Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Guli keturias dienas. Diagnozė tai neaiški.

Temperatūrą vaistais kažkiek numuša. Negerėja kol kas, bet ir neblogėja 🤔 

Čia jau priežastis pas medikus, į ligoninę ar toliau namuose gulėti 🤔

Kokius vaistus geriausia gerti?

Važiuot į karščiavimo klinika. Padarys tyrimus ir bus aišku kaip gydyt . Gal iš vis koks inkstų uždegimas ir reik antibu. Kam spėlioti, kai galima išsiaiškinti 

Atsakyti

Gali, nebent tai tik pati pradžia. Taip pat gali būt gripas arba kitas virusas.

Tai po kiek laiko turėtų išlysti kiti simptomai, jeigu čia korona?

Atsakyti

Bet kodėl darbuotojai nepraneša tokiu dalyku nvsc? Gi kai gauni teigiama testo atsakyma, reikia nvsc nurodyt savo kontaktus, su žmonėmis, su kuriais buvai ilgiau nei 20 min. Būtinai namiškius ir tos pačios patalpos kolegas. Tai kame  reikalas? Jie patys reiškia tyli
Manau žmonės tyli, o nvsc kadangi nespėja dirbt, tai ir nesugaudo. O kodėl tyli, tai aš nžn...  Dalis turbūt dėl netikėjimo, dalumis dėl kitų priežasčių, bet bausiausia, kad taip apskritai vyksta. 

O dėl to sergant ėjimo į darbą tai masinis reiškinys būdavo. Ir aš visada galvodavau, kad tai prisideda prie tokio kaip gripo išplitimo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 gruodžio 2020 - 20:46

Važiuot į karščiavimo klinika. Padarys tyrimus ir bus aišku kaip gydyt . Gal iš vis koks inkstų uždegimas ir reik antibu. Kam spėlioti, kai galima išsiaiškinti 

Todėl, kad kol kas nevažiuoja. 

Tai kažkaip patarti dėl vaistų norėtųsi. Aspirinas ar paracetamolis ar kas dar geriau su tokiais simptomais?

Atsakyti

Bijo  darbo netekt ,nemalonumų.turbūt,nes kitu atveju kokia priežastis būtų tylėt?

Atsakyti

Todėl, kad kol kas nevažiuoja. 

Tai kažkaip patarti dėl vaistų norėtųsi. Aspirinas ar paracetamolis ar kas dar geriau su tokiais simptomais?

Jei covid, tai arbatos ir paracetamolis. Jei kas kita, gal reik antibu. Nu būrimas gaunasi 😀

Atsakyti

Nu taip, bet pvz aš padaryčiau tiek dėl mylimo vyro. Nieko gi čia sunkaus. Beje tos mano draugės vyras priėjo komunijos ir paėmė sliuba dėl jos po kelių m

Jei mane vyras myletu, jis neprasytu tokios aukos. :B   Arba as neprasyciau jo.  Man tikrai sunku butu mokytis poterius, lankytis baznycioje, prieiti ispazinties , t.y. veidmainiauti  ir tt ir pn.  Toki "nesutapima"  aptartume pries susiedami savo gyvenimus, o ne po 10 ar 30 metu bendro gyvenimo.

Atsakyti

Guli keturias dienas. Diagnozė tai neaiški.

Temperatūrą vaistais kažkiek numuša. Negerėja kol kas, bet ir neblogėja 🤔 

Čia jau priežastis pas medikus, į ligoninę ar toliau namuose gulėti 🤔

Kokius vaistus geriausia gerti?

Statyčiau turbūt už gripą, bet  atsakymą duotų atliktas testas.

Atsakyti

Tai nenueisi taip paprastai santuokos sakramento, pradzioje  ir kriksta reikia priimti, poterius mokytis,  daug laiko sugaisti tam, kas tau svetima , dristu taip manytui apie netikinciuosius.  Cia ne pas urologa vyra nuvesti, cia baisiau. :lol:
Ir krikštas, ir pirma komunija. Tai tikrai jis turėtų kelis metus vaidinti, kad jam tai įdomu? Eiti į paskaitas, diskutuoti... Nu nesąmonė. Visiška. Man tai absoliučiai nepriimtina. Man nereikia tokios dovanos. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 23 gruodžio 2020 - 20:49

Bijo  darbo netekt ,nemalonumų.turbūt,nes kitu atveju kokia priežastis būtų tylėt?

Tai anonimiškai galima darbo inspekcijai pranešt. Kas ten sugaudys, kai tokie kiekiai darbuotojų 

Atsakyti

Nu taigi maltų būna.

sudas gaunasi is ju, bandziau. 

Atsakyti

GAILE*, 23 Gru 2020 - 20:49, parašė: Tai anonimiškai galima darbo inspekcijai pranešt. Kas ten sugaudys, kai tokie kiekiai darbuotojų
Nežinau.bijo tada raganų medžioklės,keršto kokio.
Atsakyti