Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

https://www.youtube....h?v=20dn7WDI__M
Nors ir mociute buvo sunkaus charakterio , dievas i ja ziuredamas tikrai nenorejo nuleist zmonijos i kanalizacija. Tvirtas respektas.
Atsakyti

As nesikisu i vaiku gyvenima, man rodos. Niekada nesikisau. Nors gal vaikai ir kitaip galvoja. :D O gyventi kartu tai kas gali noreti? Tiesiog aplinkybes taip susiklosto. Kazkas gyvena su vaikais, kazkas su senais tevais.

Db prisimenu, gi pati pirma pasiuliau jiems nebesieiskoti nuomos, o pas mus ateiti.  Pasakiau ir issigandau, jiems isvaziavus. :lol:

Pasirodo, mes nemokame surstrommingo nei atidaryti, nei valgyti  :D

https://www.delfi.lt...o.d?id=85935389

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 23 gruodžio 2020 - 17:33

kristij, 23 Gru 2020 - 17:11, parašė: na tu tikinti..o as kaip netikinti beprasmiskai maista gaminu :D
Nu gal aš labiau prie agnostikų,čia irgi neaišku,ar pakankamai nusipelniusi.😁
Atsakyti

Issiviriau bulbes, morkas, pupeles. Issikepiau zuvi tesloj. 

Vat. 

Atsakyti

https://www.youtube....h?v=20dn7WDI__M
Nors ir mociute buvo sunkaus charakterio , dievas i ja ziuredamas tikrai nenorejo nuleist zmonijos i kanalizacija. Tvirtas respektas.

Cia kaip mano a. a. tetis. Ypatingai bjauraus charakterio, bet kiek jis geru darbu zmonems padares, ir dabar dar geru zodziu minimas. 

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Gru 2020 - 17:37, parašė: Issiviriau bulbes, morkas, pupeles. Issikepiau zuvi tesloj. Vat.
Aš jau mišrainės prikapojau.vyras karpį ten pjsustė,dūsavo,karpė žvynus,bet įveikė,užmarinavo.dukros želė padarė. Tai va...net nežinau ką čia ir veikt reiks.nu dar vieną mišrainę,silkių pora rūšių ir man kažkaip gana atrodo.😁 O pyragėlių kažkodėl atrodo,kad rasiu prie durų. Nupirkau stalo žaidimą."Laiko juosta",ten kažkokius istorinius įvykius reiks sudeliot.(kai pardėj buvau) Mums turėtų patikt. O dabar blogiausias dalykas.surūgėlei prirašė akinius, ten silpni,nešiot nereikia,tik skaityt ir pan.bet kaip užsiraukėėėėė🤦‍♀️ Man "padėkojo" už genus ir nuėjo raudot.🙈  
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 17:48

Ojjj, gaila, kad mergytė taip sureagavo....

Atsakyti

Bet gi ji išsirinks gražius, puoš jie ją.... 

O dar tik skaitymui, tai pfffff....

Bet kurgi ją paguosi, ane, ji žino viską geriau....

Atsakyti

Fėja*, 23 Gru 2020 - 17:54, parašė: Bet gi ji išsirinks gražius, puoš jie ją.... O dar tik skaitymui, tai pfffff.... Bet kurgi ją paguosi, ane, ji žino viską geriau....
Neįsižeisk mama,bet gražių akinių nebūna🤦‍♀️
Atsakyti

Aš jau mišrainės prikapojau.vyras karpį ten pjsustė,dūsavo,karpė žvynus,bet įveikė,užmarinavo.dukros želė padarė. Tai va...net nežinau ką čia ir veikt reiks.nu dar vieną mišrainę,silkių pora rūšių ir man kažkaip gana atrodo.😁 O pyragėlių kažkodėl atrodo,kad rasiu prie durų. Nupirkau stalo žaidimą."Laiko juosta",ten kažkokius istorinius įvykius reiks sudeliot.(kai pardėj buvau) Mums turėtų patikt. O dabar blogiausias dalykas.surūgėlei prirašė akinius, ten silpni,nešiot nereikia,tik skaityt ir pan.bet kaip užsiraukėėėėė🤦‍♀️ Man "padėkojo" už genus ir nuėjo raudot.🙈  

Kokią želė darot?

Įsivaizduoju..Mano vyr.irgi genams dėkoja kai kas netinka :rolleyes: 

Aš einu kūčiukus kept.Ant savo galvos prisizadejau.O jau kaip tingis.

Silkių nevalgo nieks:)

Atsakyti

Neįsižeisk mama,bet gražių akinių nebūna🤦‍♀️
Unlike  👎👎👎 😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 23 gruodžio 2020 - 18:05

Iš pakelio😁

Kūčiukų nusipirkau.bandysiu aguonpienį daryt kažkaip.😁

Nebandžiau be mamos,bet kažkodėl atrodo,kad įveiksiu.🤣

Atsakyti