pseudoekstrasenses
Fėja*, 23 Gru 2020 - 18:59, parašė: Dėl akinių, tai oj, kaip pažįstama. Aš trumparege pradėjau virsti vaikystėj paauglystėjj. Na, tarybiniais laikais, bet jau į pabaigą. Tai būdavo mokykloj kviečia seselė akių tikrint. Tai aš eidavau specialiai paskutinė, nes patyliukais mokindavausi tas rusiškas raides mintinai tris paskutines eilutes. Kad tik neprigautų, kad nematau. Tai praslįsdavau puikiai. Bet su kiekvienais metais blogyn. Atėjo nepriklausomybė, tai pirmuosius metus dar irgi nieko gero nebuvo, kol įsivažiavom. Kol galiausiai, 10 klasėj tik įsigijau akinius. Nes atsirado Eagle vision Laisvės alėjoj. Su tais rėmeliais jau buvo man ne gėda. Atvirkščiai, jau labai pasidarė populiaru net kažkaip ir jokių ačkarikų nebeliko. Aš graži sau buvau. Tai Jėėėzau, aš PAMAČIAU pasaulį. Pamačiau ryškiai, kaip atrodo gatvės, žmonės, medžiai, paukščiukai! Šitiek metų nemačius normaliai. Nu susilieję viskas buvo ir tiek . Kažkaip sukausi nemažai metų.Chi chi ,ir aš taip darydavau.išmokdavau mintinai ir eidavau paskutinė🙈
Ir visa tai pajaučiau,viskas kaip apie mane🙂
Nu nes tu iš miesto. Provincijoj mes zvengiam, su arkliais gi kartu per Kūčias tvartely 😆
Aš maniau, kad iš mano mokslo 3 paskutinių eilių tų raidžių juokiasi...
As tai galvoju ,kad koka kolos reikia nusipirkt ,kaip vaisto nuo apsunkinto virskinimo.Nors mes tai valgysim kepsni su bulvem ,salotom ir pipiriniu padazu. Desertui yra ledu . Vyno yra. Wodkos yra , romo yra, rigas balzams yra, metu likerio yra. Rakijos yra.
Na va, 8 patiekalai is 12 jau yra
O aš dovanas pakuoju
Visos suprantam, Gaile, kad tau dabar sunku. Bet jau ta beprotybė tavo perėjusi į tokį lygį, kad reiktų su psichologu pabendrauti.
jau zinau, ka atsakys NESAMONE!!!!