Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gali

Čia kam?

Bet tu tiki. Tavo tikėjimui tai svarbu 

Taip, bet man užtenka pagarbos. Matyt nesu labai jau uoliai tikinti. Arba tikiu, kad man atleis, nes aš gerbiu žmogų ir nenoriu, kad jis cirką kažkokį darytų.

Mes susitarėme prieš vestuves, kad vaikai bus krikštijami ir vedami komunijos. Jis sutiko. Ir kai atėjo laikas, padėjo man šitame procese. Gerbia mane tuo, kad nekomentuoja niekada mano noro ar į bažnyčią nueit, ar mišias užsakyti. Nesako nieko prieš, ar kad aš pvz durna. Ir netgi aš atgiedojau jo močiutės laidotuvėse. Ten buvo tokia situacija keista. Senoji močiutė ta tarybinė motera, buvo laidojama be kunigo, bet ten buvo toks laidotuvių kaip vedantysis ir jis sugiedojo kelias giesmes. Aš jam pritariau. Religines maldas atgiedojau su juo. Netildė manęs. Tikrai jis gerbia mane, aš gerbiu jį. 

Atsakyti

Nu o tu su Kristij choru įžeidinėji, kai nebėra argumentu? Koks čia šuniukas tu tuomet?

Beje, visada tą patį sakei, ne vien šiuo metu. Nieko naujo. Mano gera atmintis

as izeidineju???? as kalbu kaip tu..identiskai :) O tu va neizeidineji. tai vadinas as irgi ne :)

Atsakyti

Žinok aš turiu religinga drauge kuri gal 5 m gyvendama su vyru kiekviena sekmadieni ėjo išpažinties ir sakė kunigui šią nuodėme. 

Tai vat jai lb svarbu buvo, bet vistiek gyveno. Tiesiog diskomfortas toks nuolatinis, kuris ištaisomas norint 

Ne ne, aš tariuosi saviškai. Nepergyvenu anė kiek. 

Atsakyti

Kodėl veidmainystė dėl savo artimo mylimo padaryt tai kas jam svarbu? 🤔

Be to jei tu netiki, tai ir nuodeme netiki gi 😂

Tai nenueisi taip paprastai santuokos sakramento, pradzioje  ir kriksta reikia priimti, poterius mokytis,  daug laiko sugaisti tam, kas tau svetima , dristu taip manytui apie netikinciuosius.  Cia ne pas urologa vyra nuvesti, cia baisiau. :lol:

Atsakyti

Ar gali būti korona be kosulio, be kvapo ir skonio praradimo? Bet yra aukšta temperatūra, kaulų, raumenų, galvos skausmas, silpnumas. Na kaip gripas 🤔

Gali, nebent tai tik pati pradžia. Taip pat gali būt gripas arba kitas virusas.

Atsakyti

Taip darosi mano mamos buvusiam darbe, o ten ji daug ką pažįsta (baigės tuo, kad ištestavo visą pamainą ir beveik visi teigiami), o dėl nedarbingumų, tai pasakojo kiti žmonės iš giminių rato. Dar apie UT pasakojo, kad  suserga siuvėja, o net šalia jos dirbusiom jokios saviizoliacijos

O tai galima kažkur skųsti? Tikrai surašyčiau jau ne vieną atvejį.

Atsakyti

Taip darosi mano mamos buvusiam darbe, o ten ji daug ką pažįsta (baigės tuo, kad ištestavo visą pamainą ir beveik visi teigiami), o dėl nedarbingumų, tai pasakojo kiti žmonės iš giminių rato. Dar apie UT pasakojo, kad  suserga siuvėja, o net šalia jos dirbusiom jokios saviizoliacijos

Bet kodėl darbuotojai nepraneša tokiu dalyku nvsc? Gi kai gauni teigiama testo atsakyma, reikia nvsc nurodyt savo kontaktus, su žmonėmis, su kuriais buvai ilgiau nei 20 min. Būtinai namiškius ir tos pačios patalpos kolegas. Tai kame  reikalas? Jie patys reiškia tyli

Atsakyti

Puse kisieliaus jau išgėrėm. Teks virt rytoj is naujo 🤣

Aš tai tik ką išviriau, tai dar perkarštas. Išgyvens  :D​ 

Atsakyti

Bet kodėl darbuotojai nepraneša tokiu dalyku nvsc? Gi kai gauni teigiama testo atsakyma, reikia nvsc nurodyt savo kontaktus, su žmonėmis, su kuriais buvai ilgiau nei 20 min. Būtinai namiškius ir tos pačios patalpos kolegas. Tai kame  reikalas? Jie patys reiškia tyli

Turbūt darbdaviai liepia tylėt...

Atsakyti

Gali

Guli keturias dienas. Diagnozė tai neaiški.

Temperatūrą vaistais kažkiek numuša. Negerėja kol kas, bet ir neblogėja 🤔 

Čia jau priežastis pas medikus, į ligoninę ar toliau namuose gulėti 🤔

Kokius vaistus geriausia gerti?

Atsakyti

O kuo blogai jas kavamalėj sumalt? ar čia ne taip gerai gaunasi,nei mėsmalėj? Kažkaip skirtumo neįžvelgiu.

Jokio skirtumo tikrai. Psprasčiau net. Nors aš tai užmerkdavau, pavirdavau ir su blenderiu. 

PUIKIAI

Atsakyti

Tai nenueisi taip paprastai santuokos sakramento, pradzioje  ir kriksta reikia priimti, poterius mokytis,  daug laiko sugaisti tam, kas tau svetima , dristu taip manytui apie netikinciuosius.  Cia ne pas urologa vyra nuvesti, cia baisiau. :lol:

Nu taip, bet pvz aš padaryčiau tiek dėl mylimo vyro. Nieko gi čia sunkaus. Beje tos mano draugės vyras priėjo komunijos ir paėmė sliuba dėl jos po kelių m

Atsakyti