Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pikenes ir Seli,vienoda avataro spalva. Sumaisysiu. 😂😳

Atsakyti

kokia vadove, finansininke ji, buhaltere. 

Atsakyti

Pienes ir Seli

Atsakyti

Kristij,tai tiesiog supjaustyk, prieskoniu ir troskink visja. Gali pries tai apkept.

nu noriu mandriau..su mesyte :)

Atsakyti

As dar sedziu ant saules. Nezinau ar patinka toks gyvenimas. Nieko neveikimas. Ir tik pirma Savaite.,😳😂

Atsakyti

Man dabar TD rodo EROR.
laugh.giflaugh.gifsmile.gif

Atsigavo. Bet būna ir ten, reiškias.

aha..man irgi :)

Atsakyti

Mama skambino labai susirūpinus.gal badaujam.sakė turi šaldiklyje daug mėsos.nu gal reik sakyt,kad palaikytų..nežinau dabar kaip čia reikalai judės.🙄

Atsakyti

Pliat, as neisivazduoju, kaip Madam, gali dirbti dideleje imoneje. Didele vadove? Tokiu tupu zmoniu, nemaciau. Paskaiciau dabar kuom kvepuoja TD. Buvau parasiusi, turbut skaitete, zinute, kaip pas Intemora, vakarojom/ naktinejomevir Kristij prisrmtatecnane ryte i oro uosta. Tai dabar raso: Ar cia nebuvo tada, kai mes buvome sodyboje mete ir as tave parveziau i viesbuti? Pliat. Apsaugok Dieve mane nuo durnu zmoniu. Nuo protingu, pats apsisaugosiu. 😳😂

Virga.

va kur ir yra skirtumas tarp SM ir TD. SM kažkaip savaime skatina peštynes. 

Ko tu vis užsisciklini tie kuo nors? Na, ryškiai tave varo ant šluotos darbo nebuvimas karantine.

A

Atsakyti

virga, 19 Kov 2020 - 15:07, parašė: As dar sedziu ant saules. Nezinau ar patinka toks gyvenimas. Nieko neveikimas. Ir tik pirma Savaite.,😳😂
Aš tai prie laido.atsitūpus.power bankas nusėdęs,o kiti laidai sugedo.tupiu,jau sprandą skauda.😁
Atsakyti

Manau ir ten peštynių netruks.😁

Atsakyti

Bet tai, kad Pienės pasiilgot  :)  ...ir šiandien, ir vakar, ir užvakar gi čia rašiau. Negi nematoma esu  :mastau:

Aš irgi. Net niekur nebuvau išėjus ir visas diena čia kažką kalbėjau, kai puslapis "atsilenkė". O mane va, "suskaičiavo' kaip sugrįžusią. :)​ 

Atsakyti

nu noriu mandriau..su mesyte :)

Tai su mesyte,  tik darzoves dek veliau

Atsakyti