Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Manau ir ten peštynių netruks.😁

Ten keiktis negalima ir adminė yra. taip kad nepasiuntinės ant 3 (2) raidžių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 19 kovo 2020 - 15:21

Pinotija., tai sakai, jei as dirbsiu, tai sumazes tupu zmoniu? 
Sksitei mano zinute. Aprasiau visa istorija nuo Vilniaus meto iki mano oro uosto. Cia priejo Madam ir pasiklause: Ar tai ne tada buvo, kai buvome sodyboje ir as tave parveziau i viesbuti. 
Nepyk. Mano nervai nelaiko du tokiais zmonemis bendrauti. Cia reikia lb stipriu nervu. Turbut psichiatrineje dirbi. As negaleciau. 
Ps Ir beje, as jak nieko nesakiau ir nerasiau. Neskatinu jokiu ginciu. Aprasiau situacija. Apie ka kalbesime? Apie virusa? 

Atsakyti

o davai apie baklazanus  :lol:​ 

Atsakyti

Pinotija., tai sakai, jei as dirbsiu, tai sumazes tupu zmoniu? 
Sksitei mano zinute. Aprasiau visa istorija nuo Vilniaus meto iki mano oro uosto. Cia priejo Madam ir pasiklause: Ar tai ne tada buvo, kai buvome sodyboje ir as tave parveziau i viesbuti. 
Nepyk. Mano nervai nelaiko du tokiais zmonemis bendrauti. Cia reikia lb stipriu nervu. Turbut psichiatrineje dirbi. As negaleciau. 
Ps Ir beje, as jak nieko nesakiau ir nerasiau. Neskatinu jokiu ginciu. Aprasiau situacija. Apie ka kalbesime? Apie virusa? 

Ir kas? Parašė-neparašė, koks skirtumas, kam tiek piktinimosi? Čia tavo prisiminimai susikirto su Madam prisiminimais. Viena kitos nesuprato. Ko žeistis?

Atsakyti

o davai apie baklazanus  :lol:​ 

Apie baklažanus-baklažanus ar baklažanus-nebaklažanus?  :D​ 

Atsakyti

Pinot.aš nieko neskaičiuoju.nu kaip galiu kažką priverst. Tiesiog aš ten negaliu būt.

Atsakyti

Virga.

va kur ir yra skirtumas tarp SM ir TD. SM kažkaip savaime skatina peštynes. 

Ko tu vis užsisciklini tie kuo nors? Na, ryškiai tave varo ant šluotos darbo nebuvimas karantine.

A

uoj, juokauji gal. Tuoj ten bus tas pats. 

Atsakyti

uoj, juokauji gal. Tuoj ten bus tas pats. 

Ten tikrai nebus. Nes kol kas vyksta normaliai. paskaičiau šiandienos postus, tai jokių pasipiktinimų, išskyrus Virgos, nebuvo.

Atsakyti

Tik panikierių yra (ne Amadėja). 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 03 19, 15:44)
<p> Tik panikierių yra (ne Amadėja). </p>

Tai kas aktualu žmonėms, apie tą ir kalba
Atsakyti

suoliukas naujas sukaltas, laukia  :D  juokauju  

O del baklazanu - valgiau orkaiteje keptus isilgai perpjautus idarytus farsu su ant virsaus surio, skanu buvo

Atsakyti
Fsio šonkauliukai kepa, kopūsčiukai ištroškinti laukia.
Atsakyti