Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taip , gailei dabar mirtis arciausiai.

Jo, iš tikro. Deja

Atsakyti

Kodėl taip manai? 🙄🤔

nu zvengi su arkliais tvarte :D 

Atsakyti

Kodėl taip manai? 🙄🤔

Nes tiesiog puoli visas, jei tik su tavo nuomone nesutinka, tarsi kiekvienas aptariamas šūdniekis (čia ne apie šventes) būtų gyvybės ir mirties klausimas.

Šaipaisi, bandai įtikint savo tiesom. Ir esmė, kad tą darai jau netinkamu pykčio, pajuokos būdu. 

Ne tau vienai baisu dėl koronos, bet nu kažkaip reikia valdytis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 23 gruodžio 2020 - 19:30

Blt, mergos, nu. 

1.Gaile negali eit ispazinties, nes negaus isrisimo, kadangi su issiskyrusiu susituoke.

2.Gailei tikrai labai baisu dabar, cia jau as ja suprantu.

Gal baikit, ka? 

Atsakyti

Blt, mergos, nu. 

1.Gaile negali eit ispazinties, nes negaus isrisimo, kadangi su issiskyrusiu susituoke.

Gal baikit, ka? 

Tai kad ji pati visas puola. 

Atsakyti

Diedas nupirko gatavo aguonpienio :lol:.

Atsakyti

https://www.delfi.lt...s.d?id=86082839

juokiausi is komentaro i straipsni, kokia eglute geriau parsinesti -gyva ar dirbtine:

Aišku, kad gyva, ir nesvarbu ar Eglutė ar Onutė ar Rimutė. Ir neparsinešti, o parsivesti. Sveikas vyras į jokias dirbtines nežiūri ir nežiūrės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 23 gruodžio 2020 - 19:32

Tai kad ji pati visas puola. 
Is baimes ir isterijos.  As manau, ji ne tiek del saves, kiek del vyro bijo, nes ne jaunuolis jis, o ligoninej kasdien. As irgi myzciociau jos vietoj, nors nesu baile. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 23 gruodžio 2020 - 19:33

Nes tiesiog puoli visas, jei tik su tavo nuomone nesutinka, tarsi kiekvienas aptariamas šūdniekis (čia ne apie šventes) būtų gyvybės ir mirties klausimas. Šaipaisi, bandai įtikint savo tiesom. Ir esmė, kad tą darai jau netinkamu pykčio, pajuokos būdu.  Ne tau vienai baisu dėl koronos, bet nu kažkaip reikia valdytis.
Nu nesutinku. Nepuolu gi šiaip sau. Tik tada kai žmogus neatsakingai elgiasi ir kelia pavojų visuomenei.

O nuomonės kitais klausimais aš niekad nebijojau pasakyt. Tokia jau esu. Į vata nieko nevynioju ir nevyniosiu.  Tikiu, kad tau ir kitoms tai nepatogu ir nepatinka. Nu bet taip yra. Beje, psichologai ir pataria visad sakyt ką galvoji ir nemeluoti bei nebijot. Jei lankytum, žinotum, kad būtent tai iš tikrųjų išlaisvina emociskai ir stiprina.

Pykčio nejaučiu. rimtai. Keista kad taip galvoji 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 23 gruodžio 2020 - 19:38

nekaltoji mergele :D

Atsakyti

Taip , gailei dabar mirtis arciausiai.
Ir manau ,kad mums su gaile nelabai cia vieta.

Niekad nežinai, kam ta mirtis arčiausiai.... 

Atsakyti

Blt, mergos, nu. 

Gal baikit, ka? 

Aš irgi neinu išpažinties, nes negaučiau išrišimo, kadangi gyvenu ne bažnytinėj santuokoj jau 20 metų. Čia labai didelė nuodėmė.

Man irgi labai baisu. 

Galiu netekt MB, mūsų šeimos maitintojo, galiu netekt mamos. Tas man labai labai baisu ir gali vaikai netekti manęs. Man tas dar baisiau.

Atsakyti