Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dėl akinių, tai oj, kaip pažįstama. Aš trumparege pradėjau virsti vaikystėj paauglystėjj. Na, tarybiniais laikais, bet jau į pabaigą. Tai būdavo mokykloj kviečia seselė akių tikrint. Tai aš eidavau specialiai paskutinė, nes patyliukais mokindavausi tas rusiškas raides mintinai tris paskutines eilutes. Kad tik neprigautų, kad nematau. Tai praslįsdavau puikiai. Bet su kiekvienais metais blogyn. Atėjo nepriklausomybė, tai pirmuosius metus dar irgi nieko gero nebuvo, kol įsivažiavom. Kol galiausiai, 10 klasėj tik įsigijau akinius. Nes atsirado Eagle vision Laisvės alėjoj. Su tais rėmeliais jau buvo man ne gėda. Atvirkščiai, jau labai pasidarė populiaru net kažkaip ir jokių ačkarikų nebeliko. Aš graži sau buvau.

Tai Jėėėzau, aš PAMAČIAU pasaulį. Pamačiau ryškiai, kaip atrodo gatvės, žmonės, medžiai, paukščiukai! Šitiek metų nemačius normaliai. Nu susilieję viskas buvo ir tiek . Kažkaip sukausi nemažai metų.

Atsakyti

Aš tai juokiuosi  :)​ 

Atsakyti

kas kalei uodega pavizgins :D

Darželinuke

Atsakyti

Darželinuke

erke :D Idomu, kai eini ispazinties, vaidini nekalta mergele ar sakai esu erke, kabinejuos prie zmoniu..esu kaltas, esu labai kaltas? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 23 gruodžio 2020 - 19:03

Aš tai juokiuosi  :) 

Nu nes tu iš miesto. Provincijoj mes zvengiam, su arkliais gi kartu per Kūčias tvartely 😆

Atsakyti

bet kaip sau iskart prisitaike :D :D :D  

Atsakyti

Nu nes tu iš miesto. Provincijoj mes zvengiam, su arkliais gi kartu per Kūčias tvartely 😆

mazvaike, mano 5 metu dukterecia brandziau kalba :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 23 gruodžio 2020 - 19:05

Neinu išpažinties Kristi. Nesu uoli katalikė, nesilaikau jokių priesaku, ne kartą rašiau koks mano santykis su tikėjimu. NZN ką tu čia man prikabinti bandai. Bet akivaizdu kaip lb tave traumavo tas tikybos mokytojas. Net dievo nekenti, ir tikinčių jį 

Atsakyti

Įžeidimams duodu kelią, neįdomu is vis. Px

Atsakyti

Neinu išpažinties Kristi. Nesu uoli katalikė, nesilaikau jokių priesaku, ne kartą rašiau koks mano santykis su tikėjimu. NZN ką tu čia man prikabinti bandai. Bet akivaizdu kaip lb tave traumavo tas tikybos mokytojas. Net dievo nekenti, ir tikinčių jį 

o kas tave traumavo, kad kabinejies prie visu, isisiurbi kaip erke ir nepaleidi? :D Ir neteisingai akivaizdu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 23 gruodžio 2020 - 19:07

Įžeidimams duodu kelią, neįdomu is vis. Px

nesamone :D

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 12 23, 19:06)
<p>Neinu išpažinties Kristi. Nesu uoli katalikė, nesilaikau jokių priesaku, ne kartą rašiau koks mano santykis su tikėjimu. NZN ką tu čia man prikabinti bandai. Bet akivaizdu kaip lb tave traumavo tas tikybos mokytojas. Net dievo nekenti, ir tikinčių jį </p>

Tai mane intemora irgi traumavo , tai ka dabar daryt.
Tikybos mokytojo konkuruojanti firma.
Siaip tai tikrai traumuoja tokios patirtys.
Atsakyti