Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nevalgyk sušių.nereikia jų tau valgyt.juos valgo,kas nori.
Ačiū kad leidi. Gi be tavo leidimo tai priversta būčiau valgyt. Juk besilaikantys lietuviškų tradicijų žmonės, kurie ne religiniu pagrindu švenčia Kūčias, būtent tai ir valgo. Nes tokia tradicija 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 23 gruodžio 2020 - 18:32

Pas mane irgi niekas link silkės nė artyn neina 😄 tai aš porą filyčių pasidarau ir viskas. Nu, vyresnėlė sakė ragaus. Gal patiks.

Mes tai silkiniai. Visi kapojam

Atsakyti

Iš pakelio😁

Kūčiukų nusipirkau.bandysiu aguonpienį daryt kažkaip.😁

Nebandžiau be mamos,bet kažkodėl atrodo,kad įveiksiu.🤣

Aš su aguonpieniu ačiū nežaisiu.Darius kažkada.Išsitaškiau.Tos aguonos visur.Landžios labai

Atsakyti

Jei mišios svarbiau nei prie stalo, kažin ar rūpėtų, kad kažkas sushi ant stalo pasidėjo :P 

O kas tau sakė kad man rupi? Rimtai taip atrodo? 🤣 visiškai dzin. Tik nuomonę pasakiau, kad tai nesąmonė. Nes tai nesąmonė. Sory. 

Atsakyti

Pas mus nebuna aguonpienio, nei mama dare, nei as.  Kai sveciuose jo siulydavo, mandagiai atsisakydavau. 

Atsakyti

Pas mus nebuna aguonpienio, nei mama dare, nei as.  Kai sveciuose jo siulydavo, mandagiai atsisakydavau. 

Aš irgi jo nemėgstu 

Atsakyti

Tai jei taip prisikabint prie tu sushiu akivaizdžiau nei akivaizdu,kad rūpi.Bent jau pamoksliuka pasakyt.Įtikint, kad vieni prie stalo su prasme, kiti be prasmės.

Atsakyti

Ne.nenešiojau.

Storais stiklais, baisus, kaip karas. 

Atsakyti

Aguonpienis daug knysliavos. Aguonas mirkyt, malt mesmale daug kartu. Nedarysiu siemet. Pirmos gyvenime kucios be jo bus. 

Atsakyti

Tai jei taip prisikabint prie tu sushiu akivaizdžiau nei akivaizdu,kad rūpi.Bent jau pamoksliuka pasakyt.Įtikint, kad vieni prie stalo su prasme, kiti be prasmės.

Neteisingas tavo akivaizdumas 😂

Atsakyti

GAILE*, 23 Gru 2020 - 18:24, parašė: Ačiū kad leidi. Gi be tavo leidimo tai priversta būčiau valgyt. Juk besilaikantys lietuviškų tradicijų žmonės, kurie ne religiniu pagrindu švenčia Kūčias, būtent tai ir valgo. Nes tokia tradicija 😂
Tau mano leidimo nereikia ,kaipman tavo,ką pasidėt ant kūčių stalo.
Atsakyti

GAILE*, 23 Gru 2020 - 18:35, parašė: Neteisingas tavo akivaizdumas 😂
Mūsų visų neteisingas.😁
Atsakyti