Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Neverks. Reziumuos kad vaikas atsigime į tėvą ir išsižades ko. Čia kai bus kokiu 16os

Aš pasitikiu vaiku. Jis labai protingas. Jau ir dabar jo elgesys yra l.geras, nes labai sumažėjo tėvo kopijavimo. Na, dirbom ta linkme, kalbėdavomės nuolat ilgai ir nuobodžiai apie elgesį ir šiaip gyvenimą... Absoliučiai visi pastebi l.gerus pokyčius, visi giria koks puikus vaikas :)

Dar galėtų nd netingėt daryt ir būtų išvis tobula :D

Atsakyti

O kaip bendravimo su ex atsisakys? Nėr, turbūt, tokios jėgos, kad atmuštų. 

Nu, jomajo, tie komunalinio ūkio ar daugianarės šeimos sindromai man nesuprantami. Ir nesvarbu, kad jie būtų "labai faini žmonės"...

Atsisakys bendravimo su exu kai vyras susiras meiluže pasiteisindamas tuo, jog žmona jo nemyli nes niekaip neatsiriboja nuo exo. Žinok per sekundę užblokuos exa tada, kad diedas nepabėgtų 

Atsakyti

Durna ir baznycioj musa... sorry, Amadeja... 

Tai kad ji nėra durna. Čia ir problema. 

Atsakyti

Atsisakys bendravimo su exu kai vyras susiras meiluže pasiteisindamas tuo, jog žmona jo nemyli nes niekaip neatsiriboja nuo exo. Žinok per sekundę užblokuos exa tada, kad diedas nepabėgtų 

Manau, kad diedas, turintis svajų apie prostitutes, anksčiau ar vėliau, bet pabėgs. Na, pas kokią dukros metų frau.

Atsakyti

Aš pasitikiu vaiku. Jis labai protingas. Jau ir dabar jo elgesys yra l.geras, nes labai sumažėjo tėvo kopijavimo. Na, dirbom ta linkme, kalbėdavomės nuolat ilgai ir nuobodžiai apie elgesį ir šiaip gyvenimą... Absoliučiai visi pastebi l.gerus pokyčius, visi giria koks puikus vaikas :)

Dar galėtų nd netingėt daryt ir būtų išvis tobula :D

Nu fantazuok į sveikatą. Nebūna lengva paauglystė vaikams tokiose šeimose. Tai neįmanoma. Tu biski psichologija vaikų domekis. Ne vėlu dar 

Atsakyti

Manau, kad diedas, turintis svajų apie prostitutes, anksčiau ar vėliau, bet pabėgs. Na, pas kokią dukros metų frau.

Bet tu pažiūrėk is kito kampo. Tikrai nesvajotum kur atsipalaiduot, jei matytum kaip tavo vyras pastoviai apie ex mąsto, bendrauja ir jos šeimos gyvenimu domisi? Aš tai jau seniai kokį guodėja būčiau susiradys jaučiu 😀

Atsakyti

Negaliu. Taip pažeisčiau sutartį. Aš stengiuos teisiškai teisingai elgtis.

Amadėja, o vaikas bijo eiti pas savo tėvą?

Atsakyti

Nu ir kas? Tau svarbiau vaiko ramybė ir negąsdinimas ar kažkokia sutartis? Aukoji, leidi traumuoti vaiką dėl sutarties? Tai lauk tada to ką papasakojau apie paauglystę 

Amadėja, sutinku su Gaile 1000%

Gali neatsakyt, galim baigt šitą temą. Aš tik parašysiu, kad nedaryk didžiausios klaidos savo gyvenime, neversk vaiko eiti pas tėvą, jei vaikas jo bijo. Jis užaugs, jis tau taip išsakys viską, ką jautė, kaip jis išgyveno, tai gali būti jo didžiausias košmaras.

Jei bijo, kreipkis į institucijas. Saugok savo vaiką. Labiausiai už viską. Jis vaikas, jis bejėgis žmogus, kurio nuomonės nepaisoma....

Atsakyti

Bet tu pažiūrėk is kito kampo. Tikrai nesvajotum kur atsipalaiduot, jei matytum kaip tavo vyras pastoviai apie ex mąsto, bendrauja ir jos šeimos gyvenimu domisi? Aš tai jau seniai kokį guodėja būčiau susiradys jaučiu 😀

Aš tai jau ir išsiskyrus būčiau, dar net neįteisinus santykių. Neimčiau jos į žmonas. Sakau, ten veikia sex fantazijos, o realus gyvenimas nieko nereiškia.

Atsakyti

Aš tai jau ir išsiskyrus būčiau, dar net neįteisinus santykių. Neimčiau jos į žmonas. Sakau, ten veikia sex fantazijos, o realus gyvenimas nieko nereiškia.

Na vyrai nepuola skirtis kol vaikai maži. Jie tiesiog ieško paguodos kitur. Kaip kuris supranta tą paguoda. Vieniems darbas, kitiems meiluže, tretiems vodka

Atsakyti

As kai paskaitau Amadejos poskyrybines batalijas, tai pagalvoju, kad man labai pasiseke su exu ir santykiais su juo po  skyrybu... 

Atsakyti

Na vyrai nepuola skirtis kol vaikai maži. Jie tiesiog ieško paguodos kitur. Kaip kuris supranta tą paguoda. Vieniems darbas, kitiems meiluže, tretiems vodka

Tu tikrai taip galvoji? Daugeliui vyrų vaikai yra dzin. Dėl to ir sako, kad vyro vaiku nepririši.

Atsakyti