Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vieną porciją pabandžiau ir su svogūnu 🧅 patiko, ryt irgi dėsiu 😊

Žinau, kad niekam neįdomu, bet tas Amadėjos atsikalbinėjimas vietoje pabandymo pažiūrėt į savo elgesį iš šalies. 

Buvau ir aš tokia, kitais klausimais, bet kai dariau kaip man atrodė gerai. Tik buvau kvaila. 

Man atrodo ji daro dideles klaidas, bet čia jos gyvenimas ir panašu, kad ji nori jį gyvent būtent taip. Tai ką čia beprišnekėsi. 

Atsakyti

Nu  faina,tikiuosi be pasekmių.neturėtų ,buvo 2savaites biulwletenį pasiėmus,o tėvas tai ten vienišas sargas,tik šunis mato.😁

Atsakyti

LavinaX, 21 Lap 2020 - 21:13, parašė: Vieną porciją pabandžiau ir su svogūnu 🧅 patiko, ryt irgi dėsiu 😊 Žinau, kad niekam neįdomu, bet tas Amadėjos atsikalbinėjimas vietoje pabandymo pažiūrėt į savo elgesį iš šalies. Buvau ir aš tokia, kitais klausimais, bet kai dariau kaip man atrodė gerai. Tik buvau kvaila. Man atrodo ji daro dideles klaidas, bet čia jos gyvenimas ir panašu, kad ji nori jį gyvent būtent taip. Tai ką čia beprišnekėsi.
Būtent.nieko niekam neįrodysi,jei atrodo taip,tai nebus kitaip.
Atsakyti

Aš Snd senienos troškinio priviriau. Bet su MB tik trumpam užvakar ofise pasimatėm. Nutarėm prakentet kažkaip kol kas. Va 2 kolegos sunkiai susirgo, nors testai prieš kelias dienas buvo neigiami. 1 reanimacijoj, kitas dar namie su plaučių uždegimu baisiu. Ir testai po parodė covida tik db

Atsakyti

Aš Snd senienos troškinio priviriau. Bet su MB tik trumpam užvakar ofise pasimatėm. Nutarėm prakentet kažkaip kol kas. Va 2 kolegos sunkiai susirgo, nors testai prieš kelias dienas buvo neigiami. 1 reanimacijoj, kitas dar namie su plaučių uždegimu baisiu. Ir testai po parodė covida tik db

Oho, baisu. O tu nebe Palangoj? Kur vaikas tavo? 

Atsakyti

Oho, baisu. O tu nebe Palangoj? Kur vaikas tavo? 

Palangoje mes su vaiku. Bet 2 k savaitej atvažiuoju į savo ofisą dirbt kelioms valandoms. Nes reik paslaugų. Tai uzsimaskuoju kiek įmanoma ir dirbu 

Atsakyti

Aš visą savaitę vėl iš namų dirbau. Ryt važiuoju į ofisą popierių pasikeist.

Atsakyti

Vieną porciją pabandžiau ir su svogūnu 🧅 patiko, ryt irgi dėsiu 😊

Žinau, kad niekam neįdomu, bet tas Amadėjos atsikalbinėjimas vietoje pabandymo pažiūrėt į savo elgesį iš šalies. 

Buvau ir aš tokia, kitais klausimais, bet kai dariau kaip man atrodė gerai. Tik buvau kvaila. 

Man atrodo ji daro dideles klaidas, bet čia jos gyvenimas ir panašu, kad ji nori jį gyvent būtent taip. Tai ką čia beprišnekėsi. 

Svogūnas duoda gero skonio, ypač tas salotinis neaštrus. 

Atsakyti

Man tai tie violetiniai cibuliai patinka. 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 11 21, 19:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="GAILE*" data-cid="72739966" data-time="1605980220"><div><p>Neverks. Reziumuos kad vaikas atsigime į tėvą ir išsižades ko. Čia kai bus kokiu 16os</p></div></blockquote><p>O kaip bendravimo su ex atsisakys? Nėr, turbūt, tokios jėgos, kad atmuštų. </p><p>Nu, jomajo, tie komunalinio ūkio ar daugianarės šeimos sindromai man nesuprantami. Ir nesvarbu, kad jie būtų "labai faini žmonės"...</p>

Komunalinis ukis yra daug lengviau. Ten nera emociniu ir kraujo rysiu. O problemos - kas valys koridoriu ir kas pavoge bulbas su visa keptuve. Daug paprasciau.O isplestineje seimoje reikalingos grieztos taisykles ir ju laikymasis. Na kaip vairavimas.
Ir taip sostine su savo gerove nekazka , jokios morales ,jokiu autoritetu. Net ir su auksta prestizinio NT kaina. O gal ,kai isikels i nama ateis kokie moraliniai lyderiai su sutikimo pyragais? Koki pyraga tau atnese kaimynai ,intemora?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 lapkričio 2020 - 08:36

Pyragus kaimynai neša amerikoniškuose filmuose.Ypač siaubo. Mes gyvenam Lietuvoje,nieks niekam jokių pyragų nenešioja.

Kokiuose miestuose įsikūrę tie autoritetai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 lapkričio 2020 - 08:46
Amerikoje pirty ,***. Kai tokie lyderiai kaip intemora tai siaubo filme ir gyvena amadeja. Vysks logiska.
Atsakyti