nebuvau išėjus ir visas diena čia kažką kalbėjau, kai puslapis "atsilenkė". O mane va, "suskaičiavo' kaip sugrįžusią.
nu noriu mandriau..su mesyte
Tai su mesyte, tik darzoves dek veliau