Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Niekam nekeista,nes visoms atrodo,kad tu keistai elgiesi.

Mums jau kolektyviai taip atrodo,bet tu mus vis laikai po vieną ir kreipiesi,kad tau keista,kad tau taip atrodo,čia jau ne tau,čia jau visoms.

altai tai ne😁

Ir tu neišsakai savo nuomonės ,tu įsikandi į klešnę ir neeina tavęs nuspirtt.toks urzgiantis šuniukas.

Atsakyti

Niekad nežinai, kam ta mirtis arčiausiai.... 

Arčiausiai ne vien rizikos prasme. O ir kasdienybeje daug girdžiu apie tas mirtis šalia. MB darbe kasdien mirsta po minimum 1 zmogu dabar. Niekad gi taip nebuna normaliomis sąlygom. Vat tai jaučiasi tas artumas, gyvenimo trapumas žinok. Kad ir tai neliečia tiesiogiai šiandien mūsų 

Atsakyti

Niekam nekeista,nes visoms atrodo,kad tu keistai elgiesi.

Mums jau kolektyviai taip atrodo,bet tu mus vis laikai po vieną ir kreipiesi,kad tau keista,kad tau taip atrodo,čia jau ne tau,čia jau visoms.

altai tai ne😁

Ir tu neišsakai savo nuomonės ,tu įsikandi į klešnę ir neeina tavęs nuspirtt.toks urzgiantis šuniukas.

Nu o tu su Kristij choru įžeidinėji, kai nebėra argumentu? Koks čia šuniukas tu tuomet?

Beje, visada tą patį sakei, ne vien šiuo metu. Nieko naujo. Mano gera atmintis

Atsakyti

Aš irgi neinu išpažinties, nes negaučiau išrišimo, kadangi gyvenu ne bažnytinėj santuokoj jau 20 metų. Čia labai didelė nuodėmė.

Man irgi labai baisu. 

Galiu netekt MB, mūsų šeimos maitintojo, galiu netekt mamos. Tas man labai labai baisu ir gali vaikai netekti manęs. Man tas dar baisiau.

O tb dėl tavęs nenori to sliubo imt? Nes tau tai svarbu? 

Atsakyti

https://www.delfi.lt...s.d?id=86082839

juokiausi is komentaro i straipsni, kokia eglute geriau parsinesti -gyva ar dirbtine:

Aišku, kad gyva, ir nesvarbu ar Eglutė ar Onutė ar Rimutė. Ir neparsinešti, o parsivesti. Sveikas vyras į jokias dirbtines nežiūri ir nežiūrės.

Pas mane visada tik gyvos. Su šaknimis. Paskui keliauja į sodybą. Dauguma prigyja 

Atsakyti

Tokios kyla asociacijos,nuomonę išsakyt gerai,bet neatsikabint,prikibt ir nepaleist,tai jau kažkoks sutrikimas. Tai jau nenormalu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 19:50

Aš irgi neinu išpažinties, nes negaučiau išrišimo, kadangi gyvenu ne bažnytinėj santuokoj jau 20 metų. Čia labai didelė nuodėmė.

Cia tu pati taip galvoji ? 

Atsakyti

Nu nesutinku. Nepuolu gi šiaip sau. Tik tada kai žmogus neatsakingai elgiasi ir kelia pavojų visuomenei. 

Na nepyk, bet netikiu, kad tiek laiko moralus rėžei ir savo sūnui, kai sužinojai, kad kels pavojų visuomenei ir ruošiasi pas martelės gimines važiuoti...  

Atsakyti

Tokios kyla asociacijos,nuomonę išsakyt gerai,bet neatsikabint,prikibt ir nepaleist,tai jau kažkoks sutrikimas. Tai jau nenormalu.

Tai aš tokia esu. Visada tokia buvau. Pamiršai? Dar ne kartą sakiau kad neturiu poreikio visiems patikt

Atsakyti

Na nepyk, bet netikiu, kad tiek laiko moralus rėžei ir savo sūnui, kai sužinojai, kad kels pavojų visuomenei ir ruošiasi pas martelės gimines važiuoti...  

Patikėk 🤣

Atsakyti

GAILE*, 23 Gru 2020 - 19:52, parašė: Tai aš tokia esu. Visada tokia buvau. Pamiršai? Dar ne kartą sakiau kad neturiu poreikio visiems patikt
O tu gal pagalvok,kad čia ne tik personažai,čia dar ir žmonės yra.

Aš irfi neturiu,bet  kažkaip visgi  ..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 19:55

Cia tu pati taip galvoji ? 

Sakramentai lb svarbus katalikų konfesijoj. Tai jei žmogus religingas, jam tai reikšminga

Atsakyti