Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na, taip. Bet kad nerašo kiti, tai nereiškia, kad jie nejaučia grėsmės aplinkui.

Manau tu jauti, nes daržely dirbi. Daug kas rimtai žinok nejaučia. Kasdien susiduriu su tokiais. Va čia prieš kelias d dirbau ligoninėj su 1 pacientu. Žmonių tam skyriuje keli, nieko jie nemato. Jis ir klausia manęs, o daug čia tu covidu guli? Nu sakau, kazkur 85 šiuo metu (tai daugiau nei pusė lovų šioj įstaigoj). Tai apako žmogus, kaip taip gali būt. Nes niekas jiems nepasakoja tų dalykų.

Kitas va Snd atėjo į ofisą pimpianosis. Liepiau kauke pasitaisyti, pati skubiai užsitraukiu respiratoriu, pirštines. O jis man porina tuo tarpu kaip jis visas toks sveikas niekuo neserga, tipo nėra ko man slėpti savo grožį 😂. 

Ir kone kasdien panašus atvejai aplink. Netiki žmonės grėsme. Jiems atrodo kad tai nutinka kažkam kitam, kitur, kažkur, kažkokios beveides mirtys. Jų neliečia 

Atsakyti

Issiviriau bulbes, morkas, pupeles. Issikepiau zuvi tesloj. 

Vat. 

Aš dvejas silkes (su dž.grybais ir sluoksniuotą), žuvį užmarinavau, bulbas, morkas supjausčiau, tą duonos mišrainę, tada pupelių su grybais ir spsnguolių kisielių išviriau.

Ryt tik aguonpienis ir gal kokia bulvių košė...

Bet nusilaksčiau kažkaip. 

Atsakyti

Ar gali būti korona be kosulio, be kvapo ir skonio praradimo? Bet yra aukšta temperatūra, kaulų, raumenų, galvos skausmas, silpnumas. Na kaip gripas 🤔

Gali

Čia kam?

Todėl, kad jis netiki. 

Bet tu tiki. Tavo tikėjimui tai svarbu 

Atsakyti

Sakramentai lb svarbus katalikų konfesijoj. Tai jei žmogus religingas, jam tai reikšminga

tai gal  nebutu istverusi  20 metu gyventi nuodemeje. O gal net neteketu uz nekriksto. Na cia as ne apie Feja, o apskritai apie tuos, kuriems tai labai svarbu . :)

Atsakyti

Aš dvejas silkes (su dž.grybais ir sluoksniuotą), žuvį užmarinavau, bulbas, morkas supjausčiau, tą duonos mišrainę, tada pupelių su grybais ir spsnguolių kisielių išviriau.

Ryt tik aguonpienis ir gal kokia bulvių košė...

Bet nusilaksčiau kažkaip. 

Puse kisieliaus jau išgėrėm. Teks virt rytoj is naujo 🤣

Atsakyti

Aš irgi neinu išpažinties, nes negaučiau išrišimo, kadangi gyvenu ne bažnytinėj santuokoj jau 20 metų. Čia labai didelė nuodėmė.

Man irgi labai baisu. 

Galiu netekt MB, mūsų šeimos maitintojo, galiu netekt mamos. Tas man labai labai baisu ir gali vaikai netekti manęs. Man tas dar baisiau.

Man irgi labai baisu dėl mamos, ji rizikos grupėj bent dėl kelių dalykų. O ir dirba didžiulėj įmonėj. 

Ir šiaip visi įtampoj gyvenam. Nu bet tai tvardytis vis tiek kažkaip reikėtų. 

Jei visad kai tau chujova pradėt visus puldinėt...tai nežinau. 

Ir savo tiesos sakymas nėra tapatu puolimui ir įžeidinėjimams. Visada galima viską pasakyti normaliai. 

Žodžiu, prieš šventes visoms linkiu nusiraminti viduje, susitaikyti su esama padėtim ir nesirgti ❤

Atsakyti

Aguonpienis daug knysliavos. Aguonas mirkyt, malt mesmale daug kartu. Nedarysiu siemet. Pirmos gyvenime kucios be jo bus. 

Nu taigi maltų būna.

Atsakyti

tai gal  nebutu istverusi  20 metu gyventi nuodemeje. O gal net neteketu uz nekriksto. Na cia as ne apie Feja, o apskritai apie tuos, kuriems tai labai svarbu . :)

Žinok aš turiu religinga drauge kuri gal 5 m gyvendama su vyru kiekviena sekmadieni ėjo išpažinties ir sakė kunigui šią nuodėme. 

Tai vat jai lb svarbu buvo, bet vistiek gyveno. Tiesiog diskomfortas toks nuolatinis, kuris ištaisomas norint 

Atsakyti

Žinok aš turiu religinga drauge kuri gal 5 m gyvendama su vyru kiekviena sekmadieni ėjo išpažinties ir sakė kunigui šią nuodėme. 

Tai vat jai lb svarbu buvo, bet vistiek gyveno. Tiesiog diskomfortas toks nuolatinis, kuris ištaisomas norint 

Manau, sakramentus priimti reikia del saves, ne del ko kito. Antraip tai veidmainyste, kuri irgi nuodeme. :D

Atsakyti

Manau, sakramentus priimti reikia del saves, ne del ko kito. Antraip tai veidmainyste, kuri irgi nuodeme. :D
Kodėl veidmainystė dėl savo artimo mylimo padaryt tai kas jam svarbu? 🤔

Be to jei tu netiki, tai ir nuodeme netiki gi 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 23 gruodžio 2020 - 20:24

O iš kur čia tokia informacija? Dirbi tose gamyklose, kad žinai???

Taip darosi mano mamos buvusiam darbe, o ten ji daug ką pažįsta (baigės tuo, kad ištestavo visą pamainą ir beveik visi teigiami), o dėl nedarbingumų, tai pasakojo kiti žmonės iš giminių rato. Dar apie UT pasakojo, kad  suserga siuvėja, o net šalia jos dirbusiom jokios saviizoliacijos

Atsakyti

Amadėja*, 23 Gru 2020 - 20:19, parašė: Nu taigi maltų būna.
O kuo blogai jas kavamalėj sumalt? ar čia ne taip gerai gaunasi,nei mėsmalėj? Kažkaip skirtumo neįžvelgiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 gruodžio 2020 - 20:29