Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 23 Gru 2020 - 18:34, parašė: Aguonpienis daug knysliavos. Aguonas mirkyt, malt mesmale daug kartu. Nedarysiu siemet. Pirmos gyvenime kucios be jo bus.
Kokia mėsmale.su kavamale mama mala...sausas...gi išmirksta jos po to .iki vakaro.
Atsakyti

Ir sunkiai bus, nes ne tik per pc plinta, o dar ir per darbovietes. Nežinau kodėl apie tai niekas nekalba, bet labai daug kur gamyklose žmones neima nedarbingumų, nes tvarka tokia. Tiesiog prisigeria vaistų ir eina į darbą, o kol neima krist vienas po kito su diagnoze, tai nebūna jokių saviizoliacijų, nors kontaktuoja nuo kelių iki keliolikos asmenų. O įskaitant šeimos narius gaunasi dešimtys užsikrėtimų. Bet čia turbūt kai nvsc neištiria atvejų, o vadovai doldani pochuistai.... O tų neištirtų gi būdavo trečdalis.

O iš kur čia tokia informacija? Dirbi tose gamyklose, kad žinai???

Atsakyti
Kiekvienais metais buna koks nors karas , del majonezo ,kreveciu ,avokadu ir pan.
Ir niekada nepraeina tolerancijos testo.
Atsakyti

Kokia mėsmale.su kavamale mama mala...sausas...gi išmirksta jos po to .iki vakaro.

nelabai sitaip. Geriau tada ismirkytas blenderiu. 

Atsakyti

Tau mano leidimo nereikia ,kaipman tavo,ką pasidėt ant kūčių stalo.

Vaje nežinojau 😅

Atsakyti

*** Sėlija, 23 Gru 2020 - 18:51, parašė: nelabai sitaip. Geriau tada ismirkytas blenderiu.
Ai,kitaip nebandžiau,bus gerai.
Atsakyti

Kiekvienais metais buna koks nors karas , del majonezo ,kreveciu ,avokadu ir pan.
Ir niekada nepraeina tolerancijos testo.

Tai kad ne karas čia. Bent aš tai žvengiu 

Atsakyti

GAILE*, 23 Gru 2020 - 18:53, parašė: Vaje nežinojau 😅
Atrodė,kad tikrai nežinojai.
Atsakyti

Fėja, kažkada recepta rasei baravykų uztepeles. Tai db atliko po silkės jų, pasidariau pagal tavo recepta. Omg, apsirijimas totalus. Sprogsiu

Atsakyti

Atrodė,kad tikrai nežinojai.

Reiškia gera aktorė esu 😆

Atsakyti
As tai galvoju ,kad koka kolos reikia nusipirkt ,kaip vaisto nuo apsunkinto virskinimo.Nors mes tai valgysim kepsni su bulvem ,salotom ir pipiriniu padazu. Desertui yra ledu . Vyno yra. Wodkos yra , romo yra, rigas balzams yra, metu likerio yra. Rakijos yra.
Atsakyti

kas kalei uodega pavizgins :D

Atsakyti