Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tu gal pagalvok,kad čia ne tik personažai,čia dar ir žmonės yra.

Aš irfi neturiu,bet  kažkaip visgi  ..

Nu aš netrukdau jiems būti. Jie laisvi mane blokuoti. Aš nesiruošiu niekam list ten kur nesueina. Niekad to nedariau jokiom sąlygom net realiam gyvenime

Atsakyti

Patikėk 🤣

Na bet kai tavo pačios taip neatsakingai elgiasi, visą savaitę tiek ėsti ir smerkti visokiais žodžiais Amadėją - tai tikrai adekvačiai neatrodo...

Atsakyti

Na ,aš čia, ŠITOJ temoj, nieko nepastebėjau kam nors kur nors lendančių,bet saiką visgi jaučia dauguma.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 20:03

Arčiausiai ne vien rizikos prasme. O ir kasdienybeje daug girdžiu apie tas mirtis šalia. MB darbe kasdien mirsta po minimum 1 zmogu dabar. Niekad gi taip nebuna normaliomis sąlygom. Vat tai jaučiasi tas artumas, gyvenimo trapumas žinok. Kad ir tai neliečia tiesiogiai šiandien mūsų 

Norėjau rašyti, bet ....

Gaile, nedarom lenktynių, kiek kas apie mirtį savo aplinkoj sužinom. Kodėl manai, kad aš pvz nesužinau irgi. Ir kiek per aną savaitę ir šias tris dienas sužinojau.... 

Galiu tik pasakyti, kad turiu "stafkę" bendradarbių artimiesiems, tai jau šiandien pamaniau, kad dar tiek pinigų tokiems dalykams, per savo darbą įstaigoj, niekad nebuvau išleidus. Labai labai liūdna....

Atsakyti

Na bet kai tavo pačios taip neatsakingai elgiasi, visą savaitę tiek ėsti ir smerkti visokiais žodžiais Amadėją - tai tikrai adekvačiai neatrodo...

Kokiais žodžiais? 

Beje, sūnus nevažiuotu niekur. Čia kaip suprantu jo draugė neatlaiko savo tėvų spaudimo 

Atsakyti

Norėjau rašyti, bet ....

Gaile, nedarom lenktynių, kiek kas apie mirtį savo aplinkoj sužinom. Kodėl manai, kad aš pvz nesužinau irgi. Ir kiek per aną savaitę ir šias tris dienas sužinojau.... 

Galiu tik pasakyti, kad turiu "stafkę" bendradarbių artimiesiems, tai jau šiandien pamaniau, kad dar tiek pinigų tokiems dalykams, per savo darbą įstaigoj, niekad nebuvau išleidus. Labai labai liūdna....

Tai kiek pati parašai, tiek ir žinom kas tavo aplinkoje vyksta. Nerašai - nežinom. 

Atsakyti

O tb dėl tavęs nenori to sliubo imt? Nes tau tai svarbu? 

Tai kaip, aš viena? Be jo?...

Atsakyti

Kokiais žodžiais? 

Beje, sūnus nevažiuotu niekur. Čia kaip suprantu jo draugė neatlaiko savo tėvų spaudimo 

Na praktiškai žudike, nes rašei, kad per tokias kaip Amadėja gali mirti tu ir tavo sūnus bei vyras...

Kiek "nužudys" tavieji nesilaikydami įstatymų? Gal dar vieną tavo vyro kolegą? Gal tavo šeimos narį?

Atsakyti

Tai kiek pati parašai, tiek ir žinom kas tavo aplinkoje vyksta. Nerašai - nežinom. 

Na, taip. Bet kad nerašo kiti, tai nereiškia, kad jie nejaučia grėsmės aplinkui.

Atsakyti

Tai kaip, aš viena? Be jo?...

Kodel viena? Taigi kartu. Kodėl jis negali dėl tavęs priimt sakramentus?

Atsakyti

Ar gali būti korona be kosulio, be kvapo ir skonio praradimo? Bet yra aukšta temperatūra, kaulų, raumenų, galvos skausmas, silpnumas. Na kaip gripas 🤔

Atsakyti

Kodel viena? Taigi kartu. Kodėl jis negali dėl tavęs priimt sakramentus?

Todėl, kad jis netiki. 

Atsakyti